Şimdi Ara

Vistadaki sorunu mu çözebilecek biri var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gun vista kullandigim laptopuma format atıp xp yuklemek istedim. Neyse sata driverlı bir xp buldum. First boot device'ı cd/dvd yaptıktan sonra ne yaptıysam bir daha bilgisayarı açamadım. Ne cdden boot yapabildim nede normal açıldı. Sadece siyah ekran sol ustte yanip sonen yazim isareti var. Sadece biosa giriliyor. f9 filanda kullanim dışı.

Bilgisi olan biri varsa cok ihtiyacım var. Cozum bulamadim.
    Çok teşekkur ederim.

Birde recovery discim yok.

• açılışta BOOT MENU ye atanmış tuş = F9 mu? birde yakın çevrenizde USB BELLEK üstünde XP - WİN7 varsa bu şekilde deneyin,

ürün garantili ise servis ve garantisi bitti ise HDD ye dışardan XP de kurabilirsiniz , harici DVD RW de temin etmekle sorun çözülebilir.

DVD BOOT sorunu laptoplarda olağan bir durum, bir şekilde kurulacaktır.
  • Bios ekranına girip menülere ulaşabiliyor musunuz? Eğer cevabınız evet ise ayarları default seçip yeniden başlatın bakalım ne olacak
  • F9 laptobun recovery menusu icin atanan tuş. Herhangi bir flash diske xp setupu atarak kurma şansım var mı? Garantim bitti, olmaz ise hard diske dışarıdan kurucam artık. Umarim olur. Baska birine danıştığımda baslangicta yaninda gelen cdye ihtiyancın var dedi oda elimde yok.

ılginiz için cok sagolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.