Şimdi Ara

Vodem ile mobil tv izlemek mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mobil tv paketleri ilk ay ücretsizmiş. Bu paketteki tvleri pcde vodem ile izlemek mümkünmüdür?

• ben daha once birkac ay mobil tv kullandım , mobil tv kullanırken telefonda realplayer uzerinden acılıyor ve real playerin erişim noktası mobiltv diye ayrı birsey . bu sebeple pc de kullanırken bu sekilde ayar yapılamayacagını dusunuyorum . ama daha ayrıntılı bilgisi olup da beceren var mıdır bilmiyorum.

Orijinalden alıntı: ruicosta

ben daha once birkac ay mobil tv kullandım , mobil tv kullanırken telefonda realplayer uzerinden acılıyor ve real playerin erişim noktası mobiltv diye ayrı birsey . bu sebeple pc de kullanırken bu sekilde ayar yapılamayacagını dusunuyorum . ama daha ayrıntılı bilgisi olup da beceren var mıdır bilmiyorum.

bende orda tıkandım vallla. düşündüm ama bulamadım bişey. vodafone live sitesine bile live ayarı olmadan girilmiyor

Orijinalden alıntı: teknomaster

Arkadaşlar mobil tv paketleri ilk ay ücretsizmiş. Bu paketteki tvleri pcde vodem ile izlemek mümkünmüdür?

sorunuzun cevabını burada bulabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_46346512/tm.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: veziroglu

quote:

Orijinalden alıntı: teknomaster

Arkadaşlar mobil tv paketleri ilk ay ücretsizmiş. Bu paketteki tvleri pcde vodem ile izlemek mümkünmüdür?

sorunuzun cevabını burada bulabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_46346512/tm.htm

Sağol benimde işime yaradı.

Suç makinası...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.