Şimdi Ara

Vodafone 9 tl ye 1 gb kitledi ve iptal etmiyorum dedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün 542 yi aradım . baya uğraştım operatöre bağlanayım diye yok. Bilgisayarla konuşuyorsun o ara kampanyalar hakkında bilgi alacam diyorum yok , kampanya diyorum yok. En son 1 gb internet tarifenizi tanımlıyoruz onaylıyor musunuz dedi , kampanya hakkında bilgi alacam dedim , tamam onaylıyoruz dedi. Vodafone şubeye gittim durum bu dedim 542 arayın dedi arıyorum operatör çıkmıyor dedi aldı telefonu hemen bağladı operatöre anlattım durumu nasıl olur dedi. Dedim valla onu siz bileceksiniz dedim . Dedi iptal etmeye çalıştım sistem etmiyor 1 seferlik kullanın dedi . Bende dedim ki 9 tl değil mevzu bahis . Bugün buna taviz verirsek yarın bize neler yaparsınız dedim . Ses kayıtlarım duruyor mu sizde dedim bilgisayarla olan konuşamalra falan . Evet dedi. Dedim iptal ediyor musunuz , edemiyorum malesfe dedi. O zaman bende tüketici haklarıyla uğraşıp fazla fazla alırım dedim .

    Hayır dediğim gibi daha kullanmamışım paketi aldığım gibi aramışım yanlışlık diye hala böyle şeyler . Bakalım neler çıkacak. Tavsiyesi olan var mı ne yapalım ?







  • Dün babamın telefonunda durduk yere 1gb 5 TL ister misiniz diye sordu. Vodafone bunu dönem dönem yapıyor. Daha önce anne ve babamın telefonundan aynı gün abonelik alınmış. İptal de etmiyorlar. Ne düşerse kardır anlayışı mevcut.



    Ben bir şekilde ekip lideri ile görüşüp iade aldım. Size tavsiyem btk ya ihbar edin.



    https://sikayet.btk.gov.tr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halilcrs

    Dün babamın telefonunda durduk yere 1gb 5 TL ister misiniz diye sordu. Vodafone bunu dönem dönem yapıyor. Daha önce anne ve babamın telefonundan aynı gün abonelik alınmış. İptal de etmiyorlar. Ne düşerse kardır anlayışı mevcut.



    Ben bir şekilde ekip lideri ile görüşüp iade aldım. Size tavsiyem btk ya ihbar edin.



    https://sikayet.btk.gov.tr

    Şuan yazdım pazarteside tüketici haklarıyla uğraşırım bunlar kiminle uğraştığının farkında değil :)




  • Btk tarafından 10 gün içinde Vodafone bildirim gider ve sizinle iletişim kurulur.aslında toplu şikayet edip sürekli bu şekilde insanları sömürmeye çalıştığını bildirsek iyi bir ceza alsalar ne güzel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.