Şimdi Ara

Vodafone Engellilere Özel Tarife Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Salla kazan'dan ilk ay hep haftalık 2 gb veriyor. Sonrası şansına göre,ama internet yolu çok Turkcell'de,rahatına bak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu forumda bu pakete geçmek için özürlü taklidi yapan ve özürlü olmak isteyen bir sürü kişi vardır kesinlikleVodafone Engellilere Özel Tarife Sorunu 

• PAUL WALKER kullanıcısına yanıt

Bu Sosyal Destek kampanyasında,Red 40 gördüm 92 TL'ye acaba içinde pass paketler var mı,tıkladığımda sadece Vodafone'lularla ve sabit hatlarla sınırsız konuşma çıktı sadece.

• Yeni geçtim,6 gün oldu geçeli. Faturasızda 20 GB 55 TL varmış,tarife olarak,55 TL yüklüyorsun 20 GB + 1000 dk. + 1000 sms veriyor. (Olay 20GB)

O tarifeyi bekliyorum,yapıcam gibi olmazsa faturalı güzel bir teklife geçer rahatıma bakarım. Pass paketler çok işimi görüyor,hilesiyle birlikte.

6 günde neler yaptım,ilk olarak freezone'ye kayıt oldum,günlük sınırsız internet için. Sonrasında çarktan 3-5 bir şey çıkardım,en sonunda Trendyol 15 gb olayını yaptım,şuan Trendyol sayesinde geçiniyorum.

Geçebileceğim tarifelere tıklıyorum,geçebileceğiniz tarife bulunamadı diyor. Az önce de 50 TL yükle 5 günlük 10 gb hediye diye bir teklif geldi. Bakalım duruma göre,umarım güzel bir teklif gelir.

• ''Ben neredeyse bu Vodafone kadar seviyesiz,alternatifsiz bir firma hayatımda görmedim. Bundan sonra da umarım görmem. Bir ricada bulunuyorum. Ricama karşılık talebime dair sonucu 542 müşteri hizmetlerinden öğrenebileceğimi SMS ile belirtiyorsunuz. Müşteri hizmetlerinin (ki ne birbirlerinden ne de dünyadan haberleri var.) bana sunduğu çözüm ise ne tahmin edin bakalım. ''CAYMA BEDELİ ÖDETİP FARKLI BİR TARİFEYE GEÇİŞİMİ SAĞLAMAK'' Amaç kesinlikle talebimi yerine getirmek yada problemimi çözmek değil asla. Üstelik o kadar şark kurnazısınız ki, o ufacık aklınızı kullanarak aklımızla dalga geçmeye çalışıyorsunuz. Müşteri hizmetleri yetkilisi bana diyor ki; Sözüm ona beni aramışlar. Fakat ne hikmetse her zaman ki gibi ulaşamamışlar. Ben kendilerine geri dönüş sağladığım ve çok değerli olduğum için talebime uygun engellilere esneklik sağlayabildikleri tarifeleri bile görmeden cayma bedelini ödeyeceğimi kabul edecekmişim. Devamında onlar beni arayıp tarife değişikliğini gerçekleştireceklermiş. Ya siz var ya ne kadar basit ne kadar küçücüksünüz.

Bakın engelli olup olmamaktan da ziyade paket içeriğinde küçücük bir değişiklik gerçekleştirmek ve gerekirse küçücük bir farkı faturaya yansıtmak bu kadar zor olmamalı. Her şeyden öte pozisyonunu ne olursa olsun müşteriye daha mantıklı ve anlaşılabilir şekilde yaklaşılabilmeli ki bu karşılıklı sürsün.Bunu bile başarmaya mecaliniz kalmamış sizin. Keza engelliyim ve ne hikmetse zaten elinizde evraklarım olmasına rağmen talebimin dikkate alınacağı ümidiyle tekrar isteğiniz üzerine raporlarımı size yeniden gönderdim. Tüm bunlar benim için bir külfet değildi asla, fakat siz kılınızı bile kıpırdatmadığınız için külfete dönüştü ve benden bu tarz bir karşılık alıyorsunuz. Ayrıca geçen hafta değiştirdiğim bir tarifenin nasıl oluyor da 2. ayında oluyorum ve 52 küsür tl cayma bedeli yansıtabiliyorsunuz bunu bana mantıklı bir sebebiniz var ise açıklar mısınız? Ayrıca bu yaptığınızı tüm platformalarda da yayınlayacağımı bilmenizi isterim. Rezil olmak sizin için bir sorun olmamalı diye düşünüyorum öyle değil mi?''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoDuR -- 23 Kasım 2021; 9:30:30 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.