Şimdi Ara

vodafone faturalı hattı kontörlüye çevirme hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkdada belirttiğim gibi faturalı hattımı ön ödemeli yapmak istiyorum illaki cepshop'a gitmeme gerek varmı telefonla müşteri temsilcisinden değiştirebilirmiyim ayrıca extra para ödemem gerekecekmi bilgisi olan arkadaslar aydınlatırsa sevinirim

• Shop'lardan halletmeniz gerekiyor. Geçiş formu dolduracaksınız. 2-3 lira gibi bir ücreti var sanırım. 1 haftaya kadar geçişiniz tamamlanır.
  • Hayır gerekmiyor..

Babamın Cep Limitsiz 50 Hattını, Vodafone Cep1 e geçirdim.. Telefonla .. 4440542
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Hayır gerekmiyor..

Babamın Cep Limitsiz 50 Hattını, Vodafone Cep1 e geçirdim.. Telefonla .. 4440542

cevap için teşekkür ederim
  • quote:

Hayır gerekmiyor..

Yine mi değiştirdiler uygulamayı. Yap-boz'a döndü yahu
  • tecrübe ile sabittir:müşteri hizmetlerinden olay hallediliyor.ancak sizi vazgeçirmek için her yolu deniyorlar.buna da hazırlıklı olun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtt

tecrübe ile sabittir:müşteri hizmetlerinden olay hallediliyor.ancak sizi vazgeçirmek için her yolu deniyorlar.buna da hazırlıklı olun....

özel teklifleri oluyor mu peki öyle vazgeç deselerde niye vazgeçeyim cezbetmeleri lazım beni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla hatırlayamadım...epey oldu çevireli...ama bayağı güzel tekliflerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtt

valla hatırlayamadım...epey oldu çevireli...ama bayağı güzel tekliflerdi

Nisanda faturalı hattı kontörlüye çevireceğim de bakalım güzel teklifler gelirse kalırım genede konuşma ağırlıklı tekliflerdir herhalde sms yanlısı bir teklif olacağını sanmıyorum dimi
  • Bir zamanlar "bir demet tiyatro" vardı..

Orada Sekreter vardı. FadıL Fıdıllıoğlunun patronunun sekreteri..

Öyle bir bayan çıkıyor karşınıza.

Amna yarabbbim neler neler sayıyor. Şöyle avantaj böyle avantaj vs vs vs

2 kere bu tarz işle yaptım. Özel teklif felan olmadı bana. sadece avantajlardan bahsediyorlar.

Kararlı olursanız , 5 dk da tamam.
  • quote:

Bir zamanlar "bir demet tiyatro" vardı..

Orada Sekreter vardı. FadıL Fıdıllıoğlunun patronunun sekreteri..

Öyle bir bayan çıkıyor karşınıza.

Amna yarabbbim neler neler sayıyor. Şöyle avantaj böyle avantaj vs vs vs

2 kere bu tarz işle yaptım. Özel teklif felan olmadı bana. sadece avantajlardan bahsediyorlar.

Kararlı olursanız , 5 dk da tamam.

Buarada şeyi soracağım misal faturalıdan kontörlüye geçirdin ödenmemiş borcun yok ama o ana kadar kullandığım kısım için daha sonra kesilen faturayı nasıl öğreniyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.