Şimdi Ara

Vodafone yok yere bakiyemi sıfırladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Hattımda heryöne SMS,heryöne DAKİKA ve SINIRSIZ BİS paketim (live ayarları kapalı olduğundan internet ayarları kapalı yalnızca BİS kullanımına açık hat) varken ve bunların yenilenmesine 10 gün varken bugün 11.8tl bakiyem bir anda düşürüldü ve hattım aramaya ve internete kapatıldı.2 kere telefonu kapayıp açtığımda internetim ve arama yapabilmem aktif oldu ama olan 11.8tllik bakiyeme oldu.Cepshoplar deseniz benden bilgisiz,müşteri hizmetlerininde çok farkı yok.15 senedir Turkcell hattımda böyle bir sorun yaşamamıştım ilk aydan Vodafone'un böyle bir hatayı yapması hiç hoş olmadı.Geçmeyi düşünen arkadaşların dikkatine..



  • Bana da internet paketimin bittiğini haber vermediler ,bakiyem - lerde..1 yıldır memnundum fakat bu gün telefonumu kullanamadım sırf bu yüzden.. Şu an bi tiksinti oluştu..Bu şekilde ucuza kaçan herkes(ki ucuz sayılmaz) 2 katı dahi pahalı olsa da turkcell e geçmek için sıraya girecek!
  • Bugünlerde sistemlerinde sorun var arkadaşlar. Aynı şekilde cepten internet kampanyasına ve 100mb paketim olmasına rağmen bakiyemden düşüş gerçekleşti. Şikayet oluşturmamdan 24 saat geçmeden iade edildi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.