Şimdi Ara

vodafone'a geçkmek isteyenler dikkat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vodafone un sorunlari musteri hizmetleri berbat 3g cok fazla sarj tuketimi yapiyor edge baglantida ise whatsapptan mesaj gonderemeyecek kadar kotu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckm

Vodafone un sorunlari musteri hizmetleri berbat 3g cok fazla sarj tuketimi yapiyor edge baglantida ise whatsapptan mesaj gonderemeyecek kadar kotu

Kötü olması ve bağlanamamak ayrı bir dert. Üstelik ucretli. Heryone dk lar kullanilamiyor. Turkcellde her yone dk dan gidiyordu. Vdfone 60 krs kesiyor arama başı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şirket olarak 23 hatla turkcell den vodafona geçti personelin en memnun olduğu değişiklik internetin turkcell e göre farkedilecek kadar hızlı olması
    yazayım dedim
  • Bende 10 yıllık Turkcell macerası sonrası, Vodafona'a geçtim iyiki geçmişim çok memnunum üstelik hesaplı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksek

Anlaşılan kötü bir deneyim yaşamışsınız. Ben yaklaşık 15 sene Turkcell kullandıktan sonra geçen yıl hattımı Vodafone'a taşıdım. Ufak tefek şeyler haricinde hem fiyat hem de performans olarak memnunum.

Her operatör her yerde anı şekilde hizmet kalitesine sahip değil. Çekim gücü/ internet hızı vb konular biraz da hangi operatörün nerede kullanıldığıyla alakalı.

Benimde öyle hocam , internetten beklentimi karşılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.