Bildirim
Vodafone 2600 MHz'den 3G mi veriyor?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sertifikaya göre veriyor görünüyor ama bu sertifikaların tam resmi biçimleri nasıl bilmiyorum, belki orada 3N yazsa da 4N için de kullanılabiliyor olabilir.
Hani 3N için 2600MHz kullandın diyelim, sorarlar adama bu frekansı 3N için destekleyen kaç telefon var da bu frekanstan 3N veriyorsun.
Bence o frekans yine 4N için kullanılıyordur, sertifika 3N diye yazılıdır sadece. -
Yeri yazsaydın ortamı nüfusu yoğunluğu ona göre belli olur .
Emin olmak istiyorsan samsung tel vodafone hat ile frekansa bakabilirsin
2600 ile max 3g de 63 hız verecek
orası yoğun bi yerdir 4g yayın vardır
bizim mahallede vergi dairesi kaymakamlık emniyet devlet dairesi çok
Türkcell kurarken yanlarındaydım
2600 ve 800 4g Türk Telekom 1800 800 geliyor sertifikalarına bakamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
Yeri yazsaydın ortamı nüfusu yoğunluğu ona göre belli olur .
Emin olmak istiyorsan samsung tel vodafone hat ile frekansa bakabilirsin
2600 ile max 3g de 63 hız verecek
orası yoğun bi yerdir 4g yayın vardır
bizim mahallede vergi dairesi kaymakamlık emniyet devlet dairesi çok
Türkcell kurarken yanlarındaydım
2600 ve 800 4g Türk Telekom 1800 800 geliyor sertifikalarına bakamadım
Vf hattim ve Samsung telefonum yok, bölge nüfus olarak yoğun olabilir apartman sayısı cok ama aynı konteynırda avea var(bu da ilginç, ilk defa ortak konteynır kullanıldığını gordum, tek konteynır da 2 operator var, konteynırın 1 tane elektrik sayacı var), aynı direği kullanıyorlar, onun sertifikaları ayrı ayrı, 3g 900 için bile ayrı sertifika koymuşlar, 2g 1800, 3g 900, 3g 2100 ve 4g 800-1800 için ayrı ayrı sertifika var avea da, toplam 4 tane. Vodafone un sadece 2g ve bu koyduğum fotograftaki 3g sertifikası asılı. 2600 3g görünce ben de çok şaşırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 15 Ağustos 2016; 23:41:08 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şaşkınlığını gidermenin yolu gerçekleri gözünle görmek
Ortak istasyon öle çok var ortak istasyon
Ortak istasyon gordum ama şu ana kadar hepsi ortak 1 direk ve 2-3 konteynır kabinden oluşuyordu , burda tek konteynır kabininin içinde 2 operator gordum.
Ben evlerde çok görüyom koca kutunun içinde pek bişi yok zaten bi tarafta parçalar diğer tarafta aküler
Tedaj direklerimden anlarsın şimdide yere gömüyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X