Vodafone yanimda uzerinden 20 tllik kodlarla 3 siparis verecegim. Aktif kampanyalarda faturaya yansit 30 tl iadeyi kap var Veya bana ne var kısmında 50 tl iade kampanyası ve 20 tl iade kampanyası gibi kampanyalar var hepsi birlesmez varsiyorum min 30 max 50 gibi iade kampanyasını baz alalim birlesirse 100 iade süpriz oluyor. 3 siparis 3 kampanya gibi. Bunlara uygun 3 sipariş verilecek. Odenen tutarlar 30 30 30 olursa 90 ödeme yapılacak sonraki faturanızda 30 tl iade alacaksınız. 55 30 30 olursa (50 tl kampanyası icin bana ne varda görünüyorsa) 50 30 30 ödeme 110 ödeme yapılacak sonraki faturanızda yada tl bakiyenizde 50 tl iade alacaksınız. Ilk secenekte birebir ödeme 30 tl iade 2ci secenekte 5 tl eksik ödeme 50 iade 45 avantajlı alışveriş yapılacak. İslem takribi 15 20 dk sürecek bitisinde bankanıza ödeme yapılacak. Bu iadeleri bir sonraki ayda faturanızda yada bakiyenizde gorunuyorsunuz. Kampanya şartlari yaziyor zaten. Alınacak ürün oyun kodu oldugu için en fazla 30 dkda işlem bitecek hesabınıza giriş yapmam gerekmiyor siz kodları alıp ileteceksiniz. Sadece 5 kisiden alicam hizli iletisim kurabilecek Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRİLANB -- 16 Nisan 2022; 22:36:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün