Dün akşam başvurdum dünden beri atama bekliyor diyor bu dijital kurye. altta belirtilen randevu tarihinde (bugün) kesin gelir değil mi? ![]() |
Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (32. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Faturada 100 lira indirim düşük paketlerde de olur mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birde herkes neden e devletten geçmeye çalışıyor şubelerde daha hızlo olmaz mı?
@55superx Süre kuralı da eklenmeli tabi de mantık doğru aksi halde bir ara hediyeden önce ana tarife paketini kullanıyordu o daha vahimdi...
@Arondir Evet olur premium kampanyası devam ettiği sürece, edevlet +10 gb verdiği için tabi ki isteyen kodla başlatıp sadece 30 gb alır şubeden teslim.
@realacc Akşam 8'e kadar gelmesi lazım gelmezse iptal görünür yeni randevu verir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 17 Aralık 2024; 12:38:52 > -
Herkese cevap veriyorsun hocam bunun için teşekkür ederim.
Teknocell kullanıyorum cayma bedeli bilgisi için aradım annemin kızlık soyadını sordu sonra yalnış kaydedilmiş düzeltin yahut geçiş olmaz vs dedi. İşin yoksa birde bunu düzelt.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 17 Aralık 2024; 12:50:47 > -
Teknolojiyle haşır neşir olan insanlar olarak rahata alıştık. Siparişle ayağına getirtebiliyorken bir yere gidip sıra beklemek, vb. şeyler zor geliyor.
Mesela gittiğim bayide tek çalışan vardı, benim işlemim 5 dakika bile sürmedi ama yarım saat benden önceki müşterinin işini bitmesini bekledim.
-
Teşekkürler üstad ben de size yazacaktım DM den
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaşlı insnaları yormamak adına, sim kart da adrese üceetsiz geliyor.
Ama çok teknoloji böyle hata da yapıyor;
“Vodafone sözlşemye doğum tarihini 1 gün öncesini alıyor”
5 dk online başvuru, 1!günde sim kart teslimi
Bayiye gitmeden, sıra beklemeden hızlı olsun dedik ama takıldık!
E devlet onaylı geçmekmisyeyenler çıkan sözleşmedeki doğum tarihini kontrol etsinler
Bu Vodafone tarifelerine geçenlerin fatura kesim tarihleri ayın kaçı atanıyor?
Rastgele sanırım. Sabit bir tarih görmedim herkes farklı diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 ay heba olma durumu bunda da var mı 11 ay olarak yani?
Var, bizim bir ayımızı çaldılar resmen hat 15inde açıldı yenilenme tarihi 16 sı idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 17 Aralık 2024; 15:39:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu resmen saçmalık. 12 aylık taahhüt sözde 1 ayı kullanılmıyor
Rasgele değil hat açılış haftasına göre.
-
Yani 12 fatura dönemi kullanılıyor mu?
En iyisi mağazadan teslim al demek sim kartı
Kurye ile başvuruda herkeste problem yaşadı mı? Ve hat kurye tesliminden sonra açılıyor değil mi yani kontrollü olarak?
-
Başvuru takipte onay araması diyorsa oraya düşmez, demiyorsa yoğunluktan sırada bekliyordur ara ara bakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X