Şimdi Ara

vodafone geçtim evdeki herkes vodafonlu oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 kb internet bu devirde 1 WhatsApp mesajı bile etmezken, Türk Telekom 21 TL'ye 3 GB gibi paket alınabilir. 3gb alınabilirken 1 kb 21 TL.

1 kb internet 21 TL etseydi şuan bu forum olmazdı

Gerek yok böyle işlere. Al Turkcell veya Vodafone ikisi çekmeyen bölgelerde kendisini tamamlar. Türk Telekom'a tenezzül edilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 16 Haziran 2020; 11:9:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Burada sana ihtiyacımız var gitme reis

• vodafona gectım ama e devlette hem vodafonda hat var goruyor hemde ıptal ettıgım tt mobılde hat var gorunuyor

neden tt mobıl de hat gorunuyor ne yapmak lazım acaba bekleyınce bır ıkı gune sılınıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61

Benim başıma geldi. 21 TL vardı hattimda, telefonu servise vermiştim. Telefonu açınca bir baktım TL 0 landı. Tamam benim hatam olabilir, ama 1 kb internet su devirde 1 kuruş bile etmezken 21 TL çekmesi. Türk Telekom çakal firmadır.

Sırf 15 GB 10 TL, 35 TL sattı diye ben bir firmayı eleştirmekten cekinmem. Eğer çekiniyorsanız millete tavsiye vermeyin. Milleti yanlış yola suruklemeyin.
    5 sene önce bana 300 tl ödettıler sonrada sucu ortak bırbırlerıne attılar ortaya cıktı

o yuzden vodafona gectık,kıme sorsam ıllakı aveadan tt netten sorun yasamıs

bıde bana gecen gun dıyorkı ılk ve son teklıf bırdaha konusamayız gecıyorsan geç faturalıya dedıler

eskıden ayda 5 tl fatura öderken 300 tl odettıler...bugunun parası ıle ayda 15 tl ödesem ne olcak 8 ay sonra bana 1000 tl fatura cıkarırlar

bunların ceo su kim güreşçimi tenisçimi kimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 16 Haziran 2020; 16:2:11 >

• bace3434 kullanıcısına yanıt
    CEO'su kim belli değil, kafasına göre değişiyor.

Al pass paketleri, istediğin gibi gez

• e devlette vodafona gectıgım hat yazıyor
    ama eskı kayıt sılınmemıs hala tt mobıl de hat gorunuyor ne zaman silinir gıcık oldum oraya
  • 2 gün gectı hala hat acılmadı
    2 gün gecınce anca tt mobıl hat kapanmıs sımdıde vodafone acılmadı,3 gun sure vermısler bıraz uzun degılmı
    eskıden alır almaz 1 saate acılırdı insan telefonsuz kalıyor
    Mevcut operatör kapandığı an yeni operatör hizmet vermeye başlar aradaki süre max 4-5 dakikadır...

• 10 saatı gectı acılmamıs
    hatta evde baska tele taktık hat falan yok bunların işini anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 17 Haziran 2020; 21:9:24 >
    Yagmurdan kaçarken doluya tutuldun geçmiş olsun, dakika durmadan turkcell yada tt ye geçmeni tavsiye ederim Vodafone tr orta dogu balkanlar ve avrupanin açık ara en kötü operatörüdür

• türkcell pahalıdır onu hıc sevmedım 1 defa dahı turkcell kullanmadım
    tt mobıl avea ıse zaman zaman ınsanlardan fazla para alıyor yolunu buluyorlar şikayet cok
    bence en ıyısı vodafon hıc haram yemiyor
    hiç bir operatör, hiç kimseden fazla para almıyor, kullanıcılar kullandıkları paketlerin özelliklerine ve koşullarına dikkat etmeden bilinçsiz kullanım yapıyor...
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Evet olabilir ama hiç affetmeden 1kb veya 1mb internete 20-30 TL yansıtmak adiliktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: maaart

hiç bir operatör, hiç kimseden fazla para almıyor, kullanıcılar kullandıkları paketlerin özelliklerine ve koşullarına dikkat etmeden bilinçsiz kullanım yapıyor...
    o koşullarla oynadıgın zaman bır operator para almazken dıgerı alıyor sorun orada

mesela ben turkcellı satın alsam konusma paket bıtınce 1 sanıye gecer gecmez faturaya 1000 tl yansıtsam

o zaman sen cıkıp dıceksınkı hıc bır operator fazla para almaz...sen paket bıtınce 1 sanıye gecınce sana 1000 tl fatura yazması normal dıceksın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.