Bildirim
Vodafone Yanimda 1 Gb Hediye İnternet Kalkti mi Yine?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Evet kaldırmışlar 2 farklı hatla baktım yok -
Bende görünüyor -
quote:
Orijinalden alıntı: serseri441907
Bende görünüyor
Vodafone Yanimda Uygulaman son surum mu yoksa? -
Kalksa ne kalkmasa ne ek paketten aliyorum 1gb yi aktif olduguna dair ne msj geliyor nede ozet yazinca cikiyor gostermelik koymuslar.
Bu arada bende hâlâ duruyor. -
Vodafone bu konuda çok şikayet aldı o yüzden kaldırdılar görünen arkadaşlara gelince eğer paketi aldıysanız veya almaya çalışıp anlamadıysanız bir ay orada görünür sonra kalkacaktir -
Evet şu an son sürüm -
Aynen hocam dediğin gibi olacak bence -
Bana ne var kısmında ücretsiz 3 ay 1 gb internet fırsatı var şu an. Az önce aldım annem için. -
quote:
Aynen hocam dediğin gibi olacak bence
Şikayetler artınca kampanya 31.12.2016 tarihinde sonlandırılmıştır tekrar geleceğini sanmıyorum -
Ben yılbaşından önce tesadüfen görüp almıştım, 5 dk sonra mesaj da geldi paketim tanımlandı. Keşke devam etseydi. -
quote:
Orijinalden alıntı: yeumyang01
quote:
Aynen hocam dediğin gibi olacak bence
Şikayetler artınca kampanya 31.12.2016 tarihinde sonlandırılmıştır tekrar geleceğini sanmıyorum
ne gibi sikayetler ki hangi insan bedava 1gb aldigi icin sikayetci olabilir ki -
Hediyeyi alamayanlar alıp yuklenmeyenler şikayeti üzerine kaldırdılar Vodafone forumda çok şikayet var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X