Şimdi Ara

Vodafone fazla fatura sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam öncelikle başlık bu denli ağır çünkü çok sinirliyim
    Kamu midi +1tl tarifesinin kontrat süresi geçen ay sonu bitti. Nihayetinde internet paketi avantajı ile avea'ya geçtim. 2 Kasım'da avea'nın verdiği sim'i kullanmaya başladım. Normalde 35-40 tl arası gelen Vodafone faturası 75 tl geldi. Aradım müşteri hizmetleri, saydı saydı sonra 75 lira doğru dedi. Neyse tamam dedim doğrudur yurtdışı konuşması varmış 22tl civarı ben hatırlamıyorum ama annemler aramış olabilir diye birşey demedim. Sonra gelecek ay da 35 lira tarife üzerinden değerlendirilip fatura kesilecek dedi. Nasıl olur dedim? Müş hizmetlerindeki bayan 1 dakika dahi geçse hattınıza tanımlanıyor ve o tarife üzerinden hesaplanıyor dedi. Daha önce müş hizmetlerinden uzatmak için aradıklarında istemiyorum demiştim. Uzatmak istemediğimi söylemiştim daha önce. Şimdide diyorki siz bize değiştireceğinizi bildirecektiniz biz ona göre faturasız tarifeye geçirecektik falan. Yani anlayacağınız 1 gün için bana 35 lira fatura gelecekmiş. İtiraz hakkım yok mu dedim hayır maalesef dedi kapattım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• konuyu btk ya şikayet edebilirsiniz.

Ancak, fatura kesim tarihinizden sonra vodafone'da zaman geçirdiyseniz (taşıma işlemi fatura kesim tarihinden sonra olduysa) tüm paket ücretini yansıtıyorlar. Ve muhtemelen sonuç alamazsınız.
  • Hata nerde ?
    İndirimli bitmiş indirimsiz devam edersiniz yeni fatura dönemine girdiğinizde taşıdıysanız1dk bile geçse o ayın tamamı son fatura olarak çıkar bilinçsizin biride btk ya yaz demiş sözleşmede belirtiliyor bu kurallar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: juske

Hata nerde ?
    İndirimli bitmiş indirimsiz devam edersiniz yeni fatura dönemine girdiğinizde taşıdıysanız1dk bile geçse o ayın tamamı son fatura olarak çıkar bilinçsizin biride btk ya yaz demiş sözleşmede belirtiliyor bu kurallar

müşteri hizmetleri aradı uzatmak istemiyorum dedim. daha ne demeliyim onu anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: J c K

quote:

Orijinalden alıntı: juske

Hata nerde ?

müşteri hizmetleri aradı uzatmak istemiyorum dedim. daha ne demeliyim onu anlamadım?

Uzatmak istemediğin şey tah6üt yani indirimli fiyattan devam etmek uzatmıcam deyince tarife komple bitmiyo indirimsiz normal ücreti devam ediyo
    numara taşımadan önce konu açsaydın bunun hakkında tüyolarda alırdın burda ne zaman taşıyacağına dair

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuketici haklarına şikayet edin bunu hep yapıyor vodafone
  • Hep ayni numara,

Dikkatli olun.
    Paketinizin taahüt süresi bitmeye yakın size gelen yeni paket önerilerı olacak.
    Yeni paketi kabul ederseniz mevcut paketinizin bitiş tarihinden bir gün sonra başlatarak bir gün için bir aylık fatura daha keserek sizi kazıklayıp çileden çıkaracaklar..

Dikkatli olun.
    Siz eski paketim bitecek yenisi başlayacak zannederken onlar basit bir tarih oyunu ile size ilk ayda iki misli yani çift fatura kesecekler.
    25-26 TL lik fatura beklerken 50-51 TL lik fatura ile karşılaşacaksınız..

Size önerim şu, onay vermeden önce MTemsilcisine çift fatura kesmeyeceğinizi beyan edin ya da eski paketim biter bitmez yeni paketim baslarsa kabul edeceğim deyin..

Benim bir yakınımın başına geldi. Ben ona parasını geri almak için şıkayet konusunda yardımcı olduğum için konuyu biliyordum. Dün bana aynı teklif yapıldığında çift fatura kesmiyeceğinizi beyan edin kabul edeceğim dedim, hemen yan çizip telefonu kapattılar..

Hur dusuncelerinizi ve bildiklerinizi paylasmaktan asla cekinmeyin, ama bunu yaparken tarafiniz da acikca bilinmeli ki guvenilirlik konusunda soru isaretlerine maruz kalmayiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 16 Kasım 2013; 19:22:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İmei problemi ve Fatura sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.