arkadaslar vodafonun aylik sabit hatlarla ve vodafone lularla sinirsiz diger operatorlerle 500 dk sunan tarifesini kullanmaktayim.bilenler bilir 55 tl aylik odemesi var.e internet paketi mesaj paketi derken 75 i buluyo fatura ve gereksiz yere para oduyorum bana sadece vodafonla bedava diger hatlarada 200 dk gibi bi paket olsa yetecek ben arastirdim bulamadim sizlerin bildigi bi tarife varsa bilgilendirirseniz cok sevinirim arkadaslar.
Dediğin gibi tarife sadece kamulular için var. 20 TL'ye VF'lularla 850dk diğer yönlere de 150 dk şeklinde.
quote:
Orijinalden alıntı: vodaveacell Dediğin gibi tarife sadece kamulular için var. 20 TL'ye VF'lularla 850dk diğer yönlere de 150 dk şeklinde.
Anladim benim bundan yararlanabilmem icin kamu calisani oldugumu belgelemem gerekiyor baska alternatif yok sanirim.ilgilendigin icin tesekkur ederim
quote:
Orijinalden alıntı: musanpa
arkadaslar vodafonun aylik sabit hatlarla ve vodafone lularla sinirsiz diger operatorlerle 500 dk sunan tarifesini kullanmaktayim.bilenler bilir 55 tl aylik odemesi var.e internet paketi mesaj paketi derken 75 i buluyo fatura ve gereksiz yere para oduyorum bana sadece vodafonla bedava diger hatlarada 200 dk gibi bi paket olsa yetecek ben arastirdim bulamadim sizlerin bildigi bi tarife varsa bilgilendirirseniz cok sevinirim arkadaslar.
Aynen arkadaşım 75 - 80'i buluyor. Uygun tarifeler için bilgilendirenler olur muhakkak.
kamu tarifelerini kullanman için ya kamu çalışanı ya da kamu calısanının referansı gerekli. ben oyle kullanıyorum çünkü...
Sonraki cıkan kamu tarifesinde referansta yeterli olmuyor sanırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme