Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 -- 2 saat içinde havale yapılırsa K.dahil 339 TL..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TEB hesabıma 2 saat içerisinde 339 TL havale yapılması halinde ben de havale yoluyla sitesinden Vodafone Smart Tab 10'u alıp kutusunu açmadan elime ulaştığında adresinize direk yönlendireceğim. Kargo ücreti benden. Son fiyattır, lütfen pazarlık teklif etmeyiniz.

Stok: 2

Ürünün bana gelişi 254 TL'dir, kargosunu ben ödeyeceğim size yollarken, ürün kamupanya.com dan alınacaktır, faturalı ve 2 sene garantilidir.

Vodafone Smart Tab 10 -- 2 saat içinde havale yapılırsa K.dahil 339 TL..!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kefal atlasın ilanı olmuş, böyle bir ilan açabilmek için güvenilirliğinizin ispatlanmış olması lazım.Yoksa ürünleri önce almanız sonra satışa koymanız lazım.Öyle yaparsanız hemen satılır.
  • kamupanyada stoklar tükenmis
  • kamupanya da stoklar yok. olsa bile, millet kamupanyada almak dururken neden extradan para versin onu anlamıyorum. iyice salak yerine koymaya alıştı bu forumdaki kişiler insanı....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadas ilan vermeden zaten dusunmesı lazımdı forumdakı kullanıcılar mutlaka cıhazı arastırırlar dıye
  • referans yok hesabıma havale yapın dıyo seslı guldum .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankarada buluşursak 50 lira kar vererek cihazı direk adresime sipariş edersek cihaz bedelini kartımla öderim.
    nasıl teklif amma ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.