Şimdi Ara

Vodafone Red Pro ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vodafoneredpro.com/vodafoneredprotarifesi.html

Bu site Vodafone'a mı ait yoksa iletişim bilgilerini toplamak için yapılmış sahte bir site midir ?
    Eğer Vodafone'a aitse niye ana sitede bu tarifeler yok ? Ayrıca herkes geçebiliyor mu ?

• Kendi sitesi sanırım daha önce bu paketleri paylaşmıslardı resimli olarak forunda ordan görmüştüm bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejke

Kendi sitesi sanırım daha önce bu paketleri paylaşmıslardı resimli olarak forunda ordan görmüştüm bende

Evet kendi siteleriymiş. Başka bir pazarlama sitesi ilen anlşılmış onlarda aracılık yaparak satıyor.

Siteye numaramı verdim yarım saat sonra arayıp teklifte bulundular. Gün içerisinde adresinize kurye gelecek kimliğinizle numara taşıma işlemininiz yapılacaktır dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Orijinalden alıntı: ejke

Kendi sitesi sanırım daha önce bu paketleri paylaşmıslardı resimli olarak forunda ordan görmüştüm bende

Evet kendi siteleriymiş. Başka bir pazarlama sitesi ilen anlşılmış onlarda aracılık yaparak satıyor.

Siteye numaramı verdim yarım saat sonra arayıp teklifte bulundular. Gün içerisinde adresinize kurye gelecek kimliğinizle numara taşıma işlemininiz yapılacaktır dedi.

Her zaman bu tip kanallarda risk vardır.

Üzerine "yalnızca mnt işlemi v.s" gibisinden kaşe vurulmayan kimlik fotokopileriyle her türlü illegal işler yapılabilmektedir.

İnternet ortamında buna benzer mağduriyet örnekleri vardır,temkinli ve tedbirli olmakta fayda vardır kardeşim,sevgiler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell Platinum Star 50 GB
    2 yıl önce açıldı
    Vodafone Red Durma Özelliği
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.