Şimdi Ara

Vistayı Windows 7 geçirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım Vista kullanıyor Windows 7 geçmek istiyor pek anlamıyor aslında bende pek anlamam ama nasıl yapabiliriz en basit yolla anlatır misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

Arkadaşım Vista kullanıyor Windows 7 geçmek istiyor pek anlamıyor aslında bende pek anlamam ama nasıl yapabiliriz en basit yolla anlatır misiniz ?

Format.

Edit:http://forum.donanimhaber.com/m_26227560/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 17 Temmuz 2012; 17:13:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Arkadaşım Vista kullanıyor Windows 7 geçmek istiyor pek anlamıyor aslında bende pek anlamam ama nasıl yapabiliriz en basit yolla anlatır misiniz ?

Format.

Edit:http://forum.donanimhaber.com/m_26227560/tm.htm

sağol da anlatır mısın windows 7 cd filan yok indirip yapıcam

• quote:

Google'da format CD si nasıl yapılır diye aratın, birçok anlatım var orada. Benim verdiğim linkte de nasıl format atılacağı yazıyor.
  • quote:

quote:

Google'da format CD si nasıl yapılır diye aratın, birçok anlatım var orada. Benim verdiğim linkte de nasıl format atılacağı yazıyor.

Windows Anytime Upgrade den yükseltebilir miyim şifre bulup ?
  • quote:

Onu bilmiyorum. Bence hiç uğraşmadan format atın. Zor bir şey değil. En temizi.
  • quote:

quote:

Onu bilmiyorum. Bence hiç uğraşmadan format atın. Zor bir şey değil. En temizi.

tamam onla uğraşmıcam boş dvd alıp nero ile indirdigim windows 7 cd yaazıcam sonra bildigimiz format dimi ? Orjinal mi olucak yine ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tamam onla uğraşmıcam boş dvd alıp nero ile indirdigim windows 7 cd yaazıcam sonra bildigimiz format dimi ? Orjinal mi olucak yine ?

Bugüne kadar hiç format dvd si yazmadım. Googledan bakıp nasıl yazıldığını öğrenin. Orjinallik için farklı yollar var. Crack vs. gibi. Onu da googledan arayın, bulursunuz. Windows 7 Crack şeklinde aratabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.