Şimdi Ara

Vitesi 4 ten 1 e atmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
13.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: talihsizacemi

Bazı araçlarda bu durumlarda koruma varmış, vites geçmiyormuş, benim araçta neden yok lanet olsun, 2002 model.

Garajda çalıştırdım, hareket ettirmeden, boşta sesini dinledim sesinde bir acaiplik yok gibi geldi, aracın altına baktım bir akıtma ıslaklık damla dahi yok, sabah çıktığımda vites atışlardada sorun olmazsa yırttık inşallah.

Benim clioda var o koruma biraz nalet birşey. 25 kmh de 1. Vitese geçmiyor araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2001 clioda var meganeda olması gerekir aslında ama kafana takma bişey olmaz olsaydı fark ederdin zaten yolda giderken 1. Viteste uğultu şıkırtı sesi falan yapardı sorun yoktur insanlık hali olur öyle şeyler :)

• quote:

Bazı araçlarda bu durumlarda koruma varmış, vites geçmiyormuş, benim araçta neden yok lanet olsun, 2002 model.

Garajda çalıştırdım, hareket ettirmeden, boşta sesini dinledim sesinde bir acaiplik yok gibi geldi, aracın altına baktım bir akıtma ıslaklık damla dahi yok, sabah çıktığımda vites atışlardada sorun olmazsa yırttık inşallah.

Bu arada yaptığını 4 yıl önce kadar bende yaptım 1.9 dobloda ayağımı kaldırdım devriyajdan öyle bir kasılma görmedim ben ehliyet falan yok tecrübe falan 0 tabi aldım boşa 2 ye takıp devam ettim düşün araç o kadar yavaşladı ama sonra sorun olmadı takma kafana

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Stalker Batman

quote:

Benim clioda var o koruma biraz nalet birşey. 25 kmh de 1. Vitese geçmiyor araba.

Sorma hocam ya çok sıkıntılı bişey şehir içinde kalkıp 2 ye alıyorum yavaşlasamda girmiyor 1e lanet olası 2 ye al devam et olayıda sıkıntı aslında ya yarım denriyaj gidiyorum toplayana kadar yada bırakıyorum silkeliyo sonra topluyor

• Hacı abi benim bildiğim kadarıyla diyorum eğer biraz yüksek devirde gidiyorsan 4den 1e vites geçmez.2ye geçer ama 1e geçmez. dağıtabillirsin şanzumanı . Sakın merak edip de deneme :)))
  • Taylor Gang kullanıcısına yanıt
    Focus 1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aracımla işe geldim birtek 5. vitese geçerken biraz sıkıntı çıkardı gibi oldu aracım, onun dışında bir sıkıntı olmadı bilgilerinize, tekrar hepinize teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zingfth

Hacı abi benim bildiğim kadarıyla diyorum eğer biraz yüksek devirde gidiyorsan 4den 1e vites geçmez.2ye geçer ama 1e geçmez. dağıtabillirsin şanzumanı . Sakın merak edip de deneme :)))

Yanlışlıkla oldu yahu bilerek değil ve nasılsa geçti 😊trafik biraz yavaşlayınca hızımı, vitesi 3 e çekcek kadar indirmiştim araçta. 3 e çektik sözde tabi 1 e geçmiş araba bir şaşaladı kastı ileri geri hafif debelendi, hızlıca 3 e aldım hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talihsizacemi -- 20 Şubat 2018; 9:8:51 >
  • Ben geçen bizim otomatik arabada " N " ye alıp 4000 5000 devir çevirdim ışıklarda beklerken. Sonra el alişkanligi devir düşmeden " D " ye taktim. Sanirim 2017 model oldugu için araba tepki vermedi. Yani gazi kesti. Yoksa şanzimani elime alirdim garanti.

• FurkanCbn kullanıcısına yanıt
    Basincla calisan otomatiklerde dsg gibi mesela, yaptiginiz hareket cok tehlikeli. Yolda giderken bosa takip sonra d ye takmak da aniden yuk bindirecegi icin tehlikeli diyorlar.

• Gaz pedalında bir sertleşme ve vitesler arası hızlanmada bir yavaşlama var gibi gelmeye başladı bugün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet4596

quote:

Orijinalden alıntı: Night Stalker Batman

quote:

Sorma hocam ya çok sıkıntılı bişey şehir içinde kalkıp 2 ye alıyorum yavaşlasamda girmiyor 1e lanet olası 2 ye al devam et olayıda sıkıntı aslında ya yarım denriyaj gidiyorum toplayana kadar yada bırakıyorum silkeliyo sonra topluyor

Aynen öyle ben de 3. Vitesle bayır çıkıyorum bayırın sonunda durup etrafı kontrol edip öyle devam etmem gerekiyor. Basıyorum debriyaja araba kendisi frene gerek kalmadan yavaşlasın diye o ara da 1. Vitese atayım diyorum geçmiyor arkadaş deli ediyor beni

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.