Şimdi Ara

Vodafone'dan HTC Wildfire S Cihaz Kampanyası (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.801
Cevap
2
Favori
86.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende hiçbir zaman sorgulanamadı. o zaman mail atimde düzeltsinler bendeki sorunu. misal sorgulama kodu bende çalışmıyordu onu düzelttiler bir mail ile.
  • @Rapator
    Henüz benim ödenecek faturam gözükmüyor. Hiçbir görüşme veya mesaja ücret yansıtılmamasına rağmen güncel fatura 76 lira gözüküyor. Dediğiniz şekilde bakabildim. Peki internet paketleriyle ilgili bilgiyi nereden alabilirim?

@invisible
    Sorgulama kodu diye bahsettiğiniz nedir?
  • genç avantaj sms konuşma sorgulama kodu var tarifeye özel bende çalışmıyordu düzeltiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

@Rapator
    Henüz benim ödenecek faturam gözükmüyor. Hiçbir görüşme veya mesaja ücret yansıtılmamasına rağmen güncel fatura 76 lira gözüküyor. Dediğiniz şekilde bakabildim. Peki internet paketleriyle ilgili bilgiyi nereden alabilirim?

@invisible
    Sorgulama kodu diye bahsettiğiniz nedir?

Benimde fatura kesimine kadar 11tl gözüküyordu...Ama benim hesabıma göre 7tl gibi olmalıydı...Fatura kesildi bugün baktığımda yeni dönem güncelim 75tl gözüküyor...Sistemlerinde hata var vodafone'un, bir şekilde düzeltirler...Verdikleri 250mb netin sorgusunu bilmiyorum...Ben m.vodafone.com.tr den bakıyordum...Birde freezone dan gelen 100mb ve 100 dakika sorgulamak içi kısa kodlar var ama bende çalışmıyor...Sırasıyla *123#34# ve *123#17#...

Eğer mail ile düzeltiyorlarsa bende atayım bir mail...

• sync'e bağlanmada sorun yaşayan varsa yüklesin güncellemeyi ondan sonra düzeliyor bende düzeldi...
  • 250 mb internet paketini sorgulamayı soran arkadaşlar olmuştu sanırım,

SORGU 250MB yazıp 3636 ya göndererek öğrenebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

250 mb internet paketini sorgulamayı soran arkadaşlar olmuştu sanırım,

ücret alıyorlar mı bu sorgudan?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

250 mb internet paketini sorgulamayı soran arkadaşlar olmuştu sanırım,

ücret alıyorlar mı bu sorgudan?...

http://vodafone.com.tr/Internet/faturali-vodemnet.php?default_id=bireysel-faturali-vodemnet-paketleri

ben ücret aldıklarını hatırlamıyorum avea yapıyor onu genelde.Anlık sistem hatası olursada mail atıp iadesini istersiniz, normalde öyle birşey yok.

Ayrıca online işlemlerde internet kullanım detayı kısmından da kontrol edebilirsin.Aylık 250 mb yazar altında da nekadar kullanım yapıldığı yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 18 Ağustos 2011; 2:49:29 >

• Arkadaşlar bu vodafone'nun hiç bir şeyi çalışmıyor ne internet sitesi ne telefonla sorgulama.. 15inde fatura kesim tarihim ama hala faturam çıkmadı.. bakalım ne kadar çıkacak merak ediyorum.. =S
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesTRuctionS

Arkadaşlar bu vodafone'nun hiç bir şeyi çalışmıyor ne internet sitesi ne telefonla sorgulama.. 15inde fatura kesim tarihim ama hala faturam çıkmadı.. bakalım ne kadar çıkacak merak ediyorum.. =S

fatura 3 günde çıkmaz ki ? 7-10 günlük süreyi bulur.

Buarada çalışmayanlar tam olarak ne ?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu vodafone'nun hiç bir şeyi çalışmıyor ne internet sitesi ne telefonla sorgulama.. 15inde fatura kesim tarihim ama hala faturam çıkmadı.. bakalım ne kadar çıkacak merak ediyorum.. =S

m.vodafone şeklinde internet sitesine giremiyorum şifrem yanlış diyor.. Geçenlerde de bakım vardı girememiştim.. 3636 mesaj atıp kalan internet paketimi sorgulayamıyorum işleminizi gerçekleştiremiyoruz lütfen daha sonra deneyin diyor.. *456#1116# şeklinde kalan dakika ve smslerimi sorgulamaya çalışıyorum.. Sistemlerimizde güncelleme filan diyor lütfen daha sonra deneyin diyor.. hattım ile ilgili bilgi almaya çalışıyorum hiç bir şekilde alamıyorum..

• quote:

quote:

quote:

m.vodafone şeklinde internet sitesine giremiyorum şifrem yanlış diyor.. Geçenlerde de bakım vardı girememiştim.. 3636 mesaj atıp kalan internet paketimi sorgulayamıyorum işleminizi gerçekleştiremiyoruz lütfen daha sonra deneyin diyor.. *456#1116# şeklinde kalan dakika ve smslerimi sorgulamaya çalışıyorum.. Sistemlerimizde güncelleme filan diyor lütfen daha sonra deneyin diyor.. hattım ile ilgili bilgi almaya çalışıyorum hiç bir şekilde alamıyorum..

Online Self Servis, sürmekte olan iyileştirme çalışması sebebiyle geçici olarak hizmet verememektedir.

Çalışma tamamlandığında Online Self Servis hizmetinize açılacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Vodafone Türkiye

Anlaşılan gece çalışması yapıyorlar.Akşam çalışıyordu çünkü, bu tip çalışmalar genelde gece oluyor ya bu saatleri seçmişler herhalde haliyle sistemler çalışmıyor olabilir,gündüz tekrar kontrol edin.

• arkadaşlar navigasyon olarak google mapsi beğenmeyen var ise ndrive diye bir uygulama var piyasaya hakim olan igoya göre hem çok çok az yer kaplıyor hem de wildfire s'te daha düzgün çalışıyor... isteyen olursa pm atabilir.
  • arkadaslar benim vodafone a tasıma işlemim onaylanmıs ama cumartesi günü geciş işlemi tamamlanacak diye msj geldi teli bana bugün verirler mi yoksa cumartesi mi verirler
  • Arkadaşlar ben telefonu alırken fatura vermediler, sadece kredi kartı fişini verdiler. Herhangi bir sorun olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2010490035

Arkadaşlar ben telefonu alırken fatura vermediler, sadece kredi kartı fişini verdiler. Herhangi bir sorun olurmu ?

Vodafone Shop'tan faturasını alıp Garanti Belgesini de onaylatın...

Artık garanti işlemlerinde GB zorunlu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dammak

quote:

Orijinalden alıntı: 2010490035

Arkadaşlar ben telefonu alırken fatura vermediler, sadece kredi kartı fişini verdiler. Herhangi bir sorun olurmu ?

Vodafone Shop'tan faturasını alıp Garanti Belgesini de onaylatın...

Artık garanti işlemlerinde GB zorunlu...

peki bu garanti işi nasıl oluyor? telefon bozulursa vodafona mı götürecez ? Ayrıca sen aldınmı fatura ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2010490035 -- 18 Ağustos 2011; 15:23:30 >
  • DELİRİCEM

VADAFONE BAYİSİNE GİTTİM YENİ HAT ALICAM DEDİM
    BABAMIN KİMLİĞİYLE TAMAM DEDİ GENC AVANTAJ TARİFESİ OLCAK DEDİM BENİM KİMLİĞİMLE 16 YASINDAYIM OLMAZ DEDİ

25 YAŞ ALTI 18 YAŞ ÜSTÜ OLUYOR DEDİ

2 BAYİDE AYNISINI DEDİ DELİ OLACAGIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerozcan95

DELİRİCEM

VADAFONE BAYİSİNE GİTTİM YENİ HAT ALICAM DEDİM
    BABAMIN KİMLİĞİYLE TAMAM DEDİ GENC AVANTAJ TARİFESİ OLCAK DEDİM BENİM KİMLİĞİMLE 16 YASINDAYIM OLMAZ DEDİ

25 YAŞ ALTI 18 YAŞ ÜSTÜ OLUYOR DEDİ

2 BAYİDE AYNISINI DEDİ DELİ OLACAGIM

2 yıl bekliceksin o zaman...
    edit:www.vodafone.com.tr ye baktım aslında 18 yaş üstü olmak gerekiyor yazısına rastlayamadım :S
    25 yaş ve 25 yaş altı bireysel aboneler maksimum 1 Genç Avantaj hattı ile tarifeden faydalanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smmugler -- 18 Ağustos 2011; 15:26:20 >

• quote:

2 yıl bekliceksin o zaman..

ama forumda 18 yaş olması gerektiiini kimse sölememiş adam 12 yasındakı cocugunn kimliğiyle bile geçiş yapmıs
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.