Şimdi Ara

Vitor Pereira Takip Konusu (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.462
Cevap
9
Favori
70.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nazar değer diye maç sırasında vs yazmaya korktum

Çok şükür kazandık. 10/10 yapan Gouan'ı devirdik, şampiyonluk yolunda koca bir "Dur" demeyi başardık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schmidt'in takımı da gayet iyiydi söylemeden geçmek olmaz ama, bu sezon Vitor'a yine kaybetti Roger hoca Vitor Pereira bu sezon bütün kader maçlarını kazandı.

Şampiyonlar Ligi grubundaki son maçı yenerek gruptan çıktık, Shandong Luneng gibi önemli bir derbide 10 kişiyle geri dönüp kazandık, sene bası Süper Kupa finalinde Gouan'ı yenerek kupayı kazandık ve şimdi de Guaon'ın kazansa rahat rahat şampiyonluğa kosacagi kader maçını kazandık.

Sen harika bir detaysın Vitor Pereira

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Schmidt'in takımı da gayet iyiydi söylemeden geçmek olmaz ama, bu sezon Vitor'a yine kaybetti Roger hoca Vitor Pereira bu sezon bütün kader maçlarını kazandı.

Şampiyonlar Ligi grubundaki son maçı yenerek gruptan çıktık, Shandong Luneng gibi önemli bir derbide 10 kişiyle geri dönüp kazandık, sene bası Süper Kupa finalinde Gouan'ı yenerek kupayı kazandık ve şimdi de Guaon'ın kazansa rahat rahat şampiyonluğa kosacagi kader maçını kazandık.

Sen harika bir detaysın Vitor Pereira
    hocam kazandik mazandik diyorsun bizi mi kekliyorsun

insan bir lig puan durumunu ne zaman bitecegini vs paylasir, durmadan mac oluyor anasini satayim.

yoksa sen insanlarin merakini cin ligine uyandirip onlarin takip etmesini saglayan bir ajan misin.oyleyse huawei gibi banlanirsin yakinda

• Todo Al Blancos kullanıcısına yanıt
    Hocam hemen söyle izah edeyim Forumda 1 tane şom ağızlı üye var, ne zaman maç oynandığı sırada "Vitor hocanın takımı gol atmış helal, Vitor hocam yine tokatlıyor" gibi övgü içerikli mesajlar atsa o gün puan kaybediyoruz. Bu yüzden geçen sezonun son 10 haftasından itibaren yaptığım 2 totemden biri bu, maç oynandığı sırada mümkün olduğunca yazmamaya çalışıyorum en azından 2-0 falan olmadan yazmıyorum buraya. Zira başka üyeler de maçın olduğunu farkedip takip edince nazar değiyor Maç önü bilgilendirme yapmamam da bu yüzden işte Kısacası insanların ligden haberdar olmaması işime geliyor, tutan totemi bozmak olmaz

Lig 30.haftada tamamlanıyor, bugün 11.hafta maçı oynandı yani daha bitime 19 hafta var. Puan farkı bu maç oncesi 5 idi ve Guouan 10/10 yapmis durumdaydı. Bugün kazansalardı psikolojik olarak bitirirlerdi ligi, rüzgarlarını kestik

• Aktif hocalar arasında Vitor Pereira dünyada en çok para kazanan 10.hoca konumunda.

• Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Kral her yerde ilk 10da

• Az bile alıyor. Yeni sözleşme imzalarsa 12-13'den aşağı kazanmaz hocam, hakediyor da

• Asya Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Beijing Gouan'ın çıkamadığı grubu lider bitiren Jeonbuk Hyundai ile eşlestik.

Son 9 maçta 8 galibiyet 1 beraberliğimiz var takım fırtına gibi formda nazar değmesin.

Sıradaki maçımız Çarşamba günü Çin kupası 5.turda Jilin Baijia ile olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 27 Mayıs 2019; 12:24:58 >
  • Dünkü maçtan çok hoş bir kare

.

(
    )

• Dünkü derbi galibiyeti sonrası Vitor hocamın açıklamaları :

''Bugün Shangai'ın Kurtuluşu'nun 70.yıl dönümü. Bu şehre geldiğim ilk andan itibaren kendimi evimde gibi hissettim. Shangai şehri ve buradaki insanlar bana hep saygılı ve dostane davrandılar. Ben de bu galibiyeti bu şehre ve taraftarlarımıza adıyorum.''

Saha dışında da yargı dağıtıyor KRAL
  • Umarım Sergio Ramos'a çok iyi bir teklif yaptı denen kulüp bizizdir. Shangai SIPG'e çok yakışır Ramos, bize acayip faydası dokunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Dünkü maçtan çok hoş bir kare

.

(
    )

Vitor reyiz slim fit gömleklerin nerede ?

• Maça link bulup izleyemedim ama 2-0 yapmışız çok güzel, nazar değmesin

• Villas Boas da Marsilya ile anlaşmış, hayırlı olsun. Umarım Vitor hocayı da bu sezon sonunda yeniden Avrupa'da görürüz

• 4-0 yapmışız, tüh be izleyemedim şu maçı Neyse kazanalim da...

• 4-0 bitti ve Çin kupasında 5.turu da geçtik. 3 kulvarda da ilerliyoruz. Önümüzde Dalian deplasmanı var çok önemli maç, çünkü ondan sonra hem Guangzhou hem de Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçımız var, moral açısından Dalian'ı mutlaka yenmemiz gerekiyor.

Bugünkü mücadelede Elkeson, Hulk, Oscar ve Akhmedov gibi isimlerin oynamayıp dinlendirilmesi de çok isabetli karar olmuş. Bize şu kritik 5 maçlık dönemde çok lazimlar.

Son 10 maçta 9 galibiyet 1 beraberliğimiz var, form durumumuz harika nazar değmesin.

• Beyler rica ediyorum mac bitimine kadar kimse övgü mesajı falan yazmasın, nazar değdirmeyin güzelim takıma

• Vitor hocam yine taktikte değişiklik yapmış. Bu adamın taktiksel konuda bu kadar esnek olmasına hayranım. Sürekli arayışta sürekli yeni şeyler, farklı fikirler B, C planları deniyor. Bunu kötü gidişatta yaparsınız ama asıl cesaret gerektiren takım iyi gidiyorken bu değişiklikleri yapabilmektir.

Geçen sezon 4-2-3-1 ve 4-3-3 olarak çok iyi bir sezon geçirdik. Bu sezon 3-4-2-1 oldu, bazen 3-5-2, bugün de 3-4-3 şeklinde bir yerleşim var. Zira Oscar'dan anlaşılıyor Bu, bu sezon daha çok 8-10 numara karışımı bir pozisyonda oynarken bugün sol kanat forvet gibi oynuyor.

• Bitir hakem bitir

• BİTTİ BE ÇOK ŞÜKÜR!

Yine kazandık, Dalian deplasmanında gayet akıllı bir oyunla 2-1 aldık maçı. 2-0'dan sonra dk 60 küsürde golü yiyince diken üstünde izledim ama çok şükür sorun olmadı

Son 11 maçta 10 galibiyet 1 beraberlik var, 8-9 maçtır da üst üste kazanıyoruz. Takım fırtına gibi ilerliyor.

Liderliği maç fazlasıyla da olsa ele geçirdik, Çin ligi tarihinin en iyi sezon başlangıcını yapan Beijing bugün deplasmana gidecek, umarım puan kaybederler.

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.