Şimdi Ara

Vodafone Simple sizlerle! (Taahhüt yok, aşım ücreti yok) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
4.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ama sadece vodafone na bu yapılıyor bu forumda

Bende biliyorum en kötü frekans değerlerini aldığını ama o kadarda heryerde berbatlık bir durum yok

Hemen kızmışsınız ben şakasına yazmıştım ilk günden kırdın beni amaVodafone Simple sizlerle! (Taahhüt yok, aşım ücreti yok) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BobbyLeo kullanıcısına yanıt
    Kimseyi kırmak istemem, özür dilerim yorgunluktan sert cevap verdim :(

Ama şu tablo bulunsun.

Türkiye geneli ;

4.5G Hızında : 1.Turkcell - 2.Turk Telekom - 3.Vodafone

4.5G Ses/Kapsama'da : 1.Turkcell - 2.Vodafone - 3.Turk Telekom

Alınmayın be daha çok mesajlaşacağız forumda yenisiniz 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hayrını görün hocam, Vodafone kampanyalarda en iyi hat nerdeyse, 2 veya 3 operatörden hattım olur ileride mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 7 Temmuz 2021; 22:0:24 >
  • Yok be reis alınmadım ya :))

Bimcell in en sevmediğim yanı faturasız olması

Çünki faturasızda hep aynı gün yükleme yapmalısın paketsiz kalmamak için ama faturalıda öyle birşey yok 14 15 gün süren var faturayı ödemek için

• Lexco kullanıcısına yanıt

Hocam normalde Redbox 15 idi

Sonra Ocak ayında limitsiz redli geldi direkt bastım geçtim tarifeye

Evde bu hızı gormek harika özellikle upload

Diğer operatörleri bilmem de vodafone'da faturalı hat kullanmak yürek ister.

Ya o 32 liralık gamer paketi faturana yansıtırlar, ya da kullanmadığın telefonu hattına tanımlatırlar.

Tuşlu telefon kullanan adamın birine de mobil ödeme bahanesiyle tam tamına 700 lira yazıyla da yazıyorum (yedi yüz lira) fatura çıkarmışlar!!!

Tabii bu dediklerimi yaşamayanlar da olur.

Bende var hocam vodafone faturalıda pek işime lazım olmuyor

Sim menüyü, mobil ödemeyi, içerik servislerini hepsini iptal edip kapattım 😁

Reis bende BİMcell'e geçecektim ama bu Yıldızlı Efsane Prime 25 GB 45 TL tarifesini gördüm, BİMcell'den daha iyi diye bugün geçtim. İnşalla hat sorunsuz açılır, çok iyi tarife.

25 GB + 1000 dk + 1000 sms 45 TL.

Sende o tarifeyi aldın diye biliyorum ?

Konusunu açmıştın, hayırlı olsun

• Aynen hocam bende bu tarifeyi aldım bugün

Harika tarife

Bimcellde faturalı olmadığı sürece 10 lira daha ucuz olsa bile geçmem çünki faturayı ödediğim gün isterse fatura ödeme tarihlerinin 1. Veya 10. Günu olabiliyor lakin faturasızda hep aynı zaman doldurmalısın bosta kalmamak için buda bana uygun değil maalesef

Canım ne zaman isterse o zaman öderim faturaları😁

• Çok saol bu arada

Sanada hayırli olsun

Hat açılınca SOZ YAZIP 5555 E GÖNDERMEYİ UNUTMA SAKIN

Arayıp taahhüt vermek daha mantıklı hocam, SMS ile taahhüt verince 2₺ fatura'ya ekliyorlar o bakımdan

SOZ yazıp 5555'e gönderince 2 lira ücret ekleniyor faturaya, müşteri temsilcisinden ücretsiz bir şekilde taahhüt veriliyor. Lafım meclisten dışarı ama enayi miyim 2 lira fazla ödeyeyim, aramak 2 dakikamı almaz Vodafone Simple sizlerle! (Taahhüt yok, aşım ücreti yok) 

Bu arada o 30 GB olayını da yapmayı unutma, hediye hediyedir. Ve de 20 gb değil tarife 25 gb + 5 gb da sil süpürden veriliyor toplamda 25 gb oluyor.

25 GB + 1000 dk + 1000 sms 45 tl, şirketi de üstümüze geçiririz yakında Vodafone Simple sizlerle! (Taahhüt yok, aşım ücreti yok) Vodafone Simple sizlerle! (Taahhüt yok, aşım ücreti yok) 

• Hocacım 2 lira için ne bekleyeceğim temsilciyi yawVodafone Simple sizlerle! (Taahhüt yok, aşım ücreti yok) 

• Hocam yaptım onu ilk olarak onu yaptım zaten

Hocam bide haberiniz var mı prime kullananlar için bir indirim kuponu falan var mı bir yerde?

• Sil Süpür den gelecek 5 GB hediye anca böyle bir şeydir Vodafone Simple sizlerle! (Taahhüt yok, aşım ücreti yok) 

Vodafone Simple sizlerle! (Taahhüt yok, aşım ücreti yok)

Allahım sen koru 700 lira hey maşallah, bir sorun olmaz inşallah tez zamanda çıkmak istiyorum.

Fakat Vodafone Türkiye de en çok faturalı abonesi bulunan şirket neden Vodafone ?

Turkcell değilde neden Vodafone, ne var bu Vodafone'da interneti dandik, temsilcileri kro, geçen aradım kro'nun biri çıktı karşıma konuşması dövecekmiş gibi kapattım suratına, sonra konuşması iyi bir bayan çıktı ona derdimi anlattım ama çözüm de bulamadılar rezil kurum.

13 gb 49 tl kullanıyorum temsilci onu 49 liradan 26 liraya tkü ile 29 lira yapacaktı sistemleri kabul etmemiş, hatta temsilci ben bile çalışan olarak o fiyata kullanamıyorum demişti gülerek Vodafone Simple sizlerle! (Taahhüt yok, aşım ücreti yok) 

Şu taşıma olumlu sonuçlansın başka da birşey istemem, esenlikle kalın...

• İnşallah gece verir hocam ağzından bal damlıyor, geceleri asıl benim zamanım Vodafone Simple sizlerle! (Taahhüt yok, aşım ücreti yok) 

Gece parkta hava alıyorum 3 gibi, kulaklıkla müzik dinleyerek sokakları geziyorum çok iyi oluyor sabah 5'de ise bayılıyorum yatağa öğlen 2 de ise kalkıyorum Vodafone Simple sizlerle! (Taahhüt yok, aşım ücreti yok) 

Hocam adı üstüne 'Prime' yani Özel size özel tonla kod vardır sadece araştırın yeter, boşuna prime değilsiniz yani..

Öyle demeyin 2 lira 2 liradır, biz suyunu çıkaran insanlarız her gün nerden firmayı soysak diye düşünen insanlarız forumca Vodafone Simple sizlerle! (Taahhüt yok, aşım ücreti yok) 

• Aynen hocam varmışta ilk boş geldi biraz

Happy Center 150 TL ye 15 TL Vodafone Simple sizlerle! (Taahhüt yok, aşım ücreti yok) 

Sınırsız aylık YT cok iyi hocam ya 29 lira

Sehir dışındayken banko alırım onu

Acaba YT Premium kullanınca ana kotadan mı yiyor yoksa YT Paketinden mi

Cunki bununla ilgili bir tartisma donmus galiba

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.