Şimdi Ara

Vista'yı W 7'ye upgrade maliyeti? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BABA ADAM

ben mayista almistim bir dniyim dedim kabul etti ama maalesef laptopu sattim alan adama dedim isterse upgrade yapabilir dedi istemez kalsin istersen sen kullan. benim simdi kafamda iki soru var laptop home premium 32bit idi acaba direk olarak 64bit siparis verme ihtimalim varmi birde temiz kurulum yapabilirmiyim yoksa vista yuklu olmasi sartmi?

Aldığın notebook'ta 32 bit kuruluysa sadece 32 bit Windows 7 geliyor. 64 bit vermiyorlar. Temiz kuruluma gelince onu ben de bilmiyorum.

Sipariş verirken işlemleri tamamladığında son sayfada sorun çıktı mı? Kredi kartımı onayladıktan sonra gelen sayfa açılmadı bende. Sipariş numaramı da bilmiyorum. E-mail'e gönderirler diye bekledim fakat daha e-mail yok ortada. Belki de son sayfada sipariş numarasını verdi ama açılmayınca ben göremedim. Sipariş numarası geldi mi size?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erh_tun -- 27 Ekim 2009; 1:24:45 >

• hocam markalı bilgsayarla alırsan marka üreticisi ücret ister, bak mesela casper ücret almıyor lenovo 27 ehur hp 44 dolar asus da yine 35 40 euro bi şey istiyor diye biliyorum ama bilgisayrın toplama alıp oem lisans alsaydın microsoftun sayfasından ücretisiz geçiş sağlayabiliyorsunuz..
  • erh tun kardes ben daha siparis vermedim .
  • Ben sipariş verdin sanmıştım. Kimse yok sipariş veren herhalde.
  • Ben ayın 24'ünde sipariş verdim arkadaşlar.Laptopum 26 Haziran öncesi alındı.Siparişi verdikten 3 gün sonra da mail geldi ücretin ne zaman kesileceğine dair.Hp'nin sitesinden de sipariş takibi yaptım 6 Kasım tahmini veriliş süresi diyor.Faturayı da yollamadım sonuç ne olacak merakla bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.