Şimdi Ara

Vodafone a geçtim. Telefon daha fazla ısınıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Vodafonenin batarya katili diye adı çıktı. Vodafonenin Turkcell ve Turk Telekoma göre daha fazla batarya harcadığını bilmeyenler sadece Vodafone kullanmış kişilerdir.

    Çekilecek katlanacak operatör değil Vodafone. Turkcell 10 yerden 2 yerde çekmiyorsa,Turk Telekom 10 yerden 4 yerde çekmez, Vodafone 10 yerden 6 yerde çekmez. Öyle anlatayım.

    Ekranda 4G yazar ama internet yok,veri gelmiyor gitmiyor. Öyle bir ilginç çakallıkları da vardır yıllardır. SMS atarsın karşı tarafa ulaştı görünür ama ulaşmaz. Haberin olmadan tarifen değiştirilir,fiyat değiştirilir. Şikayet edin deyip sizi sallarlar. 18 yaş altı seviyesinde olduğu izkenimi veren müşteri temsilcisi size bağırır,tersler hatta kavgaya çağırabilir az kafa tutarsanız.

    Turk Telekomda 2 sorum yaşarsanız Vodafone de 5 sorun yaşarsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BilgiNotu kullanıcısına yanıt

    Vodafone , Türk Telekomdan daha iyi kapsama alanına sahip, dağda kırda bayırda telekom çekmiyor, hız olarak yaşadığım şehirde vodafone telekomdan daha iyi, ülke genelinde telekom önde olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekst79 T kullanıcısına yanıt

    Vodafonenin kapsama alanı konusunda,Turk Telekomdan iyi olması 2015'den önceydi. Ben 2005'den beri bu forumda mobil operatör tecrübelerini,şikayetleri okuyorum. Bu gözlemlerimin de sonucuna göre 2015'den sonra Vodafone'nin Turk Telekom'dan hiç bir alanda üstün tarafı yok. Hatta bana göre Vodafone trafikte bazen rastladığınız eski model bozuk dökük Kartal arabadır artık. Vodafone şuraya yatırım yaptım derse asla inanmam,bence Vodafone Türkiye'ye para harcamıyor,sadece faturalar üzerinden abonelerden alabildiğini almaya çalışıyor. Turkcell baz istasyonlarını bizimle ortak kullansın demişti Vodafone,düşündükçe gülüyorum. Turkcell dağa taşa baz istasyonu kursun,sen gel yapılan masrafın %5`ini karşılamayan para vererek Turkcell`in baz istasyonlarını kullan. Ayrıca bu baz istasyonlarının kapasitesi sınırsız değil,dolmuşa kapasitesinden fazla yolcu alırsan haberlerde de bazem gördüğümüz gibi kapı önünde tutunmaya çalışanlardan düşenler olur. Turkcell abonesini neden mağdur etsin senin Vodafonenin işe yaramayan parasıyla.

    Bunu bilin,Vodafonenin yatırım dediği şeyler sıradan harcamalar. Turk Telekom bile maddi zorluklara rağmen aboneyi direk olumlu etkileyecek devamı gelecek yatırımlar yaptı. Vodafone top çevirdi sürekli. Tek önem verdiği bayilerin gösterişli olması,kurnazca bunu önemsiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 1 Ağustos 2023; 0:2:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.