Şimdi Ara

Vitor Pereira Takip Konusu (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.488
Cevap
9
Favori
77.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş
  • Adamlar çok açık verince 5'li savunmaya geçtiler, 2.yarı gol atmak daha zor olacak.

İnşallah bir kaza kurşunu olmaz, Pellegrini'nin takımıyla karşılaşmadan önce 5/5 yapmak müthiş olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ligde 5/5 yapmış olduk bu arada, Shangai tarihinin en iyi başlangıcıdır büyük ihtimal.

Akhmedov'u çok aradık, ilk yarıda orta saha ikili çıkınca biraz direnç konusunda zayıf kalsak da hücumda çok iyiydik. Elkeson reis yine iyi oynadı ama haftaya maalesef yine oynayamayacak saçma sapan yabancı sınırı yüzünden

Haftaya Pellegrini'nin takımı Hebei ile oynayacağız, o da çok kritik maç

Maşallah harika gidiyoruz

Ekşi sözlük yazarları, büyük oranda, yine futboldan/hocadan anlamadıklarını göstermişler, bu kadar futboldan uzak olunur anca

Vitor'un 1860 dönemini eleştiren arkadaşlar bir zahmet açıp Shangai maçını izlesinler. Takım yeri geliyor hücum da oynuyor, galibiyet rekorları da kırıyor.

Bu yolun sonu şampiyonluk olacak inşallah. Vitor hocaya güvenim tam

19 gol attık 5 maçta, ligin en çok gol atan takımıyız. 4 gol yedik, ligin de en az gol yiyen takımıyız.

Soran olursa Vitor korkak oynatıyor dersiniz

Vitor Pereira Takip Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 8 Nisan 2018; 17:47:27 >

Adam adım atsa rekor kırıyor resmen Önce ilk maçında Çin Ligi tarihinin en farklı galibiyeti, sonra hiçbir Çin takımının bugüne kadar deplasmanda yenemediği Ulsan Hyundai'yi 1-0 yenmesi, şimdi de Çin ligi tarihinin en iyi başlangıcı.

Hocam biraz yavaş ol yahu, bu ne böyle, başarılı ol diye gönderdik seni sen Çin topraklarını fethediyorsun Bunlar daha başlangıç, başarının devamı gelecek inşallah biraz daha sabredelim

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

Spam şikayetini nereye yapıyorduk?
    Rahatsız edici olan nedir hocam ?

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

An itibariyle Ekşi Sözlük Vitor Pereira entrylerini okudum da...

Ekşi sözlük yazarları, büyük oranda, yine futboldan/hocadan anlamadıklarını göstermişler, bu kadar futboldan uzak olunur anca

Vitor'un 1860 dönemini eleştiren arkadaşlar bir zahmet açıp Shangai maçını izlesinler. Takım yeri geliyor hücum da oynuyor, galibiyet rekorları da kırıyor.

Bu yolun sonu şampiyonluk olacak inşallah. Vitor hocaya güvenim tam
    Bir ekşi yazarı olarak üzüldüm hocam böyle demenize, burada yazamıyorum ama şimdi vitor başlığında sövücem :dd

Orijinalden alıntı: Elric.

Bir ekşi yazarı olarak üzüldüm hocam böyle demenize, burada yazamıyorum ama şimdi vitor başlığında sövücem :dd

Alıntıları Göster
    Hocam siz yazın da biraz kaliteyi yükseltin bari o sayfada ekşi kalitesi her sene düşüyor biliyordum da bu kadarını beklemiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 9 Nisan 2018; 9:46:29 >

• quote:

Rahatsız edici olan nedir hocam ?

Alıntıları Göster
    Takılıyorum hocam, arka arkaya o kadar mesaj görünce Keşke Vitor Türkçe bilse de okusa bunları, iyice şişerdi egosu

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

Takılıyorum hocam, arka arkaya o kadar mesaj görünce Keşke Vitor Türkçe bilse de okusa bunları, iyice şişerdi egosu

Alıntıları Göster
    Anladım Hocam normalde tek mesajda yazarım yazacağımı ama ben biraz uzun yazıyorum, o yüzden hepsini tek mesajda toplasam destan gibi bir şey olur. Bizim insanımız öyle uzun şeyleri okumaktan hoşlanmaz, gözleri korkar o yüzden böyle parça parça yazıyorum.

Vitor egolu bir adam değil ki, özgüvenli bir adam. Türkçe bilse ve benim yazdıklarımı okusa mutlu olurdu elbette ama egosu şişmezdi. Böyle bir yapısı yok çünkü

• Hocam konuyla alakasız olacak ama Cristoph Daum hakkında ne düşünüyorsun ? O da baya baskılı oynatıyordu.
    i7 4790 4.0 GHz / Asus H81M-D R2.0 / Zotac Geforce GTX 1660 6 GB / Kingston Hyperx 2x8 GB DDR3 1600 MHZ / FSP Hyper 700W / Seagate Barracuda 2TB ST2000DM008 / Samsung 860 Evo 500 GB SSD / Dark Freezer X120R
  • quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Hocam konuyla alakasız olacak ama Cristoph Daum hakkında ne düşünüyorsun ? O da baya baskılı oynatıyordu.
    Hocam Daum hakkında pek iyi şeyler düşündüğümü söyleyemem. Elinde Fenerbahçe tarihinin en kaliteli kadrolarından biri vardı, en azından ligdeki diğer takımların kadrolarını düşününce bunu söylemek yanlış olmaz. Daum da hücum oynatıyordu baya. Özellikle Kadıköy'ü kale yapmıştı o da, sürekli bir seri yapıyorduk 30 maç, 40 maç şeklinde. Ama 4 kere görev yapıp, 4'ünde de takımı son haftaya lider sokup, 2 şampiyonluk alırsan işte o zaman ben senin büyük hoca olduğunu düşünmem.

Daum çoğu zaman çıldırtıyordu bizi taraftar olarak, Denizli'de kaybettiğimiz ve Bursa'ya kaptırdığımız şampiyonluklar gerçekten rezalet ötesi olaylardı. Lakin taraftarın istediği, sevdiği şekilde oynatıyordu, en büyük artısı buydu Daum'un. Fenerbahçe taraftarı ''kaybetsek de hücum oynayalım'' diye düşünüyor

• quote:

Hocam Daum hakkında pek iyi şeyler düşündüğümü söyleyemem. Elinde Fenerbahçe tarihinin en kaliteli kadrolarından biri vardı, en azından ligdeki diğer takımların kadrolarını düşününce bunu söylemek yanlış olmaz. Daum da hücum oynatıyordu baya. Özellikle Kadıköy'ü kale yapmıştı o da, sürekli bir seri yapıyorduk 30 maç, 40 maç şeklinde. Ama 4 kere görev yapıp, 4'ünde de takımı son haftaya lider sokup, 2 şampiyonluk alırsan işte o zaman ben senin büyük hoca olduğunu düşünmem.

Daum çoğu zaman çıldırtıyordu bizi taraftar olarak, Denizli'de kaybettiğimiz ve Bursa'ya kaptırdığımız şampiyonluklar gerçekten rezalet ötesi olaylardı. Lakin taraftarın istediği, sevdiği şekilde oynatıyordu, en büyük artısı buydu Daum'un. Fenerbahçe taraftarı ''kaybetsek de hücum oynayalım'' diye düşünüyor

Alıntıları Göster
    Vitor'a olan tepkiler biraz da o yüzden zaten. Vitor da Aykut Kocaman gibi savunmaya önem veren bir hocaydı. Bence sizin taraftarı memnun edecek tek isim Ersun Yanal şuan.
    i7 4790 4.0 GHz / Asus H81M-D R2.0 / Zotac Geforce GTX 1660 6 GB / Kingston Hyperx 2x8 GB DDR3 1600 MHZ / FSP Hyper 700W / Seagate Barracuda 2TB ST2000DM008 / Samsung 860 Evo 500 GB SSD / Dark Freezer X120R

• quote:

Vitor'a olan tepkiler biraz da o yüzden zaten. Vitor da Aykut Kocaman gibi savunmaya önem veren bir hocaydı. Bence sizin taraftarı memnun edecek tek isim Ersun Yanal şuan.

Alıntıları Göster
    Evet hocam katılıyorum size. Vitor Pereira dönemini net hatırlıyorum takım seriye bağlasa da ''ya abi biz niye 1-0 kazanıyoruz hep ? '' diye eleştiriliyordu hoca. Gerçi taraftar Vitor'a kafayı takmıştı, müthiş oynadığımız ve bolca hücum ettiğimiz Gs ve Bursa deplasmanlarında da yenemedik diye hocayı yerin dibine sokmuşlardı. Hani Vitor olayı inat olmuştu taraftarda, millet istiyordu ki Van Persie gol atsın, Fernandao kaçırsın biz de Vitor'u eleştirelim. Fernandao gol atınca taraftarın bi yuhlamadığı kalmıştı Forumda millet ''yine attı ayıoğlu ayı'' diye eleştiriyordu Ferdi'yi.

Aykut Kocaman olayı da böyle, Kocaman'ın gelmesini bu yüzden istemedim ben zaten. Kocaman bu sezon son derece başarısızız, Valbuena konusunda da taraf tepkili. Bu saattenn sonra Kocaman ağzıyla kuş tutsa da taraftara yaranamaz mesela, olay inada binmiş çünkü. Taraftar savunmaya önem veren futbolu görmek istemiyor, bu yüzden bugün taraftara sorsalar ''Ersun Yanal gelirse Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı %5, Aykut Kocaman kalırsa %75 olacak. Siz hangisini tercih edersiniz'' diye, emin olun taraftarın %70'lik bölümü Ersun Yanal gelsin ister.

• quote:

Evet hocam katılıyorum size. Vitor Pereira dönemini net hatırlıyorum takım seriye bağlasa da ''ya abi biz niye 1-0 kazanıyoruz hep ? '' diye eleştiriliyordu hoca. Gerçi taraftar Vitor'a kafayı takmıştı, müthiş oynadığımız ve bolca hücum ettiğimiz Gs ve Bursa deplasmanlarında da yenemedik diye hocayı yerin dibine sokmuşlardı. Hani Vitor olayı inat olmuştu taraftarda, millet istiyordu ki Van Persie gol atsın, Fernandao kaçırsın biz de Vitor'u eleştirelim. Fernandao gol atınca taraftarın bi yuhlamadığı kalmıştı Forumda millet ''yine attı ayıoğlu ayı'' diye eleştiriyordu Ferdi'yi.

Aykut Kocaman olayı da böyle, Kocaman'ın gelmesini bu yüzden istemedim ben zaten. Kocaman bu sezon son derece başarısızız, Valbuena konusunda da taraf tepkili. Bu saattenn sonra Kocaman ağzıyla kuş tutsa da taraftara yaranamaz mesela, olay inada binmiş çünkü. Taraftar savunmaya önem veren futbolu görmek istemiyor, bu yüzden bugün taraftara sorsalar ''Ersun Yanal gelirse Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı %5, Aykut Kocaman kalırsa %75 olacak. Siz hangisini tercih edersiniz'' diye, emin olun taraftarın %70'lik bölümü Ersun Yanal gelsin ister.

Alıntıları Göster
    Peki sen nasıl futbol seviyorsun daha çok ? Savunma ağırlıklı mı yoksa hücum mu ?

• quote:

Peki sen nasıl futbol seviyorsun daha çok ? Savunma ağırlıklı mı yoksa hücum mu ?

Alıntıları Göster
    Ben ikisinin ortasındayım hocam, dengeli futbol. Savunma güvenliğini elden bırakmayacaksın, top senin takımında kalacak büyük oranda ve çalışılmış hücum organizasyonların olacak. Ne Ersun Yanal gibi paso hücum, ne de Aykut Kocaman gibi tamamen savunma benim futbol görüşüme uymuyor. İkisini ortası lazım

• quote:

Ben ikisinin ortasındayım hocam, dengeli futbol. Savunma güvenliğini elden bırakmayacaksın, top senin takımında kalacak büyük oranda ve çalışılmış hücum organizasyonların olacak. Ne Ersun Yanal gibi paso hücum, ne de Aykut Kocaman gibi tamamen savunma benim futbol görüşüme uymuyor. İkisini ortası lazım

Alıntıları Göster
    Vitor Pereira bu dediklerine uyduğu için onu seviyorsun yani

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.