Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.382
Cevap
254
Favori
572.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 ay sonra çıkar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Atic A kullanıcısına yanıt

off 1 ay bekleyeceksek sıkıntı :D turkcellde hemen çıkıyor bu ne saçmalıkmış yahu

• Bir cok arkadaşlar hala diyorum 10dk ayirip Vodafone sikayet bulunun sikayetimvar müşteri hizmetleri gerekse wep sitesi self servis kanaldan Twitter sikayet edin tarife kampanya turkcel de turktekomda oldugu gibi eski Vodafone oldugu sms ve dijital kansl kisa msj tarife gecis kod sunsunlar tarife teklif geliyor sistem hatasi alıyorum müşteri atiyorum bizim bu sacmalik duzeltin hic oparator boyle sacmalik yok deyin müşteri hizmetleri arayin yoksa turkcel gecegim deyin istedigin tarife kayit acin arkadaslar topluca kayit acilirsa sms gecis kod herkes sunulur yeni gecenler herkes yararlanir gerekirse engin bey meil atin engin.aksoy@vodafone.com bos muhabbet yapmayin herkes topluca kayit acarsa sms gecis sisteme yeniden aktif olacak ben kayit olusturdum eger tekrardan müşteri talep gelirse sms teklif aktif olacak calisma varmis onu bu tarife nasil yapacik diye yalvarma olmadan sms gonderek gecis olur destek istiyorumhttps://www.vodafone.com.tr/sizi-arayalim/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 29 Eylül 2023; 8:48:29 >

• jaiecris J kullanıcısına yanıt

Hocam 122 tl olan faturasız tarife 10. Ay itibariyle 170 lira olacağı mesajı geldi. Bana başka tarifede sunmuyorlar . Daha aramadım. Evde 2 numara daha var Vodafone kayıtlı.

12 gb internet 750 dak 1000 sms

Bir seferde 50 lira nedir ya

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • andires42 A kullanıcısına yanıt
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE
    Vodafone yanımda uygulamasi telefonunda yüklü degilmi.hediye çark da gb dakika hediye çeki gibi.148 tl suanki faturasız tarifem.hat yigeninim üzerine olduğundan bide baya eski hat olduğu için kapanmaması adına duruyor.senin faturasız paket dursun.faturasiz kullanacaksan.kolay paket alma kısmından ekran resmi gönderdiklerimi alabilirsin.kdv içinde dahil fiyatlar.6 aylık paket yükledim.10 gb+1666 dakika her yöne +833 sms her yöne altı ay bölünce eğer fazla gb kullanmıyorsan.uc yada altı aylık paketler uygun.vodafone pay yükle ordan aldığın 3 ve 6 aylık paketlerde 100 tl geri ödeme var.illa faturasız tarifene o kadar para verip kullanmana gerek yok.15 gb+1000 dk+1000 sms yanında bip yay messenger Telegram WhatsApp sinirsiz gb dan gitmez.215 tl içinde vergi ve iletişim paketi suan aylık 25 yada 30 tl ise 180 tl gelir.28 gün kullanabilirsin.

• Diğer hatta bi paket yüklim dedim saka gibi bunları değiştirme gibi bı şansımız yokmu VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livazzxd -- 30 Eylül 2023; 10:52:26 >
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

3 ay 30 gb 5000 dk 1000 sms olan paket en uygunu. Aylık vergi dahil 143 tl ye geliyor. Sms ile işim olmaz. İnternetti çok aşırı kullanmam evde wifi var.

Diğer sunduğu tekliflerin hepsi faturalı tarife.

Bu da benim en birden 48 lira zam faturasız tarifem. Arayıp başka operatöre geçmek istiyorum diyeceğim.

Size gelen teklifler tam resim olarak kullanım teklif detay ekran görüntüsü cekin tam ekran ekran tam resim asagi resim gibi ornek paylasintigim gibi VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 30 Eylül 2023; 14:44:13 >

Vodafone pay telefonuza kurun sanal kart oluşturun ilk üyelik de 50 hediye para tanımlama var.ayrica 3 ve 6 aylık paketlerde 50-100 geri para iade.
    3 ay için vergi ile 143 tl ödeme yerine 6 aylık paket vergi ile 125 tl geliyor.100 tl de geri ödeme ile aylik vergi ile 108.3 gelir.
    yıllık baza vurduğunda.
    430x4=1720
    1720÷12=143 üç aylık paket yıllık
    750x2=1500
    1500÷12=125 6 aylık paket yıllık
    1500-200=1300
    1300÷12=108.3 6 aylık paketlerde 100+100 gerii ödeme fiyatı.
    yıllık olarak 408 cebinde kalır.
    6 aylık paket daha mantıklı.

• @jaiecris gercekten cok tesekkurler dediklerinizi yaptim. Ozellikle faturasiz hat birimine baglanildiginda uygun teklif veriliyor. Ilkinde kabul etmedim ikincide faturasiz hat birimi redli sosyal paketi 96tl arti kdv ye 12aylik taahhütle verdi. Sizin sayenizde yol gostermeseniz baya yuksek fiyatlar odeyecegiz sagolun.

• crazywolf86 C kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun.tarifeyi 24 ay olarak verildi.ikinci 12 ayda 5 ile 10 tl arası farkla kullanabiliyoruz.musteri hizmetleri arayıp teyittir.12 ay süresi bittimi tekrar dan uğraşma.

Hususi sordum 12 aylik taeife dediler yinede arayip 24 ayliga cevirmek istiyorum mu diyeyeim

2. Yi onlar mi arayıp teklif etti yoksa sen mi aradın yine

Redli müşteri "özel" tarifesi değil bu yalnız? Bende aldim diğer hatta ama inatla tek dönem 12 aylık dediler bana da

• tarikat_lideri kullanıcısına yanıt

Ben aradim faturasiz hat birimini

Teklifler 24 ay geçerli olduğunu ikinci dönem 5-10 TL devam ediyor.hatta özel den bise göndermiştim.onu örnek gösterebilirsin.

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    müşteri hizmetlerinin insafına kalmış.kimi yardımcı olurken kimi yokuşa sürüyor yardım etmiyor.vodafone yanımda benim tarifeye mevcut müşteri 23 1.donem kampanyasi diyor.tarife paketlerimde tahut detayına bakın aynı ibare yazıyor mu.

• Vodafone pay üye olup sanal kart oluşturun faturada %50 geri ödeme Vodafone nette %70 geri ödeme.bircok kampanya var işe yarayan çarktan 50 tl hediye verildi.faturamin belli oranı bundan ödedim.gecen de 25 tl verdi.hersey yanımda alışverişlerde tanımlama Vodafone pay ile ödemede bir haftalık 5gb onun yanında 50 tl geri ödeme var.hafta eft iban işlemlerini ekstra ücret ödememek için nays kullanıyorum.bankalar belli komisyon alırken nays komisyon kesmiyor.ssport plus yıllık düşünenler Vodafone faturasız hatlarda kampanya var.yillik 304 tl geliyor.hersey yanımda 100 tl üzeri harcamada 50 tl indirimi 250 tl olarak guncellemisler.
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaiecris -- 1 Ekim 2023; 3:4:44 >

Bizde taahhüt kısmında %35 indirim kampanyası yazıyor sadece. Ama ne hikmetse gelen sms kısmında %35 indirim kampanyası 1.donem diyor 😀😀

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.