Şimdi Ara

VmWare de internet bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başka bölümlerede yazdım ama cevap gelmedi arkadaşlar ben vmware 5.5 kullanıyorum kurduğum makinada bağlantıyı nattan yapınca nete bağlanıyor ama emule kullandığım da ben deki ana bilgisayarada giriyolardı yani modeme benim ıpmi kullanarak bağlanıyordu ama şimdi bridge kontrolden modeme ayrı ıp atılabildiğini öğrendim ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim

• brigde dediqin zaman o senın modemınden direk ip alıyor biLdiqim kadarı iLe.. modemin dhcp si baska bir ip verıyor ve nete cıkmasını saqlıyor.. ama usb modem kullanıyorsan bu iş cok cok zorLa$ıyor biLdiqim kadarı iLe.. koLay qeLsin
  • Vmware'de network ayarlarini NAT, Vmware icine kurdugum isletim sisteminde dhcp yaptim, oldu :)
  • Ben de wireless internet kullanıyom ama vmware'da ayarları 1 türlü yapamadım. Lütfen yardım edin???
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkila

Ben de wireless internet kullanıyom ama vmware'da ayarları 1 türlü yapamadım. Lütfen yardım edin???

http://blog.lifeoverip.net/2008/01/27/vmwarede-wireless-kartlari-kullanmak/
  • virtual box kullanabilirsiniz,daha az yer kaplar hem de....
  • arkadaşlar merhaba;

dün bilgisayarıma vmware ile windows xp kurdum reset attıktan sonra internet bağlantım gitti. wireless ile bağlanıyordum. Şu an wireless görmüyor. Vmware in kendi uzantısı olduğunu düşündüğün 2 tane bağlantı geldi ama onlarla da bağlanamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Bu arada sıkıntı windows 8 yüklü olan ana makinada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.