Şimdi Ara

VODAFONE Apple iPhone 3G FİYATLARI AÇIKLANDI VODAFONE / TURKCELL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
16.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: apple_store

quote:

Orjinalden alıntı: kaybolan

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/iphone3G/urunozellikleri

iPhone 3G 8GB: 645 €
    iPhone 16 GB siyah: 758 €
    iPhone 16 GB beyaz: 758 €

Bunlar sözleşmesiz fiyatlar mı acaba?

evet sözleşöesiz fiyatlar

• quote:

Orjinalden alıntı: apple_store

quote:

Bunlar sözleşmesiz fiyatlar mı acaba?

Evet

• vodafonenun kampanyasi daha mantikli gorunuyor.
    en azindan, mevcut olan musterileri Vodafone aboneligine cekmek icin cikarilabilecek en iyi fiyatlar bundan daha iyi olamazdi zaten TR sartlarinda.
    Turkcell buyuklugune guvenerek gene rahat davranmis, hatta kontratsiz satis yaparakta mevcut kacirabilecegi musterilere karsi onlemini almis. bu kadar buyuksen, yeni gelecek musterileri alma kaygin olmadan, karsi tarafin islerini bozma yolunda kararlari daha rahat alabilirsin, Turkcell bunu yapmis.
    Hali hazirda numara tasinabirligine de gecise sunun surasinda 1.5 ay gibi bi sure kalmis olmasi sebebiyle, Turkcell'in kontratsiz satis hamlesi daha cok ise yarayacak.
  • Evet @apple_store..

Bu arada vodafone'un tarifeleri turkcell'inkinden daha kazık..
    Ben turkcell hat kullandığım için ve aylık faturam 200 gibi bir rakam geldiği için telefonu bedavaya getirtmiş olucam neredeyse.. Ben sevdim bu tarifeleri.. Biraz belki yüksek fatura getiren insanlar için yapılmış olabilir tabi ona lafım olamaz..
  • quote:

KDV Dahil mi ?
  • fark yok gibi vodafone aylık düşük tuttuğu ücretleri cihazın peşin fiyatına yansıtmış. ama bu peşin fiyatıda 12 taksite bölebileceğini söylemiş aynı şey. bana kalırsa turkcell daha avantajlı internet paketi düşünenler açısından.(3gb)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevimlican

benim anladığım vodafone daha ucuza geliyor

evet, toplamda vodafone daha ucuz;
    vodafone:12x47.26+979=1546.12 ytl
    turkcell:18x91+279=1917 ytl
  • vodafone nasıl daha iyi ya, 979 ytl'lik kampanyayı alacağına git turkcell den kontratsız al. pek fark yok arasında.
  • ayrıca bir bit yeniği var arkadaşlar ayda 150 dakika veya sms i geçerseniz aşım durumunda
    turkcellde arama her yön dakikası 0,545 ytl/dakika
    turkcellde mesaj adeti 0,25 ytl
    vodafonede her yön dakikası 0,20 ytl/dakika
    vodafone de mesaj her yöne 0,19 ytl
    turkcell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimlican -- 25 Eylül 2008; 17:58:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nwbrn

vodafone nasıl daha iyi ya, 979 ytl'lik kampanyayı alacağına git turkcell den kontratsız al. pek fark yok arasında.

orası da öle, kontratsız tek dezavantaj internet servisinin ücreti olucak, ama kontratlı da vodafone pek bi internet avantajı sunmadığı için (150 mb nedir yaw) turkcell çok daha avantajlı gibi duruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kotiledon

Turkcell'in gerçek fiyatları şöyle:

VODAFONE Apple iPhone 3G FİYATLARI AÇIKLANDI VODAFONE / TURKCELL

* Sınırsız internet paketi ortalama kullanım kriterleri esas alınarak aylık 3GB kullanımı içerir.

Sınırsız internet paketi dediğini yanlış anlamışsın o sözleşmesiz satışlara sunduğu kampanya için geçerli yukarıya yazmış adamlar onu, aşşağıdaki iphone paketlerine abone olun bölümünde sınırsız internet erişimi yazmış altına da hiçbişey yazmamış. Yani Turkcell paketlerle birlikte sınırsız internet erişimi veriyor.

• kontratsızla aynı fiyata geliyorsa diğer tarafta 12 ay boyunca 150 dakika bedava konusma ve 150 sms var...ayrıca 150 mb internet nasıl aynı olur?
    12 ay dediğin ne ki geçer hemen
  • 8GB'lığı almak için 979 YTL ve her 12 ay 47,26 YTL verecez.Buda 1495 YTL ye denk geliyor...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

Eğer bedava konuşma her yöne ise bu fiyatlarla ben Vodafone'a geçerim .

turkcellde 150 dk her yöne zaten.

yok öyle bişey. sadece turkcell için görüşmeler için geçerli hem görüşme hem sms ler..
  • vodafonun kampanyasından hiçbirşey anlamadım. 8Gb lık için hem peşinat 979 YTL ödeyip hemde 12 ay boyunca 47 YTL mi ödeyeceğiz ? eğer böyleyse çok kazık bir durum
  • djxeon

* Paket dakikaları ve SMS'leri Turkcell, sabit hatlar ve diğer operatör yönüne arama ve mesajlaşmalarda kullanılabilir. Yurtdışı kullanımlar paket kapsamı dışındadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: djxeon

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

Eğer bedava konuşma her yöne ise bu fiyatlarla ben Vodafone'a geçerim .

turkcellde 150 dk her yöne zaten.

yok öyle bişey. sadece turkcell için görüşmeler için geçerli hem görüşme hem sms ler..

turkcellin sitesinde Kontratlı iPhone 3G Paketleri menüsünde notlarda 3. maddeye bi göz at istersen.

Paket dakikaları ve SMS'leri Turkcell, sabit hatlar ve diğer operatör yönüne arama ve mesajlaşmalarda kullanılabilir. Yurtdışı kullanımlar paket kapsamı dışındadır.

• Beyler
    vodafone da edge yok, düz gprs ve kota çok düşük
    turkcell de 3Gb kota ile, kotalı adsl de ne yapıyorsanız yapabilirsiniz (hemen hemen)
    tek kötü yani kampüsselli hattım bizbize ye geçmiş olacak ve 54 kuruş/dk acayip kazık. Neyseki türkselle çok konuşmuyorum
    Acaba ayfon kampanyası ile toplu konuşma paketleri kampanyası birleştirilebiliyor mu?
  • Cihazlar İngilizce.Türkçeleştirme garanti kapsamı dışına çıkarır yazıyor sitede.
  • turkcellin sundugu firsatlar daha iyi gibi gozukuor. bekledigimden daha ucuz fiyatlar..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.