Şimdi Ara

Vista ve Windows 7 Aynı Bilgisayarda Kurulum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. ben laptop kullanıyorum. c sürücümde Vista yüklü d sürücümde Xp yüklü ben xp yerine W7 kurmak istiyorum. bilgisayarımın özellikleri gayet iyi. acaba ben vista ya dokunmadan xp yi kaldırıp w7 kursam ikisi aynı bilgisayarda çalışır mı? vista ya bişey olmamalı çünkü onda önemli beldelerim var. xp yi oyun için kurmuştum w7 daha çok hoşuma gitti. TR dil paketi de çıktı. acaba bana yardım eder misiniz? bu şekilde çalıştırabilir miyim?

• xp nin olduğu partitionu biçimlendir sil herşeyi sonra w7 kur. vistaya bişey olmaz d ye kurarsan.
  • dikkat et wistan crackliyse cracki kalkıyor.!!!
  • boot loader biosa en son hangi işletim sistemini yüklemişsem onu aktive ediyor. Mesela enson D ye Win7 yükledim C de ise vista zaten vardı böylece en son yüklediğim sistem olan win7 aktive iken win vista key istiyor üstelik son 1 gün şeklinde de zaman veriyor. Bu sorunu nasıl aşacağım hakkında bir çözüm yöntemi bilen varmı. Aslında her iki sistem için biostan boot ederken her iki sistemin craskerini aynı anda yükleyebilen bi yazılım lazım!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.