Şimdi Ara

Vodafone Smart Pro 7 mercek altına: En güçlü operatör telefonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ammavelakinbin

quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos Operatör telefonu olsa ne olcak kendini Apple , Samsung , Lg , Sony , Htc zannediyor galiba sen çinlilere söylersin özelliklerini yaptırırsın ona görede ücret alırlar bunda abartılacak bir durum yok. Vodafone ilk önce adam gibi baz istasyonlarını düzeltsin.Kimse bana ulaşamıyor devamlı kim aramış geliyor malum müşteri hizmetleri paralı oldu arayamıyoruz.
    Sen apple üretim mi yapıyor sanıyorsun ?

Evet evet, apple da aynı vodafone gibi, çinlilere bana telefon yapın diyor. Ondan sonra saldım çayıra mevlam kayıra. Allah aşkına nasıl bir yorum bu şimdi. Apple fiyat politikalarından dolayı sevmem ama kalite böyle birşey değil. Sen uzmanı olduğun hizmeti bile doğru dürüst veremiyorsun. Yaklaşık 15-16 yıldır turkcell kullanıyorum. Bir gün kızdım vodafone a geçtim inanın sonra turkcelle nasıl bir hışımla döndüğümü hatırlamıyorum bile. Kalite berbat :((((

• 1400-1500 çok bu telefon için Gm 5 plus tercihimdir selfie kamerası 13 mp bataryasida sağlam 3100 mAh fiyatı da 999 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimania -- 26 Mayıs 2016; 10:57:06 >
  • T70 tam bir çocuk oyuncağı derken bu da göz boyamak için ne gerekiyorsa yapmış!Yani rakip olarak sadece Turkcell i görmüş.Android 7 deki özellikleri şimdiden görmüşken tüm markalar saf androide benzemeye çalışırken(Htc 10 gibi),Type c gibi yenilikler varken ve bunları bundan %35 daha ucuza sunan Gm5 plus varken başka bişi demiyorum. Şu donanıma değil uyuma bakma alışkanlığı ne zaman gelecek acaba bizlere. ??

• Özellikleri iyi fakat fiyatı 1500 tl den aşağı olmaz bence. Gm5 plus aldım hem performans,ozellik ve fiyat olarak daha iyi.

• Güncelleme destegi olmayacaktir eskileri gibi android 7ye az gunler kala iyiki general mobile 5plus tercih etmisim

• Oparatorden cihaz mi alınir ya. Özellikleri ile fiyat uyuşmuyor ona vereceğim paraya gm5plus alırım en azından en azından en güncel cihaz bu cihaz kimbilir ne zaman güncelleme gelir Vodafone smartlar nezaman düzgün çıktı ki ?

• Arkadaslar Android N geliyor ve böylece Gm 5 Plus daha önde olacak. Donanımı iyi ama fiyatı konuşulan gibiyse kötü. Yeni yazılım ile birlikte ısınma sorunu da kalkmış. Daha fazla beklemeye gerek yok. hergün yeni model çıkıyor Gm 5 plus in fiyati oldukça iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaltunsoy -- 26 Mayıs 2016; 11:29:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence güzel bir cihaz olmuş.

GM5+ da güzel cihaz.

Android N diyorsunuz da, mobil OS'larda doyduk artık.

N çıkar bu sefer "Abi O gelecek"

Bitmez bu güncelleme sevdası bizde.
  • Fiyat 1500 mu?? Bu insanlarin utanmasi da yok. Ulan daha iyi ozelliklerde mis gibi google destekli gm5 plus var 1000 liraya. Vodafonesun sen neyine senin 1500 e telefon satmak???

• Fiyatı 1500 olacak ise gereksiz bir cihaz. Ayrıca 1500 verip alacağım telefon da Vodafone markası dedirtmem. Hem 1000 TL ye Gm 5 Plus daha mantıklı. Benim için ön kamera çok önemli ve hem 13 mp hemde flaş var

• İnceleme neyse, herkes görsün diye buraya yazıyorum. Sayın donanım haber yetkilileri. Sizin bu peş peşe restart etmeden beni hatırlamayan sayfanızda bu durumu bilerek düzeltmediğinize artık eminim. Belkide 2 senedir bunu bilerek düzeltmiyorsunuz çünkü bedavadan 1 yerine 5 tık almak için. Dünden beri neredeyse sayfadan her çıktığımda giriyorum ama o ne, giriş yap diyor. Nick ve parolam boşlukta yazıyor fakat hatırla dediğim halde girilmemiş. Giriş yapa tıklamadan sayfayı restart edince kendi kendine giriyor. Safı oynamayın milleti de salak yerine koymayın. Ayıp denen bir şey var.!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strathmorea -- 26 Mayıs 2016; 16:11:29 >
  • GM 5 PLUS aldım kafam rahat :D

• 1500 lira buna vereceğime gider lg g4 , note 4 , s6 vs alırım.Max 1000 lira daha fazlası etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: newice

GM 5 PLUS aldım kafam rahat :D

şu dünyanın en soluk ekranına sahip çöpü evet haklısın.

xiaomi red mi note 3 varken bu cihazla insanın ne işi olurki

Not:gm 5 plus kullandım.leş ötesi bişey

• koskoca xiaomi bile
    snapdragon 820 mi 5'e full HD
    snapdragon 650 red mi note 3'e full HD
    snapdragon 652 xioami mi max full HD

vodafone senin neyine çöp cihaza 2k ekran!

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

quote:

Orijinalden alıntı: newiceGM 5 PLUS aldım kafam rahat :D
    şu dünyanın en soluk ekranına sahip çöpü evet haklısın.xiaomi red mi note 3 varken bu cihazla insanın ne işi olurkiNot:gm 5 plus kullandım.leş ötesi bişey

sen leş görmemişsin türkiye garantili güncelleme derdi olmayan kaç cihaz var aynı segmentte başka markaların telefonları 1700 1800 tl ayrıca xiaomi redmi note 3 ü türkiye garantili 1000 tl ye kim getirdide almadık telefonu aldığım fiyata daha güzel telefonlar olduğunu senden daha iyi biliyorum ama şu an yapacak fazla birşey yok eğer sen dediğin telefonu getirip garanti verebiliyorsan senden alalım yok getiremem diyorsan benden uzak dur az ötede oyna

• 1500 tl fiyat segmentinde bir cihaz olmayı hak etmiyor. Ürün fiyat dengesi olarak Gm 5+ donanım ve özellikleri bakımından üst segmentinde arzuladığı ve kullanacağı bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Boşuna o kadar parayı vermek.

• Operaörlerin cihaz çıkartması güzel olabilir.Ama cihaz çıkarırkende fiyat performansı düşünmemeleri bir o kadar da kötü.Operatör olarak cihaz cıkaracaksan müşterilerini düşüneceksin arkadaş.Smart 7 donanim olarak iyi olabilir ama 1500 tl para verdikten sonra performansi iyi olan cihaz mı yok!!!Ayrıca 1500 tl verip aldığım cihazın üzerinde vodafone yazmasıda pek isteyecegim birsey degil.Smart 7 tasarim olarak inceligi güzel ancak ekran kasa oranı olarak çok basarili bulmadim.cihaz daha küçük olabilirmiş.Daha öncede fotmda gm 5 plus ile ilgili bir yazı yazmıştım.Bir aydır kullanıyorum ve ve vodafone smartta dahil ulan keşke bekleseydim dedigim hiçbir cihaz olmadı şimdiye kadar.Tüm GM androidone kullanıcıları gibi android n sürümünü bekliyorum.

• Bu operatör telefonuna 1500 tl vereceğime, 13 MP flaşlı ön kamerası ve güncelleme sıkıntısı olmayan Gm 5 Plus alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukozdursun -- 26 Mayıs 2016; 15:41:58 >
  • Maliyeti beşyüz lirayı geçmeyen teli 1500 liraya iteliycekler ha? Güzel iş valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.