Şimdi Ara

VODAFONE ALT BAYİİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
38.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ooo oranlar iimiş valla.ancak şöle bişe var hocam turkcell de hattını taşıdığında 30 günlük süre dolmadan geri dönerse prim qalamıyorsun vodafone da a var mı bu ???

vodafone numarası diğer operatörlere taşınıp tekrar vodafone'ye dönderse, hiç prim alamıyorsun.

hatta kontör yüklenilse bile.

turkcell numarası geri turkcele dönderse 5 yerine 2,5 alıyorsun

avea numarasıda vodafone gibi tekrar kendine gelirse prim gelmiyor.
  • merhabalar arkadaslar ben vodafone bayi olmak istiyorum veya vdm almak istiyorum neler gerekli ne kadar teminat mektubu istiyolar bilgilendirirseniz sevinirim saygılarımla
  • tebrik ederim ancak bu kadar anlatılabilirdi arkadaşım:))
    quote:

Orijinalden alıntı: nobodyy

selamlar

Alikirez arkadaşımın söylediği gibi altbayi olabilmek için vergi levhası sahibi olmanız yeterli.
    Bütün altbayiler bağlı bulundukları vdm( vodafone dağıtım merkezi) ile çalışmak zorundadırlar.

Vodafone Silver dediğimiz (cep merkezlerinden yetki olarak biraz daha kısıtlı) olan bayiler ise vodafone a teminat bildirmek koşuluyla ve o bölgedeki bölge satış sorumlusunun onayıyla kendilerine yetki verilen bayilerdir.

Ve cep merkezleri, vodafone ile ilgili hemen hemen tüm işlemleri yapmaya yetkili yerlerdir.

kabataslak konuşmak gerekirse bu işlem için yaklaşık 100.000-150.000 tl arasında bir parayı gözden çıkarmanız ve bölgenin açacağınız yere onay vermesi gerekir.

saygılar.

• shopluğu burakın silverlik bile çok zor alınabileceğini sanırım biliyorsunuz? önce turkcell yetkili tsn ve arkasından mavi nokta verdi.kalan en iyi bayilere vodafon silverlik verdi maddi durumu ve açılımları iyi olan bayilerine şimdi ise avea son olarak normalin biraz üstündeki bayilere asn lik verdi geride sadece N kodları kaldı onlarıda malum vdm aldı yani artık zor sağlıcakla kalın
    ayrıca silver olabilmek için ayda en az 150 aktivasyon yapılması gerekiyor ( kota )
    quote:

Orijinalden alıntı: vodafone silver

Alt Bayi Olmanın Şartı Yok Dükkanınız Varsa Yeterli....

Shop'luk İçin Bağlı Bulunduğunuz Satış Temsilcisi İle Görüşebilirsiniz ......

• vdm ile mi çalışmak istiyorsunuz yoksa vdm mi olmak istiyorsunuz? ayrıca vdm yi kısaca özetliyim 1 milyon tl nin üzerinde bir paran olması bulunduğum ile göre söylüyorum 10 daire büyüklüğünde iş yerin 3 katlı ve 8-10 adette aracın olması lazım bizim vdm böyle :)
    quote:

Orijinalden alıntı: togayhan67

merhabalar arkadaslar ben vodafone bayi olmak istiyorum veya vdm almak istiyorum neler gerekli ne kadar teminat mektubu istiyolar bilgilendirirseniz sevinirim saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikirez

vdm ile mi çalışmak istiyorsunuz yoksa vdm mi olmak istiyorsunuz? ayrıca vdm yi kısaca özetliyim 1 milyon tl nin üzerinde bir paran olması bulunduğum ile göre söylüyorum 10 daire büyüklüğünde iş yerin 3 katlı ve 8-10 adette aracın olması lazım bizim vdm böyle :)
    quote:

merhabalar arkadaslar ben vodafone bayi olmak istiyorum veya vdm almak istiyorum neler gerekli ne kadar teminat mektubu istiyolar bilgilendirirseniz sevinirim saygılarımla

• hocam komik olan ne ?
    quote:

Orijinalden alıntı: termal1

quote:

Orijinalden alıntı: alikirez

vdm ile mi çalışmak istiyorsunuz yoksa vdm mi olmak istiyorsunuz? ayrıca vdm yi kısaca özetliyim 1 milyon tl nin üzerinde bir paran olması bulunduğum ile göre söylüyorum 10 daire büyüklüğünde iş yerin 3 katlı ve 8-10 adette aracın olması lazım bizim vdm böyle :)
    quote:

• bilgiler için teşekkür ederim eminim daha ayrıntılı bilgileri ilerleyen günlerde öğrenebilirim fakat 1 milyon tl gibi bir teminat olacağını tahmin etmiyorum distribütörlük almıyorsunuz dağıtım merkezi bu...
  • s.a vodafone alt bayilik kaç günde onaylanır yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.