Şimdi Ara

Vodafone 1 Günlük 500 MB Hediyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün içinde SUPERNET yazıp 4455 'e ücretsiz göndererek 1 günlük 500 MB alabiliyormuşuz. Belki işine yarayan olur.

Gelen Mesaj Şu: Degerli abonemiz; bugun icinde SUPERNET yazip mesaji UCRETSIZ cevaplayin, hem avantajli internet tekliflerinizi ogrenin hemde 1gunluk 500 MB HEDIYE kazanin!

Herkeste olmuyor sanırım deneyen varsa yazsın.

Ayrıca hediyenin tanımlanması 30 dkye kadar bulabilir, bende öyle oldu. Sanırım 1 günlük değil bu günlük.

@MUCAH1T Vodafone Yanımda uygulmasını kullanarak almış, sizde deneyebilirsiniz. Bu arada ss isteyenler için kalan internet sorgulması (vodafone yanımda)

DÜŞÜNMEKTE FAYDA VAR: @ÖmErenay
    "Ufak bir hileli cümle ile sizi arayıp kampanyalardan haberdar etme izni istiyor, karşılığında geçici süreli dakika sms veya internet veriyor "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reindot -- 27 Eylül 2016; 20:56:21 >

• 10 lira istiyor la
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım o size özel paket fırsatları ile ilgili. İnternet Sorgu yazıp 7000'e göndererek kontrol edin isterseniz.
  • kaynak ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • <Bu mesajı sadeceDH Premium üyeleri görebilir>
  • Vodafone 4455 mesaj göndermiş.
  • SS ?

belki sadece sana özeldir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haftalık 4Gb 15 TL turkcell
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yararlı konu
    denemedim ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir hocam, bunu düşünmemiştim. Fakat faturasız hatsa ve tl yoksa deneyebilirsiniz. Ben bi hatta daha deneyeyim.
  • Gerçi o hatta da mesaj gelmiş hocam. Mesajı aynen ilk mesaja ekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

<Bu mesajı sadeceDH Premium üyeleri görebilir>

Eyvallah dostum işe yaradı.
  • phorever kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ücretsiz. Sanırım amaç tarife tanıtımı yapmak. Ben yarım saat önce başka bir hatta denedim bir şey olmadı. İnternet filan gelmedi az önce mesaj gelmiş hattınıza tanımlandı diye
  • Banada gelmedi
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Hocam zaten bugün bitiyor. 3 buçuk saat filan kullanabilirsiniz ancak. Bir de zaten bana yarım saat sonra cevap geldi hattınıza tanımlanmıştır diye.
  • Major König kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yarım saat önce sizin gibi 3 4 defa gönderdim az önce mesaj geldi .s
  • Ufak bir hileli cümle ile sizi arayıp kampanyalardan haberdar etme izni istiyor, karşılığında geçici süreli dakika sms veya internet veriyor
  • Hocam şimdi bidaha gönderdim 500 mb ı 5 tl ye almak istermisiniz diye mesaj geldi

• Major König kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi paket tanıtımı yapıyor. Size özel fırsatlardan haberdar olun filan yazıyor mesajda. Bana da öyle mesajlar geldi ama 500 MB tanımlandı.
  • ÖmErenay kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam, mesajınızı ilk mesaja ekledim. Benim için sorun değil fakat başkaları rahatsız olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.