Şimdi Ara

Vodafone Taahüt içerisindeyken iptal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Vodafone a 12 ay önce RED M paketi için taahütte bulunmuştum. 30 Nisan da taahütüm bitiyor. Ben yarın gidip hattımı türk telekoma taşımak istiyorum. Herhangi bir ceza ödermiyim? Sonuçta bana nisan paketim tekrar tanımlanmış ben ister kullanırım ister kullanmam

• Son ayın içindesiniz,taşıyabilirsiniz,5 kuruş cayma bedeli yansımaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Myhunter kullanıcısına yanıt
    Hocam bugun konustugumda 30 nisanda taahutunuz doluyor daha once islem gerceklestirirseniz bedel yansir, gun olarak dolmadi diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otostopcu97

Hocam bugun konustugumda 30 nisanda taahutunuz doluyor daha once islem gerceklestirirseniz bedel yansir, gun olarak dolmadi diyorlar

Size öyle diyen temsilci yanlış bilgi vermiş hocam,hattı taşımamanız için öyle söylemiş.
    Ona bakmayın siz,gidip taşıyın
    12.aya girdiğiniz anda bütün cayma bedelli cezaları silinir.Bütün operatörlerde böyledir.

• Myhunter kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

quote:

Size öyle diyen temsilci yanlış bilgi vermiş hocam,hattı taşımamanız için öyle söylemiş.
    12.aya girdiğiniz anda bütün cayma bedelli cezaları silinir.Bütün operatörlerde böyledir.

Hocam bende Turkcell kullanıyorum. Mayıs ayında taahütüm bitiyor. 25 Nisan ise fatura kesim tarihim. Ben ne zaman cayma bedeli yansımadan operatör değiştirebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium87

quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

quote:

Hocam bende Turkcell kullanıyorum. Mayıs ayında taahütüm bitiyor. 25 Nisan ise fatura kesim tarihim. Ben ne zaman cayma bedeli yansımadan operatör değiştirebilirim?

Sözleşmeniz Mayısın hangi günü bitiyor?
    Onu öğrenebilirseniz daha net birşey söyleriz,mesela 8 mayıs günü bitecekse hemen bugün bile taşıyabilirsiniz,fatura kesimini beklemeniz gerekmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.