Şimdi Ara

Vodafone Sanal Kontör bayiligi şartlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
7.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba vodafone sanal kontör bayiligi şartlari nedir bilen biri varsa yazarsa memnun olurum tşk ler

• güncel homeofis şahis firmalari vodafoneden bayilik alabiliyormu kontör ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan72

Merhaba,

Vodafone Sanal Kontör Platformu bayiliği için ilk önce Vodafone bayisi (Bayi Kodu bulunan) olmanız gerekmektedir.

Vodafone Bayisi hemen olunmuyor olsanız bile Bir bayi koduna sahip olunmadan tam bayi sayılmazsınız.

Vodafone ürünlerini(Hat ve Tl Satışı vb.) satan yerler 1-1.5 yıla yakın zamanda Bayi Koduna sahip oluyorlar.
    Şimdide halen öyle mi tam olarak bilmiyorum ama ben bayiliği aldığımda o zamanlar öyleydi.

Bahsettiğim Vodafone Sanal Kontör Platformu sadece Vodafone Bayilerine Has olup (Marketler,Kontör satan yerler) vb yerler bu sistemden faydalanamaz.

Ama Özel Vodafone Kontör Satan kendine karını da üzerine ekleyen Vodafone Sanal Kontör siteleri var kendine güvenilir bir tane bulup bayisi olabilirsin.Sana tavsiyem Özel Vodafone sanal kontör satan o şirket bulunduğun ilde olsun işi garantilemek için çünkü para havalesi felan yapıyorsun hesaplarına. (ama Vodafone güvenilir Vodafone Dağıtım merkezinin arabası var bayileri ziyaret ediyor onların satış temsilcisine ödemeyi yapıyorsun.)

Vodafone bayiliği için Bölgendeki vodafone dağıtım merkeziyle görüş istersen.Her bölgenin bir dağıtım merkezi bulunmaktadır.Bölgendeki dağıtım merkezini bilmiyorsan bir yetkili bir vodafone bayisinden yada vodafone shop dan öğrenebilirsin.

Not:Güncel homeofis şirketleri vodafone bayiligi alabiliyor mu demişsin bu konuda bilgim yok onuda bir vodafone shop'a sorabilirsin yada dağıtım merkeziyle görüştügünde daha detaylı bilgiyi onlar verir.(Dağıtım merkezine gidersen bayilik için daha iyi olur.)

bilgi için tşk ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.