Vodafone'dan 0 faturalı bir hat almak ne kadar acaba? Eğer ücretsizse bu tarifeye geçersem her şey dahil 25tl mi gelir fatura aylık?
ucretsiz degil ama 12 taksite boluyorlar vergileri
+4-5 lira eklenir faturaya
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
quote:
Orijinalden alıntı: Tyler89
Vodafone'dan 0 faturalı bir hat almak ne kadar acaba? Eğer ücretsizse bu tarifeye geçersem her şey dahil 25tl mi gelir fatura aylık?
Peki faturasız vodafone hattın fiyatı daha mı uygun? Öyle alıp faturalıya geçirsem olmaz mı?
iptal edip avea'nın tarifesine geçicem,7 yıllık avea kullanıcısıydım,neden geçtim ben de bilmiyorum..tarife değişikliğimi hesap kesim gününde yaptığım için 2 tarifenin ücretini kitlediler,halbuki hesap kesim tarihinden önce tarife değiştirmeye çalıştığımda 1 ay içinde en fazla 1 kere tarife değiştirebilirsiniz hatası verdi,müşteri hizmetlerine bunu söylediğimde bizi aramanız gerekiyordu neden aramadınız filan dedi,ben faturayı görmeden ne biliyim 1 günlük tarife kullanımı için 1 aylık ücret ödeyeceğimi dedim,bunun kendi sistemlerinden kaynaklanan bi hata olduğunu söyledim,bişey yapamayız filan diyince deli oldum,avea'nın 20 tllik tarifesi daha iyi..zaten msn,facebook,twitter bedava dedikleri olay sanıldığı gibi değil,her ay en az 2 milyon ekliyolar bunların kullanımından dolayı..en iyisi aveaya geçip verdikleri 1 gb ı kullanmak..
Bu tarifedeyim Avea'ta geçeceğim bu ikinci ayım, üç ayın dolmasını beklemek mi zorundayım?
quote:
Orijinalden alıntı: Tyler
quote:
quote:
Peki faturasız vodafone hattın fiyatı daha mı uygun? Öyle alıp faturalıya geçirsem olmaz mı?
30-40 lira civari faturasiz vodafone hatlar.
faturaliya gecirmen icin 30 gun beklemen lazim ayrica.
faturali alirsan 12 ay taksitlendirmis olursun.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Tyler
quote:
quote:
30-40 lira civari faturasiz vodafone hatlar.
faturaliya gecirmen icin 30 gun beklemen lazim ayrica.
faturali alirsan 12 ay taksitlendirmis olursun.
taksitlendirme bitmeden başka operatörlere geçebliyo muyuz,geçersek ne şekilde bi kesinti yapiliyor?
arkadaşlar, m.facebook.com ücretilimi değilmi ?
ben 0.facebook.comdan giriyorum ama m.facebook.com ücretsiz ise oradan gireyim.
bu arada msn işi çok hoşuma gitti. en azından mesaj haklarım gitmiyor
arkadaşlar mesajların arasında varsa göremedim aklıma takıldı, ücretlendirme periyodu nasıl? saniye olarakmı dakika olarakmı? mesela 10 saniye konuşsak 1 dakikamı gidiyor? mesajlarda 6 sn mevzusu vardı ama tam cevap verilmemiş gibi
2-3 gündür telefondan internete çıkamıyorum ("Vodafone Internet" ayarlıydı) "Vodafone Live" ayarlarını manuel olarak tanımladım, yine olmadı Ayarları tamamen silip online işlemlerden ayar gönderimini seçtim, saatler oldu gelen mesaj yok
Aynı problemi yaşayan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: thnx
2-3 gündür telefondan internete çıkamıyorum ("Vodafone Internet" ayarlıydı) "Vodafone Live" ayarlarını manuel olarak tanımladım, yine olmadı Ayarları tamamen silip online işlemlerden ayar gönderimini seçtim, saatler oldu gelen mesaj yok
Ben de Vodafone'ye geçiş için başvuru yaparken bayiideki yetkili "İnternette bir kaç gündür sorunlar yaşanıyor" dedi. Henüz geçiş işlemim tamamlanmadığı için kendi adıma konuşamıyorum ama sorun yaşayanlar varmış.
merhaba arkadaşlar
ben babamın üzerine olan avea hattınız vodafone'a taşıyıp kendimi kullanıcı göstererek bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum.
şimdi fatura hep 25 lira mı geliyor? ttnet'te ki gibi sürekli dalgalı fatura mı gönderiyorlar? 25 diye geçirip her ay 40-50 göndermesinlerde.
bu twitter face msn nası beleş? telefonda ebuddy programı var. onla bağlansam ücrete tabi mi?
@tyler 25 tl geliyor.ne eksik ne fazla.
arkadaşlar 5 tlye 500 dk konusma daha veriyor. yani aylık 1000 dk heryöne bedava konusmanız oluyor. 12 ay taahhüt istiyorlar.genç avantajlı olacağınıza dair.
12 aylık taahhüt derken, ekstra 5 lira verdiğiniz olay mı taahhütlü? Yoksa genç avantaj mı taahhütlü?
Genç avantajlı olup 1 sene boyunca çıkmayacağınıza dair.
bu arada kampanya 30.11.2011 e kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: x-men2
quote:
Ben de Vodafone'ye geçiş için başvuru yaparken bayiideki yetkili "İnternette bir kaç gündür sorunlar yaşanıyor" dedi. Henüz geçiş işlemim tamamlanmadığı için kendi adıma konuşamıyorum ama sorun yaşayanlar varmış.
anladım hocam saolasın, hallolmadı hala benim problem, bugün online işlemlerden ayarları yine gönderdim ama gelmiyor bir türlü nedense
quote:
Orijinalden alıntı: hardcrss
quote:
Orijinalden alıntı: Eoudoxias
@tyler 25 tl geliyor.ne eksik ne fazla.
arkadaşlar 5 tlye 500 dk konusma daha veriyor. yani aylık 1000 dk heryöne bedava konusmanız oluyor. 12 ay taahhüt istiyorlar.genç avantajlı olacağınıza dair.
12 aylık taahhüt derken, ekstra 5 lira verdiğiniz olay mı taahhütlü? Yoksa genç avantaj mı taahhütlü?
genç avantaj'da taahhüt yok, 25 tl 500 dk 5000 sms
+5 tl verip ilave 500 dk alınca 12 ay taahhüt veriliyor
teşekkürler hocam.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: x-men2
quote:
anladım hocam saolasın, hallolmadı hala benim problem, bugün online işlemlerden ayarları yine gönderdim ama gelmiyor bir türlü nedense
Benim başvuru işlemlerim bugün tamamlandı. Geçiş yapıldığına dair mesaj aldıktan sonra, internet ayarları da geldi. İlk başta internete bağlanamıyordum ama ayarlar geldikten sonra telefonu kapatıp açmak gerekiyormuş. Vodafone'nin internet sitesinde, yardım konularının arasında görmüştüm sanırım. İsterseniz müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah edin.
Benim de bir problemim var aslinda. Opera Mobile ile internete baglaniyorum. Bazen sayfa acilmiyor, "401 Authorized" seklinda bir hata ile karsilasiyorum. Sayfayi yenileyince duzeliyor. Boyle bir seyle karsilasan var mi acaba?