Şimdi Ara

Vladimir Counterpick Swain (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • swain vladı çok rahat alıyor ben bi kaç defa aldım vlada karşı çok çok rahat oynuyo
  • Vlad counterpick nasus
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre510

quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

eşit şartlarda swain 6 dan sonra vladimire lane i dar eder. Swain her türlü vladimirden daha şanslı. Vladın 10 q da çektiği canı swain 4-5 saniyede çekiyor . vladın hard counter : hard sustain , burst damage , silence , gap closer'dır.

Swain bunların 2 sini elinde bulundurduğu için vladimirle girdikleri her trade te karşı çıkar.

Swainin E , Q Vlad pooldayken çalışır . Swainin E+W+Q combosu lvl 6 öncesi vladın %50-60 canını alacağı için earlyde üstünlüğü tutacak swain.

e w q nedir yanlış bilgi verme bari ilk e atarsın sonra q ile yavaşlatılır sonra w atılır

Abicim E+W+Q derken Sırasıyla kastemedim genel olarak diyorum.

Ben ilk W + E + Q + ulti yaparım o herkese göre değişir post kasmak için mesaj atma !

• quote:

Orijinalden alıntı: Efesto

Vladimir oynarken karşıma 4-5 kere swain geldi. Üstünlük kuran olamadı şimdiye kadar. Counter denmesinin sebebi ultisiyle can yenilenmesi ama mavi olmadan ne kadar durabilir orası tartışılır tabi.

Sizce counterı ne vladimir'in fiddle ve swain haricinde

Riven , Irelia , Botrk almış jax , Gold elo üstü ise fizz başlıca counterları .

Fizzin olayı Hep gap closer , hem burst damage , hem ultiden kaçabilme hemde free ignite olduğu için mid Vladimir oynandığı taktirde çok zorluyor.

Riven zaten anlatmaya gerek yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pis Kokan Afrika Osuruğu

quote:

eşit şartlarda swain 6 dan sonra vladimire lane i dar eder. Swain her türlü vladimirden daha şanslı. Vladın 10 q da çektiği canı swain 4-5 saniyede çekiyor . vladın hard counter : hard sustain , burst damage , silence , gap closer'dır.

Swain bunların 2 sini elinde bulundurduğu için vladimirle girdikleri her trade te karşı çıkar.

Swainin E , Q Vlad pooldayken çalışır . Swainin E+W+Q combosu lvl 6 öncesi vladın %50-60 canını alacağı için earlyde üstünlüğü tutacak swain.

İşte o kadar basit değil. E+W+Q Açmak zaten mananı bitiriyor. Sen mananı doldururken o da canını dolduruyor

Şimdi uzunca tartışacaksak ,

Ilk olarak vladimirin özelliği karşısındaki rakibe burst damage vurması değilde uzunca süre işkence etmesi. Vladimir adamı öldürmez , süründürür. Swaine karşı bu işe yaramıyopr Q atmaya gittiğinizde EWQR yediğiniz an ölüyorsunuz 6 dan sonra. 6 dan önce ise E ile %30 canınızı alıyor ilk başlarda .
    Swainin Early deki Mana sorunu bariz aşikar. Fakat vladimirin lvl 10 a kadar Cooldownları uzun . Q nun verdiği can swain'in ultisiyle kıyaslanamayacak kadar düşük .

Swain'in Q , E , W , R skillerinin Range'i Vladin Q su ile aynı veya yüksek.

Vlad'ın Pool skili Swaini engelleyemiyor .

Swainin early de 3 skille %60 manasını kaybediyor doğru fakat vladimirinde Q su ortalama 10 saniye CD a sahip . Swain pasifiyle vladin 2. q sundaki damage i çıkarıyor.

Swain damage için sadece Roa alip 2. item olarak Visage rushlarsa vladimirin tekniksel olarak swaini öldürme ihtimali çook düşük.
    Bu kadar yazıyı teoriye göre yazmadım swain ile sen de 50 ben diyim 75 kere karşılaştım %75 ini kaybettim. Tabi bunun sebebi benim kötü oynamam olabilir. Karşımdaki adamın Benden çok çok daha iyi bir oyuncu olduğu olabilir . Ama iyi düzeyde Vladimir oynadığımı düşünüyorum ona rağmen oyunların yarısından çoğunda swain'e lane verdiğim için bu kanıya vardım.

başlıkla alakası yok ama vladı iyi bildiğinden sormak istiyorum, bende yeni yeni vlad oynamaya başladım ama karşıma voli geldiğinde çok zorlanıyorum. counterlistindede varmış. dedim kule altı kalıp farmımı yapayım biraz tanky çıktıktan sonra damage vurmam imkansız gibi oluyor jungle geliyor dive girip kesiyorlar böyle bir durumda ne yapmak gerek ? gang falan gittim biraz işe yaradı ama yinede yenildik.

• 6 dan sonra gank için swaini baitleyebilirsiniz vladla 6 dan önce bir milyon kere ölmediyseniz. Swain her heroya karşı kazanabilir çünkü girdiği early game tradeleri çoğu herodan daha iyi olduğu için ama tabi insanı gaza getiren de bir yanı var adamın hpsi %40 %30 larda o kulenin altında gezerken kesmesi kolay olduğu için bait yeme olasılığı olan bi şampiyon. Bu karşılaşmaların oynanış şekillerine göre sonuçları olur yani ghost flash bir vladimir ya da flash barrier bir vlad varsa hayatta kalabilir swain karşısında ama 1v1 kesinlikle çoğu herodan daha güçlü olduğu aşikar swain mechanic olarak diğer herolardan farklı olduğu için oynaması biraz daha garip o yüzden tercih edilmiyor yoksa birileri boyle oynanır bu diye gosterse insanlara lcs veya herhangi bir turnuvada bazı diğer herolar gibi op olduğu anlaşılcak bir hero swain.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.