Bildirim
Vodafone Taahüt içerisindeyken iptal
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Son ayın içindesiniz,taşıyabilirsiniz,5 kuruş cayma bedeli yansımaz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bugun konustugumda 30 nisanda taahutunuz doluyor daha once islem gerceklestirirseniz bedel yansir, gun olarak dolmadi diyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: otostopcu97
Hocam bugun konustugumda 30 nisanda taahutunuz doluyor daha once islem gerceklestirirseniz bedel yansir, gun olarak dolmadi diyorlar
Size öyle diyen temsilci yanlış bilgi vermiş hocam,hattı taşımamanız için öyle söylemiş.
Ona bakmayın siz,gidip taşıyın
12.aya girdiğiniz anda bütün cayma bedelli cezaları silinir.Bütün operatörlerde böyledir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Myhunter
quote:
Size öyle diyen temsilci yanlış bilgi vermiş hocam,hattı taşımamanız için öyle söylemiş.
12.aya girdiğiniz anda bütün cayma bedelli cezaları silinir.Bütün operatörlerde böyledir.
Hocam bende Turkcell kullanıyorum. Mayıs ayında taahütüm bitiyor. 25 Nisan ise fatura kesim tarihim. Ben ne zaman cayma bedeli yansımadan operatör değiştirebilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: Lithium87
quote:
Orijinalden alıntı: Myhunter
quote:
Hocam bende Turkcell kullanıyorum. Mayıs ayında taahütüm bitiyor. 25 Nisan ise fatura kesim tarihim. Ben ne zaman cayma bedeli yansımadan operatör değiştirebilirim?
Sözleşmeniz Mayısın hangi günü bitiyor?
Onu öğrenebilirseniz daha net birşey söyleriz,mesela 8 mayıs günü bitecekse hemen bugün bile taşıyabilirsiniz,fatura kesimini beklemeniz gerekmez.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sınırsız ultra redli 30 gb
- 90 gün dolmadan hat taşıma cezası
- vodafone şansı bol tarifeler
- numara taşınabilirliği uyarı tonu nedir
- freezone kullanıcı tanımlama
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- ağda kayıtlı değil samsung
- vodafone superbox fiyat
- faturasız kapanan hat nasıl açılır
- vodafone 5.5g
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X