Şimdi Ara

Vodafone'dan dakika 1 gol 1 yemek... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şaşırtıc bende %7-8 düşmüş oluyor 6-7 saatte gece

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    ben hepsini açık tutuyorum, aynı koşullarda turkcell ve tt ile kıyaslıyorum onlarda %1-2 bile anca giden sürelerde vodafoneda %7-8 gitmiş oluyor 3g ve 4g de, telefon tam çekiyor görünüyor.
    Ondan olabilir. Hele ki konum ciddi anlamda şarjı sömürüyor. Konum ayarlarını sadece uygulama kullanırken açık tutma seçeneği aktif bende. Benim sıkıntım bu değil. İnşallah kaldığım ve gittiğim yerlerde sorun yaşamam

benimde tüm uygulamalar kullanırken şeklinde ayarlı, dediğim gibi telefon ayarları değil zaten konu, aynı ayarlarda dediğim gibi daha çok gidiyor, internette vodafone sarj sorunu yaz sayfalarca şikayet var. sarj olayı çekimden bile bence sıkıntı hem telefonu yıpratıyor hem sarj bitince madur oluyorsun...

siz nerede bulunuyorsunuz, çok istasyonun olduğu yerlerde daha hızlı gidiyordu, istasyonun az olduğu taşra yerlerde daha uzun dayanıyordu pil, etrafınızda sinyal aldığınız tek istasyon varsa belki ondan fark etmiyorsunuzdur, şehir merkezlerinde sürekli istasyon değiştirdiği için bu sorun oluyor diyor bazı kişiler, yada yıllardır bu kadar şikayet sonrası düzelttiler sonunda...
    İstanbul ümraniyedeyim ben. Burada kaldığım evde vodafone çekmiyordu fazla. 2018 mart aylarıydı yine. Sonradan ailem gelince farkettik düzelmişti. Şimdi de iyi hiçbir sıkıntısı yok yani yavaşlığından şikayetim olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

4.5g için geçerlimi şarj olayı hocam? Çoğunluk 3g şarj olayında şikayetçi.
    vodafone aradı. 2 ay daha red7 kullanacaksınız ama uyumlu 5 fiyatıyla kullanacaksınız. fatura bu 2 ay boyunca 49 gelecek, biz sizin ibana şimdi 28 lira yollayacağız deyip iban aldı. 2 ay sonra da uyumlu 5 olarak tarifenizi tanımlatabilirsiniz dedi. böyle bir şey beklemiyordum valla ne desem az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 29 Ocak 2019; 7:56:41 >
    CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer ‎Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI Samsung HW-B400F KULAKLIK MCHOSE V9 Pro
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    akşam %100 bıraktım 4g açtım wifi ekran döndürme bluetooth vs kapattım.konum da sadece uygulama açılırken açılıyor. %100dü sabah. batarya sağlığı ile ilgili de olabilir bilemedim şimdi.

hatta sabah osm girip antrenman ve saha geliştirme işlemleri yaptım şu an hala %100
    CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer ‎Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI Samsung HW-B400F KULAKLIK MCHOSE V9 Pro
    yıllar sonra düzelttiler o zaman sonunda, bende hafta sonu test edeyim merak ettim. pil sağlığı ile ilgili birşey olduğunu sanmıyorum zira sıfır aldığım telefonda da sorun yapıyordu eskiden...

Vodafone'dan dakika 1 gol 1 yemek...

4g de sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu edit: Şafak saymaya başladım an itibariyle. Ümraniyedeyim bu kadar kötü internet yok. tarayıcıda resimlerin açılması rahat 7-8 saniyeyi buluyor. videoları da akşam evde izlemek üzere kaydediyorum ancak.

aldım alalı vardı zaten sıkıntı. yaşadığım yerdeki sorun nedeniyle turkcelle tekrar geçiş yapacağım sanırım.
  • 10-20 liranın hesabını yapmaya hiiiç gerek yok. Devir internet ve iletişim devri. Bunuda en az sorunla sağlayanı tercih etmek lazım. Pahalıymış mahalıymış diye söylenenlere aldırış etme, kimse senin yerine kullanım yapmıyor veya faturanı ödemiyor. Lanet olası bir video'yu bile izleyemedikten sonra tüküreyim öyle operatörede aldığı parayada.

Turkcell'den başka adam akıllı hizmet veren bir operatör daha yoktur, diğerleri 3 yerde iyiyse 5 yerde kötüdür. Evet ucuzlar, evet bu cezbediyor ama kimse kimsenin kara kaşına kara gözüne hele ki böyle bir dönemde ucuz birşey vermez. Belki evinde çeker, işyerinde çeker ama markete/bakkala gidersin, alışverişe gidersin, ailenle pikniğe gidersin apışıp kalırsın. Yok TT veya Vodafone benim işimi görüyor demekle olmaz. Vodafone'a gidersin hız problemi yaşarsın bırakırsın, TT geçersin çekim problemi yaşarsın bırakırsın, ama Turkcell'i fiyatından dolayı bırakırsın. Bu detay çok önemli.

Ha Turkcell taahhüt sonunda pahalı mı geliyor? 1 hafta içinde git gel yaparak yeni müşteri fiyat ve avantajlarından faydalanabilirsin.

Bu bölümüde olabildiğince Turkcell kampanyalarını takip etmek için kullan (2-3 kişi sürekli kampanyaları takip edip paylaşıyoruz), aksi durumda 2 günde psikolojik baskıyla operatör değişmene sebep olurlar.

Böyle konuştuğum için bana fanboy diyorlar, Turkcell'de çalışıyorsun diyorlar.. varsın desinler problem değil. Aynı zamanda esnafım, hergün onlarca kişiyle muhattap oluyorum, insanlar gelip soruyor ya aşşağıda şu pijama 30 lira sende niye 50, tek tek anlatıyorum. Tıpkı buradakilere Turkcell ile diğerlerinin farkı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 15 Nisan 2019; 16:47:22 >

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Ben kimsenin baskısıyla karar değiştirmem. Deneyimlerim sonucu vodafone kullanmamaya yemin ettim. İlk fırsatta geri döneceğim turkcelle. En azından hesabım uygulamasında haftalık instagram paketi veya internet falan çıkıyordu. Vodafoneda geldim geleli süpriz çarkı çıktı ve bilmem nerde şu kadar indirim vs bi ton safsata çıktı. Bu arada adamlar üstteki yorumda bahsettiğim parayı da hesaba yatırmadılar. Aradım sordum yazılı beyanınız bulunmamakta dediler. Aradığım, operatör şartlarını görüştüğüm 0542li numara da özel olduğu için hak iddia edemezmişim. Bu kadar yüzsüzlük görmedim ben kimse kusura bakmasın. 15 daha verip turkcelli doya doya yaşarım daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

Ben kimsenin baskısıyla karar değiştirmem. Deneyimlerim sonucu vodafone kullanmamaya yemin ettim. İlk fırsatta geri döneceğim turkcelle. En azından hesabım uygulamasında haftalık instagram paketi veya internet falan çıkıyordu. Vodafoneda geldim geleli süpriz çarkı çıktı ve bilmem nerde şu kadar indirim vs bi ton safsata çıktı. Bu arada adamlar üstteki yorumda bahsettiğim parayı da hesaba yatırmadılar. Aradım sordum yazılı beyanınız bulunmamakta dediler. Aradığım, operatör şartlarını görüştüğüm 0542li numara da özel olduğu için hak iddia edemezmişim. Bu kadar yüzsüzlük görmedim ben kimse kusura bakmasın. 15 daha verip turkcelli doya doya yaşarım daha iyi.
    Doğru karar

Diğerleriyle hizmet almak için harcayacağın eforu Turkcell'de kampanyaları takip ederek harcasan bile kat kat kâr edersin.

İnşallah sorunsuz geçişin sağlanır, şimdiden hoşgeldin.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim :) yaklaşık 12-13 yıl turkcelldeydim. Yine geçeceğim artık bi kampanya veya uygun tarifeyle taahhüt cezalarını hesaplayıp ona göre 1-2 aya karar veririm.

• 2 yıl önce Vodafone'a geçip de birkaç hafta zor dayanma sebeplerimin aynısı sizin başınıza gelmiş. 4G full çekiyor dediği yerde 0.01 mbps'lerde sürünen hız yüzünden bırak bir yere girmeyi, durduk yerde şarj bitiyordu mobil veri açıkken. Bunu konum vererek Vodafone forumuna yazmıştım (o zamanlar vardı, Vodafone çalışanları ilgileniyordu) belirttiğiniz konumda 4.5G hizmeti vardır demekle yetindiler. Berbat bir şeydi.

TT ve Turkcell de kullandım, neredeyse yılda bir operatör değiştiren biriyim böyle rezillik görmemiştim Vodafone'a geçene kadar.

Şu an TT taahhütümün bitmesine az kaldı o yüzden TT'den iyi bir teklif gelmezse Vodafone veya Turkcell'e geçmeyi düşünüyordum. Vodafone 2 yılda bu rezillikleri çözmüştür diye düşünüyorum ama hâlâ bazı yerlerde aynı sorunlarn yaşandığını okuyunca yine Vodafone'dan soğudum.

TT ve Turkcell'le nerdeyse hiçbir şikayetim olmadı bu arada, TT interneti Vodafone'unkine bin basar. Ama 2019 Vodafone'unu merak etmiyor değilim :)

• Proopiomelanocortin kullanıcısına yanıt
    yaşadığınız yerde vodafone kullanan varsa şöyle birkaç saat takılın ona göre karar verin hocam. bana göre çekilecek dert değil. 2 dakika ara veriyoruz işten güçten bakayım ne var ne yok diyorum. fotoğraflar açılana kadar strese giriyorum o derece sorunlu. 4g ful diyor speedtest yaptığımda hız 2mbps civarı geziyor şaka gibi. aynı bölgede turkcell 90 mbps veriyordu ve bir kere daha sorun yaşamadım. inat etmeyip o son dakika turkcell teklifini kabul etseydim şu an gül gibi hayatım vardı. zehir oldu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.