Şimdi Ara

Vitor Pereira, Vatandaşı Luis Nani'yi Eleştirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vitor Pereira, F.Bahçe'yi takım olamamakla suçlayan Portekizli Nani'yi sert sözlerle eleştirdi.

Fenerbahçe'de soğuk savaş yaşanıyor. Başakşehir mücadelesinin ardından yayıncı kuruluşa verdiği röportajda F.Bahçe’yi takım olamamakla suçlayan Luis Nani’ye cevap gecikmedi.

Teknik direktör Vitor Pereira, isim vermese de vatandaşını hedef alırken yardımcılarıyla yaptığı durum değerlendirmesinde sert ifadeler kullandı.

Özellikle form düşüklüğü yaşadığı sezonun ikinci yarısının başında şahsi futbolu yüzünden eleştirdiği öğrencisinin bu çıkışına anlam veremediğini belirten Vitor Pereira, gündeme bomba gibi düşecek şu açıklamaları yaptı:

‘ONDAN BEKLEMEZDİM’

“Sezon başından beri defalarca uyarmama rağmen takımını düşünmeyip hep kendine oynayan futbolcular vardı. Bu oyuncular saha içinde topu arkadaşlarıyla biraz daha paylaşsalar, vitrine çıkmak için değil de takımı düşünerek oynasalar şu anki durumumuzdan çok daha farklı yerde olabilirdik.

Vatandaşımın bizim takım olamadığımız yönünde yaptığı eleştirilere kesinlikle katılmıyorum. Yine de bu ifadeler beni fazlasıyla üzdü. Yenilginin ardından bu sözleri sarfetmek zamanlama açısından çok ama çok yanlıştı. Açıkçası ondan böyle bir şey beklemiyorum. Çünkü ikimiz de aynı dili konuşan insanlarız.

Ben onun için sezon boyunca bir çok fedakarlık yaptım. Formu düştüğü zamanlarda bile hep ona güvendim. Ama ona ‘Topu ayağında çok tutuyorsun’ eleştirisinde bulunmayı da ihmal etmedim. Beni dinlemediği zamanlarda zaten kulübede oturdu. Bu dönemlerde insanların birbirlerini suçlaması anlamsız. Şampiyon olamadıysak bunda hepimizin payı eşit.”

Şu adamın dürüstlüğüne adamlığına emeklerine rağmen adama etmediğiniz laf kalmadı.Hayır biz bu adamı Aykut Hocadan Zicodan üstün tutmadık ama bu adamda çok büyük hoca hatta porto falan vesaire kariyer olarak onlardan daha başarılı.Ama siz adamı biz ilah etmişiz gibi davranıyoruzsunuz öyle birşey yok biz bu takıma gerçekten emek verip işini iyi yapana değer veririz beyler önce bunu bi anlayın

• Kendi demiş aynı dili konuştuğumuz için fedakarlık yaptım diye. Aynı dili konuştuğu için bazı oyuncuları kayırdığı anlaşılan bir paragrafla nasıl hocanın büyüklüğünü anladın ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    sezon başında kalmışı nsen celtic maçından bahsediyosun
  • Beyler bu maşık adlı arkadaş Lord joker mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya aynı fkirleri iki kişinin savunması zoruna mı gitti ben Fenerli kardeşlerimle konuşyorum yaylan burdan hadi Bjk bölümüne hadi senin şampiyonluk hasretini dindirmen için bugünden başlaman lazım kutlamaya şöyle bi iki üç sene kutla
  • Sezon sonundaki değişiklikleri Bp yapmadı Aziz yaptı

Haha tabi diegoyu o oynatma dedi dimi.İmza parasını çıkarcam diye iki yıldır td törleri kanser etti Aziz Diego tarihin en kötü transferidir(Fenerbahçe için).Siz geldiniz İsmail Kartalada sövdünüz.Volkan şen Markovic olmadığı için oynuyo Marko olsa o beceriksiz forma falan giyemezdi ilk 11 de daha önce defalarca anlattım Olcay Şahanın falan da niye bjk de 11 oynadığını ama pesde fm de falan oynandığını sandığınız için gerçek futbolu anlamaman normal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok şey yazıp hiçbir şey anlatamamak

Anlama sorunum var demiyoda bize laf atıyo

Dediğin laf saçmalığın daniskası al Rvp nide başına çal Aziz rvp oynasın dedi gördük takımı çok düzeldi maşallah.Aziz yaptırmış diyo değişiklikleri Bi rvp değişti bi diego bi volkan şen

Rvp aziz yüzünden diego kendi saçmalığı yüzünden artık aziz bile oynat diyemiyor.Volkan şende yokluktan nesini anlamadın
  • Aynı sezonu izlemiş olamayız.

Niye Markovic sakatlanana kadar ben Volkan şeni 11 de görmemiştim nani marko yada alper nani oynuyordu.Bu bu sezon oldu Rvp den daha çok gol atan bi kazma frvetimiz var oda bu sezon.Ben bu sezonu izledim sizi bilemem hocam
  • Hala aynı sezonu izlemiş olamayız.

• Herif hala suçu oyunculara yüklüyor, büyük hoca yahu.
    Winner sonuçta.
  • 3 maç daha seyret sevgili hocanı sonra defolup gidecek
  • David Beckham kullanıcısına yanıt
    anlama problemin mi var.Takımı basına satan batan gemiden kendini kurtaran adama karşı geri kalan oyucnuları savunmuş nerenle okuyosun arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

anlama problemin mi var.Takımı basına satan batan gemiden kendini kurtaran adama karşı geri kalan oyucnuları savunmuş nerenle okuyosun arkadaş

Oha lan öyle desene demek ki Vitor büyük hocaymış yaaa kusura bakma.

Vitor Pereira yerine Aykut Kocaman dahi olsa bu hafta şampiyonluğumuzu ilan ederdik.

• tabi tabi volkan şen boş kaleye atardı g smaçında Aykut hocanın öyle bi özelliği var skill ekleniyo 6 pas içinde gol atma skilli açılıyor dimi
  • quote:

tabi tabi volkan şen boş kaleye atardı g smaçında Aykut hocanın öyle bi özelliği var skill ekleniyo 6 pas içinde gol atma skilli açılıyor dimi

Şampiyonluğun kaçan birkaç gole kalmasına laf etmiyorsun da buna mı ediyorsun arkadaş?

Ligin yarısından fazlasını kısır gol sayısıyla bitiren bir takım yaratan, bir vasfı olmadığı halde yıldız oyuncusuyla ego savaşına giren(ki bence bu şampiyonluğun kaçmasındaki en büyük etken), maç 1-0 olsa bile defansa yatan, maçta geriye düşünce tek planı Fernandao'yu oyuna almak olan ve hiçbir zaman maçı çeviremeyen, 3 maç üst üste puan kaybeden, Diego ısrarından bu maçlarda puan kaybettikten yani iş işten geçtikten sonra vazgeçen, Avrupa'da anlarım ama Allah'a emanet defans ile şampiyon olan bir takımın olduğu ligde, 2 hatta 3 defansif ortasaha ısrarını sürdüren bir adamı savunmak neyin kafası anlamıyorum.

Ama bunların hepsi oyuncuların, hakemlerin, rakiplerin suçu değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: David Beckham

quote:

tabi tabi volkan şen boş kaleye atardı g smaçında Aykut hocanın öyle bi özelliği var skill ekleniyo 6 pas içinde gol atma skilli açılıyor dimi

Şampiyonluğun kaçan birkaç gole kalmasına laf etmiyorsun da buna mı ediyorsun arkadaş?

Ligin yarısından fazlasını kısır gol sayısıyla bitiren bir takım yaratan, bir vasfı olmadığı halde yıldız oyuncusuyla ego savaşına giren(ki bence bu şampiyonluğun kaçmasındaki en büyük etken), maç 1-0 olsa bile defansa yatan, maçta geriye düşünce tek planı Fernandao'yu oyuna almak olan ve hiçbir zaman maçı çeviremeyen, 3 maç üst üste puan kaybeden, Diego ısrarından bu maçlarda puan kaybettikten yani iş işten geçtikten sonra vazgeçen, Avrupa'da anlarım ama Allah'a emanet defans ile şampiyon olan bir takımın olduğu ligde, 2 hatta 3 defansif ortasaha ısrarını sürdüren bir adamı savunmak neyin kafası anlamıyorum.

kö böncö bö şömpöyönlöğön köçmösöndö ön böyök ötkön

çok konuşma akşam kahveye gel

• quote:

Orijinalden alıntı: Nizari

quote:

Orijinalden alıntı: David Beckham

quote:

kö böncö bö şömpöyönlöğön köçmösöndö ön böyök ötkön

çok konuşma akşam kahveye gel

kes lan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.