< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone Haftalık Çark hediyelerini buyrun yazalım (26. sayfa)
-
-
aylık 4gb verdi ama sevinemedim. gamer paketim var YouTube twitch izliyorum hediyeden düşüyor ne anladım bu işten, 6gb da yüklediğim için vermişti onda da düşmüştü. sadece ana 4gb dan düşmüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Gündüz kuşağı diye bir şey çıkarmış maç izlemeyelim diye 19:00 da bitiyor hediye internet kullanımı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haftalık 20 GB verdi geçen hafta
Bu hafta da 2 günlük 4 GB verdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Vodafone'un verdiği bedava 25 GB , 750 dk , sms'i eziyorum. :)
Günlük 1 GB çıktı.
2019 veya 2020 yani çok zaman geçmemiş aslında, Vodafone kullanır iken her pazartesi çark tan günlük 4 GB gelirdi, hiç şaşmazdı enteresan bir şekilde. TL yüklesem de yüklemesem de hediyem aynı idi
Ben Vodafone'a ilk geçtiğimde 6 hafta kullandım. 6 haftanın 6 haftasında da istisnasız bilmemne. com'da geçerli bilmemkaç TL hediye çeki geldi.
Evet öyle hediyeleri de var idi, sanırım artık yok. Olmaması daha iyi.
Evet hocam, sonradan kaldırdılar. İkinci kez Vodafone'a geçtiğimde dk/internet hediyesi geliyordu. Bazen günlük 1GB veya haftalık vodafone'lularla sınırsız konuşma gibi pek işe yaramayan hediyeler de gelse hediye kuponlarından iyidir.
Olur da bir daha geçecek olursam haftalık 20 GB veya haftalık video pass paketin gelmesini çok isterim
Aynen hocam ya ,ben de çok istedim Video pass gelsin diye hep iletisim pass geldi günlük. Sadece bir defa 3 günlük 20GB gelmişti. Hepsini bitirmiştim
Bir haftalık video pass demek isterdim ama maalesef hayin vodafon verdi 1 günluk 1 gb.
Ama 3 günlûk 20 gb cikarmistim bir ara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 21 Nisan 2021; 20:57:36 >
Vodafone'da 3 günde 20 gb harcayacak kadar hızlı internet varmı ki?
Ha bu arada siz vodafone kullanırken aldığınız en yüksek hız kaç mbps idi?
Ben 70 MBPS görmüştüm
Vodafone'da max 60
Türk Telekom'da 180
Turkcell'de 260
Ek olarak zorlayarak bitirdim zaten, internet yavaşlığından. Genellikle gece 3-4 gibi kullanmıştım. O nedenle bitirebildim. Öbür türlü bitmezdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X