Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.961
Cevap
199
Favori
442.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam redli 18gb için sana nasıl ulacasagiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dzndorf D kullanıcısına yanıt
    Bu tarife 542 müşteri hizmetleri uzman birimaktarip gecis yapa bilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • angaralim kullanıcısına yanıt
    Uzman birime nasıl aktaracagiz

542 müşteri arayin kayip calinti deyip hizli baglanir beni uzman birim aradilar tarife sundular aktarim saglarmisiniz aktariyorlar dikat bazi acemiler yetkimiz yok diyor blof yapacaksin ceiyor fiyat pahali onlar sana teker söylüyor 387₺ 60gb 1000dk 250 sms yalin firsat 60gb paketi cikiyor bu tarife mevcut Vodafone faturaliya cikiyor yeni gecenler 1ay sonra gecis yaparlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 23 Ocak 2025; 19:40:29 >

Evet geçen yıl turkcell den hat taşıma ile bu tarifeye geçiş yapmıştım.

• Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Tarife uzatirsin 15₺ fark ile dedimi yap

Hiç o şekilde bir tarife uzatma teklifi yapılmadı, en düşük 260 diyorlar.

Aradım çıkan kişi biz aktarım sağlayamıyoruz dedi. Tanımlı tarifeleri sayıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • veli0707 V kullanıcısına yanıt
    Sabah 09.30 aksam 21 ara

• Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Ben yaptim tanidiklara söylüyorum oluyor tarifen ikinci donem olsun olmasin uzatiyor

• veli0707 V kullanıcısına yanıt
    evraktalepleri@vodafone.com meil atin tarifem elestirin kayit acin şikayetimvar hesap sil yeniden kayit ol

• Arkadaşlar ben söyledim halde isterim yapan yapar yapmayan kendileri bilir çünkü bazı sosyal medya hesaplarında bir takım kişiler benim söylediğim bilgilere adamlar parayla satış yapıyorlar onlar da aynısını yapıyor

• Tarifeniz 15 TL fark la son bir ay kala olur bir ay ya da 2 ay kala ısrar edersin bir ay geçtiyse eğer son dönem ay sen yapmanız gereken şey şudur ben bu tarifeyi geçtiğimde tarifem 2 yıl olduğunu söylediler 2 dönem tarifinde 15 TL olarak fark olacağını söylediler ekran görüntüsünü ben de mevcuttur yoksa tüketici haklarına dava açıp gereken suçlusun bulunacağım dersin eleştir rahat çekmiyor blöf yapın

Teşekkürler.. ilk 3 ay 190lik tarifeye geçiş yapabildik hocam

Tam olarak nasıl yaptınız hocam siz de yazarmisiniz.
    İlk 3ay 190 sonra ne kadar , tarife içeriğini paylaşır mısınız.

O tarifeyi fiyatı ne kadar indirirseniz kar iyi yapın mesela yapmak isteyenler İlk 3 ay 3 ay içinde tekrar arayın fiyatlar yüksek sabit fiyatlı tarife istiyorum diyor daha da fiyat aşağı çekiyorlar burada yakınlarıma çok bir şey yaptım yani

• Öncelikle 542 müşteri hizmetleri arıyorsun hızlı bağlanmak için kayıp çaldı diyorsun müşteri hizmetleri seni bağlıyor bu tarifeye geçmek için mevcutta Vodafone faturalı olmanız gerekir numarasını yine taşımış 1 ay geçmiş olanlar geçebilir müşteri hizmetleri bağlandıktan sonra beni kampa veririm der aradılar o zaman birinden bana tarife sundular o zaman birime aktarım sağlar mısınız diyeceksiniz bazı acemiler çıkıyor ben yardımcı olurum falan de ısrar ediyorlar siz de ısrar edin o zaman birine bakarım faturasız birim daha normal bir tarife sunuyor uzman birim var uzman birim de başka bir tarife sunuyor bunlar ayrı ayrı şimdi 542 müşteri hizmetleri bana faturasız belindik normal bir tarife çıkar ama o zaman birimdeki görüşen birim mesela bu tarife kampanya yaparak tempo ekibidir ben Vodafone'da 15 yıl çalıştım orada forumda çoğu arkadaşlar çok iyi bilir sistemin nasıl olduğunu yakında çevrelediklerinden böyle yapıyorum ya şu an Vodafone'da çalışmıyorum bağlandıktan sonra bunlar size tarife sunarlar önce fiyatı yüksekten olan sunuyorlar fiyatlar çok yüksek kazık dersiniz blöf yapacaksınız çekiyorsa çekmiyor diyeceksin eleştireceksin Turkcell bundan daha ucuz neden sms ile tarife sunmuyorsun değilsin sms'te tarifeye tekrardan sunmasını isteyeceksiniz ısrar edeceksiniz yani bu birim tarifinizi ilk 12 aylık dolduysa 15₺ fark uzata bilirsin Vodafone yani gizliden yapıyor artık sistem bu müşteri hizmetleri hariç faturasız birim de yapıyor tarife uzman birim de yapıyor ayrıca vodafone.com.tr'den tüketici şikayetlerinden şikayet bölümüne de yanımda ya gönderme yaparak müşteri hizmetleri bağlanarak da işlem yapabilirsiniz arkadaşlar ilk 3 aylık tarifeye geçin 3 ay içinde zaten cayma hakkınız var tekrar arayın adamlar 12 hesabı tarifi sunarlar sunuyorlar fiyatı daha düşük düşürüyorsun yani ya da şikayetim var kayıt açarak da yapabilirsiniz ekran görüntüsü geldi beyan ederek sistem hatasını aldım müşteri hizmetleri yardımcı olmuyor bayii yönlendiriyor bayi müşteri hizmetleri yönlendirir saçmalık SMS de sistemini tekrardan çıkarılsa o kadar zor mu diye eleştiri yapın

• red 18 gb sınırsız sosyal 190₺ eski tarifeler değil mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Eski tarifeler acik suan belirli sure kapatiyorlar

• 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.