Şimdi Ara

Vodafone 4.5G bodrum performansı nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ailemin faturalarını ben ödüyorum
    Dedem 500dk 1000sms 3 gb kullanıyor 62 tl
    Anneannem 750dk 1000 sms 40 tl ödüyorum
    99 dan beri hep turkcell kullandırıyorum ama bu fahiş fiyatlar yüzünden devam edemicem bodrumda yaşıyan varsa bi bilgi verirlerse çok güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin yazdığınızı aynen düşünmeme rağmen garip olur Turk Telekom fanlığı derler diye forumda yazmadım.
    Yıllardır Avea kullanıyorum,Operatör içi konuşmalarda ses çok iyi,Turkceli ararsan ses kötü,karşıdaki kişi sanki uzaktan konuşuyor + hat kesilmesi yaşıyorum. Turk Telekomdan Turk Telekomu aradığımda 1 saate yakın kesintisiz konuşabiliyorum,ama Turkcelli biriyle konuşurken bir anda kesildiği oluyor. İşin saçmalığı Turkcell kullanan demez mi ben Turkcell kullanıyorum senin hat kopmuştur. Diyen de haklı,o da Turkcellden Turkcell'i ararken kesinti yaşamıyormuş.
    Bu konuda Turk Tekekom teknik bölümde çalışan bir tanıdığımla geçen yıl bir sohbetim oldu. Turkcell Turk Tekekomdan gelen çağrılarda bant sıkıştırması mı daraltması mı ne yapıyor,yoğunlukta öncelik hskkını kendi hatlarına veriyor ve bu yüzden hrm Vodafone hem Turk Telekom şikayetçi de oldu dedi. Turkcell şikayette haklı bulunmuş,detayını bilmiyorum.
    Şuan eşimin çift simli telefonundaki 1.hattı Turkcell,2.hattı Turk Telekom.Benim de çift simli telefondaki 1.hat TTelekomda,2.hattım Turkcell'de.
    Tekrar denemek için 10 gündür defalarca kez bu konuda denemeler yaptım,Turkcellden Turkceli aradım,Turk Telekomdan Turk Telekomu aradım,Turk Telekomdan Turkceli aradım,Turkcellden Telekomu aradım.
    Özellikle gündüz Turk Telekom-Turkcell arası ses kalitesi düşüyor. Turk Telekomdan Turk Telekom hattını aradığımda ses ve berraklık iyi. Turk Telekomdan Turkceli aradığımda,yada Turkcellden Turk Telekomu aradığımda ses kalitesi düşük.
    Bu konuda artık bundan eminim. Taksim'de Turkcellden Turkceli aradığımda da sesin kötü olduğu oluyor mesela. Taksim'de Turk Telekomdan Turk Telekomu aradığımda ses daha iyi. Bu yoğunlukla alakalı da olabilir. Geçen eşimin Turkcell hattını Turkcellden aradım Taksim'de iken,sesi zor alıyorum,eşime dedim telefonda sorun mu var zor duyuyorum. Bilmiyorum dedi. Kapattım Telekom -Telekom yaptım ses iyi. Bu an benim için çok iyi bir tecrübe oldu. Bunu forumda yazacaktım ama Turkcell fanları Telekom fanı derler diye yazmadım.
  • 3gb 62 tl ne kardesim yuh.

Tasi gitsin cok kotu olursa turkcelle geri donersin bu fiyatlardan alinmaz.

• Yuh

• hocam naptın sen öyle vodafone u bilmiyorum ama aile buyuklerı ve yaşlılar için kesinlikle bimcel tavsiye ederim.

taşıyıp 1 hafta kendiniz deneyimleyin. begenmezseniz geri dönersin turkcell e daha uygun fiyatlarla
  • Çok sağolun cvplar için iyiki varsınınız bide tarife önerisinde bulunursanız çok iyi olur

• Valla ocağıma incir ağcı dikti turkcell cepte 130 bide aile faturaları binince

• Turkcell’in alternatifi tekekomdur, Vodafone değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone 4.5g kandırmaca mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Efcyln E kullanıcısına yanıt
    Bimcellin 5gbligi 29 tl yada 2gbligi var 19tl onlara bak. ( Dk sms.mevcut tabii)

Vodafone icin yeni gelene 1gb hediyesiyle yenilenen 2gb var 25tl hediyeyle 3gb 750 dk 1000 sms

• Cok sagol

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Telekom cok kazik atti nefret ederim o yuzden

• Turk Telekom Ailece tarifeleri size çok uygun gibi duruyor. Birkaç hat ama ana hatta tek fatura.
    Faturasız kullanabilecekseniz Bimcell düşünün.
    Yada Media Markt turk telekom standlarından numara taşıma paketi var 16 TL 1000 dk 2 GB internet.

bireysel.turktelekom.com.tr
    Ailece Kampanyası > Faturalı > Mobil > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/Sayfalar/Faturali/ailece-kampanyasi.aspx

Vodafone 4.5G bodrum performansı nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grok -- 17 Nisan 2019; 2:7:2 >

• Guvenilir mi telekoma bodrumda ?

Çift sim kartlı amiral gemisi telefon kullanıyorum. Biri Turkcell biri Turk Telekom. İstanbul Taksim ve Mecidiyeköy'de sık sık internet hız testleri yaparım. En iyi çeken Turkcell bir yerde 120 mbps hız verirken Turk Telekom 70 mbps,50 metre ilerde Turkcell 40 mbps hız verirken Turk Telekom 90 mbps hız veriyor. İnanın 100 metre mesafede bile hız durumu değişirken Bodrum için genelleme yapamam,yapılması da mantıklı değil. Benim tavsiyem Turk Telekom ve Turkcell hatlarından uygun olanı kullanın deneyin ama Vodafone önermiyorum.

• 3 gb için 62 lira mı oha

• Telekom yüksek hız düşük 4.5G kapsaması
    Vodafone düşük hız yüksek 4.5G kapsaması

• Ses kalitesi nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Efcyln

Ses kalitesi nasıl ?
    Bence siz Turkcell kullanmaya devam edin. Riske girmeyin ne kadar istiyorsa verin Turkcell kullanmaya devam edin. Hız kesmeden devam..

• Bodrum un her yerinde cekim kalitesi iyidir hocam. Her sene 2 ayimi bodrumda geciririm. Gitmedigim yeri neredeyse yoktur.

Ses kalitesine önem veriyorsan diğerlerine hiç bulaşma. Gayet iyi kalitede konuşuyorum diyeceklerede aldanma.

TT ve Vodafone soba borusuyla iletişim kurmanı sağlar. Bu konuya çok önem veririm, ki Turkcell'de diretmemin sebebide budur. Hele yolculuk esnasında diğer iki operatörde sesli iletişim kurmak büyük ustalık gerektirir. Görüşme esnasında "sesin anlaşılmıyo" dedikten sonra farkına varmadan yapacağın hareketlerle bir bakmışsın uzak doğu dövüş sanatlarına hakim olmuşsun.

Turkcell kalitesine alışan o insanlara çile çektirme. Bırak rahat rahat konuşsunlar.

Hatları 1 hafta farklı birine taşıyıp ve faturalı olarak geri dönersen uygun fiyatlardan faydalanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 17 Nisan 2019; 18:9:58 >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Isitmelerinde problem var ses netligi cok onemli bilgi icin sagolun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.