Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: müzikadamı , 13th Patronus Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü6 Mobil
5 sn
6.380
Cevap
207
Favori
459.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bize inandiginiz tsk ederim iyi günlerde kullanın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • maTeryaL. M kullanıcısına yanıt

Hocam şikayetvar normalde 10 gb veriyordu 160 tl ye. Başka ne sundular size paylaşabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tony Mendez T kullanıcısına yanıt
    Uste paylaşım yapildi şikayetvar sunmaz tempo tas oren calisan müşteri hizmetleri arar hattina tanimlar 2 secenek vardir sikayetvar kayit ve btk şikayet dir müşteri hizmetleri aradım baglanamazdiniz

• Tony Mendez T kullanıcısına yanıt

bu devirde cok uygun olmus hakkaten ..sikayetvar hala ise yariyor demek ki :)

• VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE
    Benim tarifem bu zaten ay başında yaptırdım şikayetvardan. Bu tarifeyi yakın zamanda daha uyguna yaptıran var mı? Bunda 18 gb + wp, facebook, Instagram, twitter sınırsız

• Hayırlı akşamlar sözleşmen nişanda bitiyor şuan 15 gb 175 tl ye kullanıyorum arayıp 275-350 tl arası tarife sunuyorlar ne yapmalıyım ucuza nasıl devam edebilirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • angaralim kullanıcısına yanıt

Merhabalar hocam bı sorum vardı. Ben şuanda Türk Telekom' dayım hattım faturalı taahhütün bitmesine 5 gün kaldı. Hat babamın üstüne kendi üstüme almak istiyorum. Türk Telekom'da hattı kendi üstüme almak istediğimde faturalı 15 GB 490 TL diyor ben bunu kabul edip 2 gün sonra Vodafone'a numaramı taşıyabilir miyim. Cayma ücreti çıkar mı bi de

• DmR4853 D kullanıcısına yanıt
    Yeni bir tarife yapmadığın sürece taahhüt yapmadığın sürece cayma bedeli çıkmaz eğer taahhüt'ün bittiyse operatör değişikliği yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 20 Şubat 2025; 23:19:38 >
  • Arkadaşlar üstte paylaşım yapıldı geçmiş sayfayı kontrol edin bakın rica ediyorum soruyorsunuz soruyorsunuz aynı soruyu tekrar soruyorsun başka tarife var mı ne var mı biz açık açık söylüyoruz diyoruz ki tarife var sen bu tarifeyi 542 müşteri hizmetleri de ararsanız bayi de gitseniz faturasıza 547'den faturası birimden kampanya biriminden arasanız biz benim size söylediğim bu tarife ucuz fiyatı tarife hiçbir kuruluştan bulamazsınız bunu vodafone'un tempo müşteri hizmetleri tempo yani taşeron firması asıl firması tempodur lütfen şikayetlerinizde Türk Telekom operatörü ve Turkcell operatörü sms ile tarife sunuyor geçemiyoruz diye eleştiri yapın Vodafone çalışma başlatmıştır eğer bu çalışma aktif olursa sms ile daha hızlı bir işlem olur herkes ucuz bir tarife geçmek daha basit olacak lütfen kayıtlarınızda bunu iletin tempo müşteri hizmetleri yapıyor BTK şikayet ve şikayet var daha önce hesabınız varsa hesabı silin detaya da kullanmıyorum yazın 2 dakika sonra tekrar açın numaranızı kaydedin ve kayıt açın ekran görüntüsü geldi olarak sana gelmeyen bir görüntüyü başkasına gelen Bir görüntüyü geldi olarak beyan ederek tarifeye geçiş yapabilirsiniz zaten oradaki birim tempo müşteri hizmetleri taşeron firma size uygun fiyatlı tarifeler sunuyor blöf de yapabilirsiniz istediğinizde iletebilirsiniz bazı arkadaşlar eleştiri yapıyorlar hakkımı helal etmiyorum kısacası ben burada insanlar yararlansın diye paylaşım yapıyorum bazı kuruluşlar sosyal medya üzerinden YouTube üzerinden para kazanıyorlar lütfen vodafone'dan size gelen bana ne var kısmında çıkan tarifeleri arkadaşlara diyorum ki paylaşın birileri yaralansın yani benim bu tarifeler bulmam biraz zor oldu çünkü şikayet var ya iletmişler geçmiş yıllarda çalıştığımız arkadaşlarla irtibattayız burada belli eleştiren virgül koymadı mektup gibi yazdım diyen arkadaşlara çok selam olsun onları Allah'a havale ediyorum Allah nasıl biliyorsa onlar öyle yapsın VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 20 Şubat 2025; 23:29:18 >

• Bana hiçbir şey çıkmıyor
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Vodafone sitesinde Kirmizi Firsat 2025 10GB Tarifesi 237 TL

var ben şuan redli 18gb tarifesini 160 TL olarak ödüyordum. 1 ay sonra taahhüt bitiyor 200 TL ortalama paket yok gerekirse gb 8 e kadar düşebilir en uygun 260 tl teklif sundular ne yapmam lazım şikayervar'a mı yazayım?

• Chanser kullanıcısına yanıt
    Uste yazdim okuyun

• maTeryaL. M kullanıcısına yanıt

ne yazdınız sikayetvar'a hocam?

• Mevcut tarifem 6 aylık paket 60 gb.
    Ayda 500 dk bile konuşmuyorum.
    Evde internet olduğu için paket yetiyordu.
    Taşındığınlm için ev internetini kapattım. Yeni yerimde ev interneti yok.
    Hem pc hem telefon için 50 60 gb lık paketlere bakıyorum 1000 liraya yakın.
    O tarifelere o parayı vereceğime 250gb/1000tl Turkcell Süper box mı alsam?
    Vodafone un superbox tarzı bir şeyi olsaydı turkcelle hiç bulasmazdim. (Ya da var mı?)
    Karar veremedim bir türlü.
    Sizce ne yapmalıyım?

• M e h m e t M kullanıcısına yanıt
    Bir yakinima soyguncel geldi tasina bilir data hatti almis zamn da 800tl 30gb iken 1200tl cikarmis hatti tasidik 349tl 40gb 4000dk 250sms yaptik kurtuldu

50 gb telefon için sorun değil de pc bağlasam yetmezse bir de taahhüt falan yapsak hepten keyfim kaçar.

• Chanser kullanıcısına yanıt

Hocam siz yinede ülke şartlarıdır , maaştır zamdır çok konulara girmeyin bu ara herkesi içeri alıyorlar . Yazdıktan sonra ulan acaba demedim değil :)

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Hic birsey olmaz 50 GB faturalıda 510 TL Red tarifesi var ayrıca freezene kullanıcı tanımlaması yaparsan 60 GB 50 GB 40 GB TikTok sosyal medya sınırsız da alabilirsin

O zaman türksat'ın uydu uydu net var ondan bağlattıracaksın fiyatı biraz uçuk iyidir ama

Hocam kamu kurumu olduğu için o tür şeyler baglatamiyorum. Tek seçeneğim superbox.

• 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.