Bildirim
vodafone faturalı hattı kontörlüye çevirme hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Shop'lardan halletmeniz gerekiyor. Geçiş formu dolduracaksınız. 2-3 lira gibi bir ücreti var sanırım. 1 haftaya kadar geçişiniz tamamlanır. -
Hayır gerekmiyor..
Babamın Cep Limitsiz 50 Hattını, Vodafone Cep1 e geçirdim.. Telefonla .. 4440542 -
quote:
Orijinalden alıntı: s.volkan
Hayır gerekmiyor..
Babamın Cep Limitsiz 50 Hattını, Vodafone Cep1 e geçirdim.. Telefonla .. 4440542
cevap için teşekkür ederim -
quote:
Hayır gerekmiyor..
Babamın Cep Limitsiz 50 Hattını, Vodafone Cep1 e geçirdim.. Telefonla .. 4440542
Yine mi değiştirdiler uygulamayı. Yap-boz'a döndü yahu -
tecrübe ile sabittir:müşteri hizmetlerinden olay hallediliyor.ancak sizi vazgeçirmek için her yolu deniyorlar.buna da hazırlıklı olun.... -
quote:
Orijinalden alıntı: mtt
tecrübe ile sabittir:müşteri hizmetlerinden olay hallediliyor.ancak sizi vazgeçirmek için her yolu deniyorlar.buna da hazırlıklı olun....
özel teklifleri oluyor mu peki öyle vazgeç deselerde niye vazgeçeyim cezbetmeleri lazım beni -
valla hatırlayamadım...epey oldu çevireli...ama bayağı güzel tekliflerdi -
quote:
Orijinalden alıntı: mtt
valla hatırlayamadım...epey oldu çevireli...ama bayağı güzel tekliflerdi
Nisanda faturalı hattı kontörlüye çevireceğim de bakalım güzel teklifler gelirse kalırımgenede konuşma ağırlıklı tekliflerdir herhalde sms yanlısı bir teklif olacağını sanmıyorum dimi
-
Bir zamanlar "bir demet tiyatro" vardı..
Orada Sekreter vardı. FadıL Fıdıllıoğlunun patronunun sekreteri..
Öyle bir bayan çıkıyor karşınıza.
Amna yarabbbim neler neler sayıyor. Şöyle avantaj böyle avantaj vs vs vs
2 kere bu tarz işle yaptım. Özel teklif felan olmadı bana. sadece avantajlardan bahsediyorlar.
Kararlı olursanız , 5 dk da tamam. -
quote:
Bir zamanlar "bir demet tiyatro" vardı..
Orada Sekreter vardı. FadıL Fıdıllıoğlunun patronunun sekreteri..
Öyle bir bayan çıkıyor karşınıza.
Amna yarabbbim neler neler sayıyor. Şöyle avantaj böyle avantaj vs vs vs
2 kere bu tarz işle yaptım. Özel teklif felan olmadı bana. sadece avantajlardan bahsediyorlar.
Kararlı olursanız , 5 dk da tamam.
Buarada şeyi soracağım misal faturalıdan kontörlüye geçirdin ödenmemiş borcun yok ama o ana kadar kullandığım kısım için daha sonra kesilen faturayı nasıl öğreniyorsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X