Şimdi Ara

Vodafone 4.5G simkart ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
4
Favori
2.883
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vodafone.com.tr/Servisler/Sim_Kart_Degisikligi.php

KISA SÜRELİĞİNE KAMPANYA, akıllı telefon sahibi olup SIM kartı 4.5G uyumsuz olan abonelerimiz yedek SIM kartlarını UCRETSIZ alabilirler.

• Sim kart degistirmenin tek gicik noktasi tum bankacilik islemleri blokeli oluyor. Hepsini tek tek arayip blokeyi kaldirmak gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bireysel hatta iş ortağı cevabı verdi. Ama kart uyumlu diyor.

Degerli Is Ortagimiz, SIM kartiniz ve akilli telefonunuz 4.5G uyumludur. 1 Nisan 2016 itibariyle Vodafone'un global tecrubesi ile en iyi 4.5G deneyimini yasamak icin 4.5G servisinizin aktive edilmis olmasi gereklidir. Hattiniz icin henuz 4.5G basvurusu yapilmadiysa sirket yetkiliniz basvurunuzu gerceklestirebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir de parami verecekdik

• quote:

Orijinalden alıntı: painkill

Bireysel hatta iş ortağı cevabı verdi. Ama kart uyumlu diyor.

Degerli Is Ortagimiz, SIM kartiniz ve akilli telefonunuz 4.5G uyumludur. 1 Nisan 2016 itibariyle Vodafone'un global tecrubesi ile en iyi 4.5G deneyimini yasamak icin 4.5G servisinizin aktive edilmis olmasi gereklidir. Hattiniz icin henuz 4.5G basvurusu yapilmadiysa sirket yetkiliniz basvurunuzu gerceklestirebilir.

Aynen bana da öyle bilgi verdi. Telefon şirket telefonu değil oysa. Neyse ama bu şekilde sim kartın uyumlu olduğu belli oluyor diye düşünüyorum. Öyledir değil mi?
  • bugün hattımı vodafone taşıdım 4.5 g uyumlu sim kart verdiler
     Vodafone 4.5G simkart ücretsiz
  • Hediye internet filan yok mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone 4.5g kandırmaca mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hat sahıbı degılım kımlık ıstıyorlar mı vodafone uyumlu denıyordu bırde 4g desteklemeyen telefona bu kartlardan yaksak faydası olur mu
  • sor 4.5g yazıp 4545 e gönderdim uyumludur diyor bu bilgi doğru mu
  • benimkide uyumluymuş.zaten verdikleride gene 64 kb lık kart
  • Sakın yanlış kart almayın. 4 BUÇUK olacak, 4 alırsanız çalışmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

Sim kart degistirmenin tek gicik noktasi tum bankacilik islemleri blokeli oluyor. Hepsini tek tek arayip blokeyi kaldirmak gerekiyor.

Hocam emin misin numara değişmiyor sonuçta aynı güvenlik smsleri şifreler falan aynı numaraya gelmeye devam etmeyecek mi?

• Sim kart değişince bankalar sen bi gel hele diyor, müşteri hizmetlerini arayın tamamdır.

Vodafone zaten 3g de çalışan kartlar 4g de çalışacak dedi, değiştirmeye gerek yok.

• Zaten hepsi ücretsiz olarak vermek zorunda, sizden bilgilerinizi istemeleri için ufak telefon dk mb lara kanmayın.
    Arkadaşın dediği gibi sim kart değişikliğinde bankacılık işlemleri sekteye uğruyor. 4,5g gelmeden almak şuan mantıksız, dediğim gibi zaten tüm operatörler ücretsiz vermek zorunda bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

Sim kart degistirmenin tek gicik noktasi tum bankacilik islemleri blokeli oluyor. Hepsini tek tek arayip blokeyi kaldirmak gerekiyor.

Hocam emin misin numara değişmiyor sonuçta aynı güvenlik smsleri şifreler falan aynı numaraya gelmeye devam etmeyecek mi?

ben eminim.
    Tecrübe ile sabit
    pek çok kez başıma gelmiştir. ( numara taşıma sim kart kaybetme-bozulma .. vs )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrılıntılı bir bilgi bile yok :) ben bekliyecegim hediye mediye şekli yaparlar bunlar 3G de böyle yaptılar.
  • sim kartım uyumluymuş ama telefon uyumlu değilmiş

• Nasıl ya lenovo vibe z2 destekliyor bizdeki z2 pro modeli desteklemiyor diyor ne iş

• quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

Nasıl ya lenovo vibe z2 destekliyor bizdeki z2 pro modeli desteklemiyor diyor ne iş

3g-4g li modelleri oluyor, demekki sizinki 3gli model.
    markaların en büyük oyunu bu, sen son model z2 aldığını sanıyorsun ama kendi içinde de alt modelleri oluyor. sanırım sadece iphone da yok alt model olayı.
  • Kısa süreliğine kampanya için, akıllı telefon sorgusu abonenin son 1 ay içerisinde en cok kullandığı cihaz bilgisine göre calısmaktadır. Ücretlendirmeyi bu kurgu belirler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.