Şimdi Ara

Vodafone'un yönlendirme servisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizi arayanları bir başka telefona yönlendirmenizi sağlar. Yönlendirmeye hangi durumlar için ihtiyaç duyduğunuza karar verip, yalnızca birkaç tuşa basarak cep telefonunuzu dilediğiniz telefona yönlendirebilirsiniz.

Telefonunuzun menüsünde yer alan komutları izleyerek yönlendirme yapabilirsiniz. Ayrıca menüleri kullanmadan da aşağıda belirtildiği şekilde yönlendirme yapılabilir.

Ücretlendirme
    Vodafone Faturalı ve Vodafone Ön Ödemeli aboneleri için, bulunduğunuz abonelik paketinin yön bazında görüşme tarifesi ile ücretlendirilir .
    Vodafone Faturalı hat abonelerinin sabit telefona doğru yapacakları yönlendirmeler tek fiyat 0,099 YTL/dk üzerinden ücretlenmektedir.
    Sabit telefona doğru toplu süre içeren abonelik paketlerinde toplu süre sonrasında uygulanır

Nasıl yönlendiririm?

Telefon Menüsüyle Yönlendirme Yapmak

Tüm aramalar için yönlendirme: **21*05421233457#

Size ulaşılamayan durumlar için yönlendirme: **62*05421233457#

Cevap veremediğiniz durumlar için yönlendirme: **61*05421233457#

Telefonunuzun meşgul olduğu durumlar için yönlendirme: **67*05421233457#

Tüm aramalar için yönlendirmenin iptali: ##21#

Size ulaşılamayan durumlar için yönlendirmenin iptali: ##62#

Cevap veremediğiniz durumlar için yönlendirmenin iptali: ##61#

Telefonunuzun meşgul olduğu durumlar için yönlendirmenin iptali: ##67#

• ARKADAŞ BİR SÜRÜ KONU AÇMIŞ YETER YA

Orjinalden alıntı: bungee20

Aklıma geldi şimdi turkcellin yeni bir servisi var. Arkadaşlarının 11 haneli numarasını alıyorsun, telefonuna girip arama tuşuna bastığında arayıp konuşabiliyorsun. piri.reis kardeş ne dersin bunun için yeni bir konu açsak mı?

Gerçekten yeter kardeşim. Cep telefonu kullanan hemen hemen herkesin bildiği şeylerle forumu kirletiyorsun. Hallaç pamuğu gibi attırdın forumu
    quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

ARKADAŞ BİR SÜRÜ KONU AÇMIŞ YETER YA

ilk paragrafta yazdığını biraz daha açabilir misin. gerekirse aç yeni konu ordan devam edelim. bu konunun içinde devam etmek istemiyorum.

• quote:

Dalga geçiyorum ciddiye alma. Arama yapabiliyoruz ya telefon ile, onu yazmak gerekir mi acaba foruma diyorum? Maksat arkadaşlar bilgilensin.
    quote:

quote:

Aklıma geldi şimdi turkcellin yeni bir servisi var. Arkadaşlarının 11 haneli numarasını alıyorsun, telefonuna girip arama tuşuna bastığında arayıp konuşabiliyorsun. piri.reis kardeş ne dersin bunun için yeni bir konu açsak mı?

Gerçekten yeter kardeşim. Cep telefonu kullanan hemen hemen herkesin bildiği şeylerle forumu kirletiyorsun. Hallaç pamuğu gibi attırdın forumu
    quote:

ilk paragrafta yazdığını biraz daha açabilir misin. gerekirse aç yeni konu ordan devam edelim. bu konunun içinde devam etmek istemiyorum.

• quote:

Aklıma geldi şimdi turkcellin yeni bir servisi var. Arkadaşlarının 11 haneli numarasını alıyorsun, telefonuna girip arama tuşuna bastığında arayıp konuşabiliyorsun.
    piri.reis kardeş ne dersin bunun için yeni bir konu açsak mı?

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: loony cooky

quote:

Aklıma geldi şimdi turkcellin yeni bir servisi var. Arkadaşlarının 11 haneli numarasını alıyorsun, telefonuna girip arama tuşuna bastığında arayıp konuşabiliyorsun.
    piri.reis kardeş ne dersin bunun için yeni bir konu açsak mı?

quote:

hocam yeni isim güzelmiş.

• quote:

quote:

Teşekkürler piri.reis bu arada maxi*** e tekrar üye oldunmu???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler piri.reis bu arada maxi*** e tekrar üye oldunmu???

hocam paradox denen dangalak nick ip mip ne varsa banlamış. salak mıdır nedir.

bana gıcık kaptı artık.

kendi saçma saçma konular açmış. ona birşey diyen yok.

benim hediyeler kazanmam onun zoruna gidiyo. bunları onun yüzünede söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 23 Ağustos 2008; 20:57:03 >

• quote:

bana gıcık kaptı artık.

iyi yapmışın. adam turkcelli çekemiyor, başkasının daha bilgili olmasını çekemiyor, başkalarının kazandıkları hediyeler zoruna gidiyor. bi mod olarak tarafsız olması beklenir kendisinden ama suç onları mod yapanda. bi halttan anlamayan insanları mod yapıyorlar. o adam açtığı bi çok konuda yanlış bilgi veriyor.

quote:

bana gıcık kaptı artık.

iyi yapmışın. adam turkcelli çekemiyor, başkasının daha bilgili olmasını çekemiyor, başkalarının kazandıkları hediyeler zoruna gidiyor. bi mod olarak tarafsız olması beklenir kendisinden ama suç onları mod yapanda. bi halttan anlamayan insanları mod yapıyorlar. o adam açtığı bi çok konuda yanlış bilgi veriyor.

evet ya bir çok konuda yalanlar söylüyor. mesela 50 konbara kontörü karşılığında turkcelin günlük 500 kontör verdiği günlerde sanki bunun 50 kontör karşılığında değilde bedava olduğunu yazmıştı. sırf onun yalan attığını söylemek için siteye üye oldum. yanlış verdiği bilgileri düzeltmesini ve yalan söylememesini söyledim ama her seferinde benim tüm mesajları sildi. hep yalan söylüyor. ücretli servisleri bedava gibi gösteriyor

onun yüzünden burada bile 3 uyarı puanı aldım.
    geçen gün konu dışı bölümüne konu açtım. maxi cepe baskın yapalım diye. konum silindi ve 3 de uyarı puanı aldım.

ama bunları onun yanına bırakmayacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.