Şimdi Ara

Vodafone İnternetim Çok Yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Vodafonedan internet paketli bir tarife kullanıyorum. İnternet hız testi yapınca 0.1Megabit çıkıyor. Sim kartımı başka telefonda denedim gene değişmedi. Bugün sim kartımı yenisiyle değiştirdim ama sorunumun gene düzelmedi. 3G hem operatörde hemde telefonda açık. Müşteri hizmetlerini arıyorum onlarda anca internet ayarı gönderip duruyolar oda bir işe yaramıyor. Böyle bir sorun yaşayan veya çözüme yönelik fikri olan var mı?

• Bulunduğun konumdan başka bir yerde hız testi yaptın mı ? Bölgendeki baz istasyonu sorunlu olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 23 Aralık 2015; 18:49:08 >
  • Yaptım hocam her yerde aynı, başka şehirde bile yaptım gene aynı.
  • Telefon marka modelin nedir online iÅŸlemlerden 3G nin ve telefonundan 3G nin açık olduÄŸundan emin ol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bundan önce S3 mini kullanıyordum. Ondada 0.1Megabit çıkıyordu. Herhalde teldendir diye önemsemeedim. Şimdi Xperia M5 kullanıyorum gene durum aynı .s Acaba sim karttan mı diye gittim bugün sim kartı değiştirdim gene aynı. Xperia M5'te tel WCDMA/GSM modunda. Hattada 3g aktif diyor. Zaten internete bağlanırken H+, 3G falan yazıyoru ama hız hep 0.1MBit.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.