< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
3gb 62 tl ne kardesim yuh.
Tasi gitsin cok kotu olursa turkcelle geri donersin bu fiyatlardan alinmaz. |
Yuh
|
Sizin yazdığınızı aynen düşünmeme rağmen garip olur Turk Telekom fanlığı derler diye forumda yazmadım.
Yıllardır Avea kullanıyorum,Operatör içi konuşmalarda ses çok iyi,Turkceli ararsan ses kötü,karşıdaki kişi sanki uzaktan konuşuyor + hat kesilmesi yaşıyorum. Turk Telekomdan Turk Telekomu aradığımda 1 saate yakın kesintisiz konuşabiliyorum,ama Turkcelli biriyle konuşurken bir anda kesildiği oluyor. İşin saçmalığı Turkcell kullanan demez mi ben Turkcell kullanıyorum senin hat kopmuştur. Diyen de haklı,o da Turkcellden Turkcell'i ararken kesinti yaşamıyormuş. Bu konuda Turk Tekekom teknik bölümde çalışan bir tanıdığımla geçen yıl bir sohbetim oldu. Turkcell Turk Tekekomdan gelen çağrılarda bant sıkıştırması mı daraltması mı ne yapıyor,yoğunlukta öncelik hskkını kendi hatlarına veriyor ve bu yüzden hrm Vodafone hem Turk Telekom şikayetçi de oldu dedi. Turkcell şikayette haklı bulunmuş,detayını bilmiyorum. Şuan eşimin çift simli telefonundaki 1.hattı Turkcell,2.hattı Turk Telekom.Benim de çift simli telefondaki 1.hat TTelekomda,2.hattım Turkcell'de. Tekrar denemek için 10 gündür defalarca kez bu konuda denemeler yaptım,Turkcellden Turkceli aradım,Turk Telekomdan Turk Telekomu aradım,Turk Telekomdan Turkceli aradım,Turkcellden Telekomu aradım. Özellikle gündüz Turk Telekom-Turkcell arası ses kalitesi düşüyor. Turk Telekomdan Turk Telekom hattını aradığımda ses ve berraklık iyi. Turk Telekomdan Turkceli aradığımda,yada Turkcellden Turk Telekomu aradığımda ses kalitesi düşük. Bu konuda artık bundan eminim. Taksim'de Turkcellden Turkceli aradığımda da sesin kötü olduğu oluyor mesela. Taksim'de Turk Telekomdan Turk Telekomu aradığımda ses daha iyi. Bu yoğunlukla alakalı da olabilir. Geçen eşimin Turkcell hattını Turkcellden aradım Taksim'de iken,sesi zor alıyorum,eşime dedim telefonda sorun mu var zor duyuyorum. Bilmiyorum dedi. Kapattım Telekom -Telekom yaptım ses iyi. Bu an benim için çok iyi bir tecrübe oldu. Bunu forumda yazacaktım ama Turkcell fanları Telekom fanı derler diye yazmadım. |
Turkcell’in alternatifi tekekomdur, Vodafone değil
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grok -- 17 Nisan 2019; 2:7:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 17 Nisan 2019; 18:9:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |