Şimdi Ara

Vodafone Türkiye: “Biz 5G’ye değil 5.5G’ye hazırız” (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
1
Favori
4.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Turk Telekom da Varlık Fonunda ama baya gelişmiş çekim konusunda ,ama bir Turkcell kadar hala değil. Vodafone kadar da değil.hız olarak Türk Telekom iyi olabilir ama kapsama olarak Vodafone kadar iyi değil, Karadeniz için konuşuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mtnedm82 M kullanıcısına yanıt

O konuda çok haklısın.hem telefon çeksin hem baz istasyonu binanın üstünde olmasın. Bizim buradaki bazı adamlar diyorki aslında baz istasyonu dağın başında olması lazım ama operatörlerin işine gelmiyor çok masraf olurmuş yapiyorlar onu binan üzerine. Belkide binaların üzerinde baz istasyonu olmayan ilçelerden biriyiz Türkiye. O kadar cahil insan varki okumuş cahil bide, kendini entelektüel sayan kesim bunlar hepsi baz istasyonuna karşılar. Ben her zaman şunu derim baz istasyonuna karşı olan telefon kullanmasın.

• Anemon198161 kullanıcısına yanıt
    Yani öyle bir dünya yok hem baz istasyonu olmasın hem telefon full çeksin :))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mtnedm82 M kullanıcısına yanıt

Maalesef bizim ilçede özellikle böyle. Herseye karşı olan bir kesim var ,birde kendilerini işin uzmanı gibi gösteriyorlar.

• nevrans kullanıcısına yanıt
    Vodafone global bir firma ama yurtdışında da çekim gücü düşük. Yurtdışında ki tek avantajı diğer operatörlere göre pass ücreti daha düşük. Hatta red tarifelerde bir kaç gün ücretsiz. Onun dışında cidden içler acısı. Kaldı ki bazı ülkelerde artık o bile kurtarmıyor. Misal ingiltereye gittiğimde (ki vodadofone'un anavatanı) gider kendime lebara hat alır kullanırım. Daha iyi çeker.

• Vodafone bence bitti hocam, Red tarifelerine verilen 3 veya 4 gün ücretsiz yurtdışı paketlerini 16 nisan itibariyle kapattılar. Eskisi gibi müşteri memnuniyeti yok.

• Anemon198161 kullanıcısına yanıt

Vodafone kapsamada Turkcell ile yarışır lakin; bant genişliği problemi var, dolayısıyla 4g’de hızları berbat.

Tt mobil ise dağda kırda bayırda çok işin yok ise, iş görüyor.

• kymelria kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç ben ingilterede çok iyi çektiğini sanıyordum vodafonun demek bizim turkcel çok iyimiş gercekten

• Ben vodafonu sınırsız kullanmasam bırakcam 1000 tl ful sınırsız kullanıyorum

• kymelria kullanıcısına yanıt

Lebara da Vodafone altyapısı kullanıyor, Bimcell ve Türk Telekom örneği gibi.

• Ben yeni geçtim. Geçmez olaydım. Telefonla konuşurken internet kesiliyor. Bunlar 5.5 G den bahsediyor. Önce G verin bizim için kaç olduğu önemli değil....

• Vodafone Türkiye: “Biz 5G’ye değil 5.5G’ye hazırız”
    Elazığ Merkezde üniversite hastanesi yaninda oturuyorum 3g bile alamıyoruz kalkmış 5.5g bahsediyorsunuz insanda biraz edep biraz ar olur be kardeşim

• Ben vodofone sınırsız gb sınırsız sms sınırsız konuşma için kullanıyırum ayda 1000 bin tl veriyorum bu özellik olmasa kullanmsm

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.