Şimdi Ara

Vivo X100'ün kamera özellikleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vivo X100'ün kamera özellikleri ortaya çıktı
    Vivo, 13 Kasım’da düzenleyeceği etkinlikte BlueOS’li yeni akıllı saati Vivo Watch 3 ile birlikte Vivo X100 serisini tanıtacak. Seri, Vivo X100, X100 Pro ve X100 Pro Plus olmak üzere üç modelden oluşacak. Lansmana az kala X100 serisinin temel kamera özellikleri sızdırıldı.

Ayrıca Bkz.Vivo TWS Air 2 Çin’de satışa sunuldu

Vivo X100 beklenen özellikleri

Vivo X100 kamera sistemi, Sony IMX920 ana kamera, ISOCELL JN1 ultra geniş açılı lens ve OV64B 3X periskop telefoto makro lensten oluşacak. Sony IMX920 ana kamera f/1.57 süper geniş diyagram açıklığına sahip olacak. JN1 ultra geniş açılı kamera 15mm aralığa sahip olacak. Periskop lens de f/2.57 diyafram açıklığına sahip olacak. Tüm kamera sistemi, diyafram açıklığında f/1.57 - f/2.57, odak uzaklığında 15mm - 70mm aralığını kapsayacak. Ancak, Sony IMX920 adlandırmasının bir referans model adı olduğunu, Sony’nin Lytia olarak adlandıracağını belirtmek gerek.

Teknik özellik olarak, Vivo X100, 1.5K çözünürlük, 120Hz yenileme hızı sunan delik çentikli, kavisli yapıda ekrana sahip olacak. Telefon, 16GB’a kadar LPDDR5T RAM, 1TB’a kadar UFS 4.0 depolama alanı ile gelecek. MediaTek Dimensity 9300 işlemcili telefon, 120W hızlı şarjı destekleyen 5100 mAh bataryadan güç alacak.

Vivo X100 beklenen fiyatı

Fiyat noktasında, Vivo X100’ün 550 dolar seviyesinde başlangıç fiyatıyla satışa sunulması bekleniyor. Vivo için büyük gün; 13 Kasım.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/11/02/vivo-x100-camera-details-emerge-sony-imx920-sensor-and-vario-tessar-lenses/

• Muhtemelen fiyatına göre güzel performans sunacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vivo Y36 aldım bu ay 4.taksitimi yatirfim telefonum aldığım günden beri donma kasılma yapıyor sosyal medyada takılıp kaliyorum son 3 haftadır ses karşı tarafa gitmiyor ben ses alıyorum onlar benim sesimi almıyor..aldığım yere götürdüm sıkıntı yok dedi gönderdiler ben bu telefon dan bıktım usandım artık..o kadar para verip aldık çok övgüler yağdırdı lar ama maalesef hep şikayette yım..biz emekliyim hersene sizler gibi pahalı tlfn almıyoruz yazık değilmi bize..ben tlfnm en az 6 yıl kullanıyorum ama bu tlfn beni çok yıprattı..alın bunu bana yeni tlfn verin dusurmedim suya temas olmadı nedir bu anlamış değilim insanları kandırıyorsunuz kimseye ulaşamıyorum satana kadar..satma işlemi bitince ilgilenen Yok..madem urununuze güveniyorsunuz arkasında durun ..sim kartımı bile degistirtiler nasıl bişey ben anlamadım lütfen beni dikkate alın lütfen Aydın vatan bilgisayar dan aldım bu tlfn

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.