Vodafone CEO'su Timuray, iletişim sektörünü daha önce yaptığı süt işine benzeterek, "Orada 2.400 rakip vardı. Cepte 2 ama maşallah aratmıyorlar" dedi.
Vodafone'da son 14 aydan bu yana Danone'den transferle CEO'luk görevini üstlenen Serpil Timuray, 'temposu çok yüksek' olarak nitelendirdiği iletişim sektörünün daha önce mesai harcadığı süt işine benzediğini bunun kendisine önemli avantaj kazandırdığını söyledi.
Sütün oldukça canlı, hızlı ve hareketli bir iş olduğunu, o dönemde köylerdeki mandıralar dahil irili ufaklı 2. 400'e yakın rakip olduğunu belirten Timuray'ın, cep telefonu pazarında 2 rakibi olduğu hatırlatıldığında sözleri "Maşallah aratmıyorlar" şeklinde oluyor. Timuray, büyük oyuncu olmalarına karşılık geçmişte köylerdeki fiyat indirimlerini bile anlık olarak takip edip, ona karşı hareket etmek durumunda olduklarını hatırlatıyor. "Vodafone'da işe başlayalı l yıl 2 ay oldu. Genel müdürlük pozisyonu benim 7 senedir yaptığım iş" diyen Timuray şöyle devam ediyor: "Rol olarak bakıldığında değişim yok. Hızlı tüketim grubuyla iletişim sektörünün benzerlikleri çok. Ama yeni bir iş olduğu için özellikle ilk dönemde yoğun mesai yaptım. Sektörün temposu çok yüksek".
Kriz SİM kartı teke çekti
2009'da krizle birlikte tüketici tarafında da ciddi değişim yaşandığını, bunun da en çok 'birden fazla kart taşıma' alanında hissedildiğini belirten Timuray bu durumu şöyle özetliyor: "Türkiye'den birden fazla SİM kart olan abone sayısı dünya ortalamalarının çok üzerinde. Kriz öncesi yüzde 29 olan bu oran şimdilerde yüzde 20'lere inmiş durumda. Tüketicilerin genel tercihi ön ödemeli kartlardan yana oluyor. Bunun sebebi harcamaların kontör ile kontrol altına alınmak isteniyor olması. "
Şebekeye yükleniyor
Vodafone olarak şebeke altyapısına ciddi yatırım yaptıklarını anlatan Serpil Timuray, 2009'da 1. 3 milyar TL'lik teknoloji yatırımı yapıldığını, baz istasyonu tarafında 2G'de 11 bin, SG'de 3. 500 sayısına ulaşıldığını belirterek sözlerini şöyle sürdürüyor: "2G olanında nüfusun yüzde 98. 2'sini kapsama alanına aldık. 3G için de bu yılı 4. 000'li baz istasyonlarında tamamlayıp yüzde 70'leri kapsama hedefimiz var. "
Vodafone ile uluslararası standartta rekabet Türkiye'de
Turkcell, Vodafone ve Avea arasında pazarda kıyasıya rekabet yaşanıyor. Bu süreçte çizgiyi aşan tarifeler, karşılıklı davalar ve cezalar operatörler için artık doğal karşılanıyor. Son 1 yılda bu alanda ciddi mesafe kat edildiğini kaydeden Serpil Timuray, "Vodafone ile uluslararası standartta bir rekabet Türkiye'ye girmiş durumda" diyerek bu konuya iddialı bir giriş yapıyor. Bilgi ve Telekomünikasyon Kurumu'nun (BTK) aldığı kararların bunda etkili olduğunun altını çizen Timuray, şöyle devam ediyor: "Pazar paylarına bakıldığında Turkcell'in yüzde 50'lerin üzerinde olduğu görülüyor. AB'de dominant operatörlerin en tepesi yüzde 38'leri görüyor. Türkiye'deki durum biraz geçmiş düzenlemelerle ilgili. Tabii ki bunda şirketlerin yapısının da etkisi var. Turkcell istikrarlı giden bir operatör ama diğerlerinde değişimler yaşandı. Tüm bunlar da pazarın yapısının oturmaması sonucunu doğuruyor. "
Favori reklamım 'Nikâh Masası'
Vodafone 2009'da pazarlamaya en çok yüklenen operatör oldu. Şirket kriz yılında Türkiye'nin ikinci en büyük reklamvereni, telekom sektörünün birinci reklamvereni oldu. Vodafone markasının Türkiye'de çok yeni bir marka olduğunu, bilinirliği artırmak için çok çalışmak gerektiğininin altını çizen Serpil Timuray, "Vodafone ve Türkiye denildiğinde bizim 'GLOKAL' bir marka olduğumuzu söyleyebilirim. Hem global, hem yerliyiz" diyor. Timuray bu konuda şunları belirtiyor: "Pazarlamaya büyük bütçeler ayırdık, yeni reklamlar hazırladık. Şahsen benim favorim "Nikâh Masası" reklamı (Şafak Sezerin oynadığı "Nikâh Masası" reklamı "Selim ile Tarife'nin" hikâyesini anlatıyor). Algı olarak bakıldığında Vodafone'un daha fazla yolu var. Dünyanın lider iletişim markasının getirdiği kurumsal algıyı yerleştirmek istiyoruz. Ama 1 yıl bunun için çok kısa. Ama kısa dönemde sıçrama yaptık. "Aklınıza gelen ilk iletişim markası hangisi?" denildiğinde daha önceleri yüzde 10larda olan oran şimdilerde yüzde 20'lere yükseldi. Tavsiye etme oranlarında da ciddi oranda artış kaydedildi. "
Emel sayından "Rüyalar gerçek olsa"
Şarkısı tam Vodafone'a göre...
Daha 1 MArtta biten Kampanyasının akibeti sitesinde belli olmadan nasıl Saygınlıktan ciddiyetten bahsediyor bilmiyorum..(cep aile sms avantajı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 8 Mart 2010; 13:53:44 >
Bugün bir gazetede de tam sayfa söyleşisi vardı.
Serpil hanım'a bir tavsiye;internet sitenize* hiç giriyor musunuz?
Bu da Kadınlar günü hediyesi olsun.anlayan anladı.
*uygun fiyata anlaşabiliriz.asgari ücret+full akbil+ssk.bu da işin şakası olsun.yine anlayan anladı. :)
Sabahın İnternet Sitesine girdim yorumladım haberi.
Herhalde kendi haberinin yorumlarınıda okuyacaktır.
Yeğenlerime soruyorum Cep özgürü demiş..
YAHU NE soruyorsun Akrabalarına
Gel şu donanımhaber Kurtlar Sofrasına..
İyimi kötümü beraber karar verelim
belki o da burada bizlerden biridir serpil hanım serpil hanım okuyormusun
Abla cep ozguru herkese acsaniz olmami
Eminim Vodafone dan birileri burda bizi okuyor Hatta bizim sayemizde yönetim kurulu toplantılarında halk böyle istiyor diye artistlik bile yapıyordur