Şimdi Ara

Vodafone Selamlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu sabah hattımı vodadone ye taşımak için imzayı attım. 4-5 gün içerisinde geçiş işlemleri tamamlanacağını söyledi görevli kişi.

Turkcellde iken tarifem gold tarife idi. 89 TL

Vodafone da Kamu tarifesine geçtim. 300 dakika her yöne 3500 dakika grup içi, fiyatı 30 TL

Umuyorum sıkıntı olmadan kullanırım hattımı,

Yeni bir sim kart verdiler vodafoneden, turkcell kartında ki numaraları buna taşımanın bir kolay yolu var mıdır?

• cep shop'da bu işlem için bir cihaz olması gerekli.
    vodafone bayiine danışın bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosse

cep shop'da bu işlem için bir cihaz olması gerekli.
    vodafone bayiine danışın bi.

bir bakayım sabah biraz uykulu idim. Aklıma gelmedi

Teşekkürler hypnosse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muptela -- 15 Şubat 2010; 12:46:27 >
  • rica ederim
  • Hocam bayiye gerek kalmadan sim kart rehberinizi basit bir nokia telefona kopyalayın. Örneğin 2300 veya 1100.
    Sonra yeni simkartınızı telefona takıp telefondaki numaraları simkartınızı kopyalayabilirsiniz. Tek sorun bu olsun :)))
  • bak bu da dogru :) daha pratik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi
    Hocam bayiye gerek kalmadan sim kart rehberinizi basit bir nokia telefona kopyalayın. Örneğin 2300 veya 1100.
    Sonra yeni simkartınızı telefona takıp telefondaki numaraları simkartınızı kopyalayabilirsiniz. Tek sorun bu olsun :)))

Bahsettiğiniz telefonların hafızası 50 veya 100 isim alır
  • Telefonunun markası ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi
    Hocam bayiye gerek kalmadan sim kart rehberinizi basit bir nokia telefona kopyalayın. Örneğin 2300 veya 1100.

Bahsettiğiniz telefonların hafızası 50 veya 100 isim alır

Hocam en küçük örneği verdim. Artık çoğu telefon en az 250 numara kaydedebiliyor.

Ben ikinci hattım için nokia 2310 kullanıyorum ve kapasitesi 200 kişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mp3DeLiSi -- 15 Şubat 2010; 14:34:45 >

• Benim telefon N95

sonradan bakınca zaten telefon hafızasında olduğunu farkettim numaraların..

nedense telefon hafızası

yani sim kartı takınca sorun kalıyacak

önerileriniz için teşekkür ederim

babalar :)
  • Selamlar,

Vodafone ile görüşlerimi yansıtayım dedim.

Kamu paketi 300+300 dk paketine geçmiştim. Toplamda 30 TL ücreti vardı. İlk iki ay 30 TL ödedim sonradaki, 4 ayda maksimum 41 TL olmak üzere 32-36 TL arası ödedim. Çok mu konuştum, pek sanmıyorum. Vodafone'nun garip bir dakika hesaplama sistemi var, birden mesaj geliyor "300 dk kullanım hakkını doldurdunuz diye" ertesi gün "300 dk kullanısınım hakkınızı doldurdunuz mesajı alıyorum" çok garip :)

Konuşma detayı vodefone internet sitesinden inceleniyor ama bir toplama ulaşamıyorum. Oda ilginç

Benim fatura kesim ayın 6 sında, faturanın son ödeme tarihi genelde 27 si gibi oluyor. Ayın 6 sında kesilen faturamı 12 gün kadar öğrenemiyorum. 6 sında kesiliyor 18 sinde ne kadar olduğu belli oluyor. Sıkıntı oluyor.

Dakika bilgisinden başka öyle operatörden fazla mesaj almıyorum, neredeyse hiç kafa dinliyorum.

Ses kalitesi şehir merkezinde olmama rağmen turkcelin altında gibi hissediyorum, fiyatı uygun olduğu içim bu açığıda kapatıyor gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muptela
    Selamlar,

Vodafone ile görüşlerimi yansıtayım dedim.

Kamu paketi 300+300 dk paketine geçmiştim. Toplamda 30 TL ücreti vardı. İlk iki ay 30 TL ödedim sonradaki, 4 ayda maksimum 41 TL olmak üzere 32-36 TL arası ödedim. Çok mu konuştum, pek sanmıyorum. Vodafone'nun garip bir dakika hesaplama sistemi var, birden mesaj geliyor "300 dk kullanım hakkını doldurdunuz diye" ertesi gün "300 dk kullanısınım hakkınızı doldurdunuz mesajı alıyorum" çok garip :)

Konuşma detayı vodefone internet sitesinden inceleniyor ama bir toplama ulaşamıyorum. Oda ilginç

Benim fatura kesim ayın 6 sında, faturanın son ödeme tarihi genelde 27 si gibi oluyor. Ayın 6 sında kesilen faturamı 12 gün kadar öğrenemiyorum. 6 sında kesiliyor 18 sinde ne kadar olduğu belli oluyor. Sıkıntı oluyor.

Dakika bilgisinden başka öyle operatörden fazla mesaj almıyorum, neredeyse hiç kafa dinliyorum.

Ses kalitesi şehir merkezinde olmama rağmen turkcelin altında gibi hissediyorum, fiyatı uygun olduğu içim bu açığıda kapatıyor gibi.

Sizin için grup içi dakika önemli değilse cep kamu tarifeleri yenilendi misal 30 liraya 500 dk şebeke içi + 500 dk heryöne veriyor yada 40 liraya heryöne 1000 dk veriyor.20 liralık tarifesi var birde onda da şebekeiçi 850 dk + heryöne 150 dk veriyor.

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/cep-kamu-1000.php

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

Sizin için grup içi dakika önemli değilse cep kamu tarifeleri yenilendi misal 30 liraya 500 dk şebeke içi + 500 dk heryöne veriyor yada 40 liraya heryöne 1000 dk veriyor.20 liralık tarifesi var birde onda da şebekeiçi 850 dk + heryöne 150 dk veriyor.

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/cep-kamu-1000.php

Bende öyle düşünüyorum bu hafta içi değiştirmeyi düşünüyorum, tam araştırmamıştım. Geçen
    hafta haberim oldu, fatura kesiminden önce geçersem öyle bir tarifeye daha iyi olacak.
    Teşekkür ederim hatırlattığın için

• 1000dakika çok güzel.bende 300+300 kullanıyordum hediye dk sonra yülendiği için aşıyordum bazen.vodafonla konuşuyorsan 500+500iyi olur senin için
  • Ben de turkcellden vodafone geçtim, cep kamu 1000 maxi tarifesine, turkcellde iken gold ve gold plus kullandım. daha önceleri de turkcell kamu kullanıyordum, 4 5 gün içerisinde geçiş işlemi tamamlanacaktır, bir gün önce mesaj ile bilgilendirirsiniz hangi saat ve günde taşımanın gerçekleşeği bilgisi gelir.
  • yerinizde olsam gerekmedikçe faturali kullanmam
  • Neden ki ben yıllardır faturalı kullanıyorum gayet memnunum.
    quote:

Orijinalden alıntı: Xavi92

yerinizde olsam gerekmedikçe faturali kullanmam
  • quote:

Mevzulara hakimsen hiçbir sorun olmuyor olsada hakkını çatır çatır alıyorsun.Ama fazla bu işlerden anlamayan biri için bende faturalı kullanmasını tavsiye etmem mutlaka sistemden kaynaklı 1 yılda 1 ay olsun hata olur ve anlamayan biriyse o faturayı fazla öder.Detayları inceleyen irdeleyen biriyseniz korkmanıza gerek yok tabi.
  • Katılıyorum, güncel faturayı iki günde bir kontrol ediyorum ve konuşma detaylarını. Online işlem merkezlerinden mutlaka kontrol etmek gereklidir.
    quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Mevzulara hakimsen hiçbir sorun olmuyor olsada hakkını çatır çatır alıyorsun.Ama fazla bu işlerden anlamayan biri için bende faturalı kullanmasını tavsiye etmem mutlaka sistemden kaynaklı 1 yılda 1 ay olsun hata olur ve anlamayan biriyse o faturayı fazla öder.Detayları inceleyen irdeleyen biriyseniz korkmanıza gerek yok tabi.
  • cepten yazdığım için hepsini alıntılayamadım. Arkadaşlar ben şunu demek istedim.
    Bende faturasız alacaktım. Mesela ayda 30 tl diyorsa şu bu vergisi hep bize yükleniyor. Ben herşey dahil fiyatı şu diyen birini duymadım 30 tl dediği fatura 40 tl geliyor. benim şikayetim o yanlış söyledim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.