Şimdi Ara

vodafone net internet yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi aksamlar arkadaslar. Vodafone nete 3 ay önce basvurmustum bazi sorunlar cikardi türk telekom calisma var diye baglatamadim. Modem göndermislerdi 3 aydir modem bende. 2 hafta önce vodafondan aradilar internet kullanmiyosaniz tekrar basvuru güncelleyelim dediler tamam dedim. En sonunda ekip geldi telekomdan baglanti yapildi 24 saat icinde acilir dedi 1 gün sonra vodafondan mesaj geldi kullanici adi sifre falan hizmetiniz baslamistir yaziyodu. Kurulum yaptim kac defa ama adsl wlan isigi yaniyor internet isigi yanmiyor 3 gündür hic giremedim nete. Aradim vodafonu ip alamiyodur falan dedi anlamadim türk telekoma bildircez dedi. Ben simdi giremedigim nete para ödücem o ayri bide ne zaman düzelcek onu da bilmiyorum cok uyusuklar. Nasil halledebilirim bu sorunu delirtcekler beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne yapmam gerekiyo kimse yokmuuu :(

• 35ss35 3 kullanıcısına yanıt
    btk'ya şikayet et.
  • Daha önce de etmistim baska bi konu icin ama sonuc alamadim :)

Ben de bu gün Vodafone ile görüştüm ..eve ilk defa internet bağlayacağım.. Acaba sıkıntı yaşarmıyım Vodafone ile? İzmir deyim ben

• Bende izmir bucadayim 3 ay önce basvurdum telekom fiber calismasi var yeni abonelik alamiyoruz dedi baglatamadim. 3 gün önce bagladilar bu seferde internet yok bekliyorum gelicek diye müsteri hizmetlerini ariyorum 40 dakika bekledigim oldu baglanamadan kapattim. Cok yavaslar.

Kesinlikle. Telefonu açmıyor müşteri hizmetleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone net IPTV sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dünden beri kac defa aradim dakika kalmadi telefonda artik. Toplam 120 dakikam gitti baska menüden baglandim onda da temsilci yardimci olmadi. Baglansam iptal ettircem zaten böyle sacmalik olamaz. Carsamba günü telekom hatti acti persembe mesaj geldi hizmetiniz basladi diye ama hala internet yok kac defa kurulum yaptim olmuyo internet isigi yanmiyo. Gecen aradigimda kayit aldi 24 saat icinde aricaklar sizi dedi 3 gün oldu ne arayan var ne soran. Onlar arasin diye btk ya sikayet ettim bakalim ne olcak bekliyorum.

• Dsmarta sorunlu derlerdi bu ondan betermis hocam vodafone shoplardan işlem yapılmıyor mu durumu onlara anlatsaniz

• Yapiliyosa hemen giderim yoksa delircem. Kac defa aradim acan yok kendileride aramiyo. 7-24 acikmi oluyo acaba saat 12 gibi aricam belki yogundur su saatlerde. Gecen aradigimda ip alamiyodur falan dedi. Adsl yaniyo internet yanmiyo sorun nerde bilmiyorum telekom acmamis olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 35ss35

Yapiliyosa hemen giderim yoksa delircem. Kac defa aradim acan yok kendileride aramiyo. 7-24 acikmi oluyo acaba saat 12 gibi aricam belki yogundur su saatlerde. Gecen aradigimda ip alamiyodur falan dedi. Adsl yaniyo internet yanmiyo sorun nerde bilmiyorum telekom acmamis olabilir mi?

Modem arayuzunden hat ve bağlantı değerlerini atabilirmisiniz vodafone shoplardan bir sorun damar 7 gün 24 saat hizmet veriyor bayagidirds ilgileniyorsanız duzelmis artık vodafone düzelir kaç mbit ve ne kadar ücret veriyorsunuz acaba özel değil ise

• 16 mbit 50 tl aylik. Arayüzde tam olarak nerde yaziyo baglanti degerleri biraz daha acarmisiniz ben cok anlamiyorum bu islerden :)

• quote:

16 mbit 50 tl aylik. Arayüzde tam olarak nerde yaziyo baglanti degerleri biraz daha acarmisiniz ben cok anlamiyorum bu islerden :)

Fiyat iyiymiş modem marka nedir öncelikle

• Modem huawei

http://m.youtube.com/watch?v=ony6dVo21Us

Videodakı gibi bir bakin

• Resmini cektim ama ekleyemedim nedense. Videodaki gibi 0 degil rakamlar var

• quote:

Resmini cektim ama ekleyemedim nedense. Videodaki gibi 0 degil rakamlar var

Altta resim ekle var oraya tıkla resim yüklenince açılan sayfayi kapat mesajını yaz gonder

• bu yeterlimi devamını da atıyım mı ?
  • quote:

bu yeterlimi devamını da atıyım mı ?

SNR değeri düşük hızı dusursunler belki ondan bağlanmıyor dur ne gibi hata veriyor baglanmayinca birde saha dolabına uzaksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 14 Aralık 2015; 22:38:47 >
  • Arayüzden kullanici adi sifre giriyorum uygula diyorum ama olmuyo internet baglantisinin üstünde ücgen icinde ünlem isareti var. Modemde bütün isiklar yaniyo internet isigi yanmiyo.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.