Bildirim
Vodafone izmirlilere özel 500 dakika 17 tl

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Toprakçılık ha
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
faturalı? faturasız??
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O 17 şimdi 19 oldu ben o tarifedeydim yeni gelen müşterilere özel 500 dk 17 TLidi şimdi 19 TL oldu faturasız -
quote:
Orijinalden alıntı: tayfam_30
O 17 şimdi 19 oldu ben o tarifedeydim yeni gelen müşterilere özel 500 dk 17 TLidi şimdi 19 TL oldu faturasız
Yo bugun karsiyakada gordum hala17..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hortlek
Toprakçılık ha
-
Kayseri'de de var bu tarife -
quote:
Orijinalden alıntı: osmanhasimcan
arkadaşlar Bergamalıyım bergamadaki vodafone cep merkezlerinin birinde başlıkta belirttiğim 500 dakika 17 tl yazıyordu detaylarını henüz almadım ama iyi fırsat gibi görülüyor tabi sms ve net yok sanırım
aynen bende gördüm :) Hamamın karşındaki yerdeki vodafone bayiynde yazıyr demi galiba yorukoglu -
evet hasan yörükoğlunun vodafone cep shopta gördüm bende farklı bir tarife varmı 2 gb netli vs diye sordum benim durumuma göre şu an en iyi devreden tarifeyi söyledi ama tuzlu biraz 500+500+2gb net 39 tl net hariç diğerleri öbür aya devrediyor fiyat biraz daha makul olsa iş görür aslında -
Banada msj geldi. 500 dk 17 TL.
KOLAYF yazıp 7000 gönderdim.
17 TL ye 500 dk verdi. -
VAYY topraklarım slm olsun güzel bergamama.istiklal meydanından en altta karayollarına maltepeden atmaca mahallesine ve mahallem olan kale mahallesine selam olsun.çok özledim.
konuyla ilgili değil ama bergamayı görünce duygularım coştu.idare edin lütfen:) -
Bergamalılar basmış forumu. ben de Bergamalıyım beee. herkese selam. yarın bergama dayım inşallah -
adanada da var bu tarife
vodafone adanalılara 17 tl 500 dk heryöne :D -
quote:
Orijinalden alıntı: osmanhasimcan
evet hasan yörükoğlunun vodafone cep shopta gördüm bende farklı bir tarife varmı 2 gb netli vs diye sordum benim durumuma göre şu an en iyi devreden tarifeyi söyledi ama tuzlu biraz 500+500+2gb net 39 tl net hariç diğerleri öbür aya devrediyor fiyat biraz daha makul olsa iş görür aslında
hocam dun paket gördüm
500 dk
5000 sms
1000 mms
2 GB internet
25 tl yazıyordu -
Red tarifesi o ve yaş sınırı var 26 yaş altı yeni hat sahibi olma yada hat taşımada maalesef ama yaş sınırı falan olmayan yeni bir kampanya olsa hemwn bugun geçerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X